• Stránka 1 z 1
Kam zmizely mapy
Zdravim, když sem tu hrával asi před rokem bylo tu víc map. Rád bych se zeptal kam zmizely mapy jb_last_encounter_csgo , jb_vipinthemix, jb_nrx, jb_mangaroons, jb_battleforce_jail. Všechny to byly parádní mapy a konkrétně jb_last_encounter, jb_vipinthemix a jb_battleforce_jail mi tu celkem hodně chybí. Proč byly tyto mapy odebrány ze serveru?
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
Kam zmizely mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Kam zmizely mapy
Pravdeposobne se tam neco bugovalo nwbo to zatezovalo serv, mozna to vyprazdnovalo server to budou ty duvody.
-
noblemar - Spamerův sluha
nrx - údajne zhadzovala server - nikto nikdy nevidel.
vipinthemix - zlé spawny na jednom serveri - JB9 mini.
Co já vím tak vipinthemix příšerně lagovala, mě to netáhlo ani 8jádro
.
vipinthemix - zlé spawny na jednom serveri - JB9 mini.

You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
.

CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
-
KalvinJB - Spamerův sluha
CalvinKlein píše:Co já vím tak vipinthemix příšerně lagovala, mě to netáhlo ani 8jádro.
no offense ale to amd vyhod von oknom

nrx zhadzovala server po nejakom csgo update
batteforce a last encounter neboli moc hravane
vipinthemix:
BrooKlyGS píše:vipinthemix smažeme, je to příšerná mapa, buguje tam nejedna atrakce a existují o dost lepší mapy na tento styl, které se mohou v budoucnu nahodit.

-
ZelezoBeton - Profesionál
jb_last_encounter_csgo - strašná mapa, vôbec sa nehrala
jb_battleforce_jail - strašná mapa, vôbec sa nehrala
mangaroons sa jednu dobu opravovala, lebo bola zabugovaná, neviem ako to vyzerá teraz
jb_battleforce_jail - strašná mapa, vôbec sa nehrala
mangaroons sa jednu dobu opravovala, lebo bola zabugovaná, neviem ako to vyzerá teraz

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
BrooKlyGS píše:vipinthemix smažeme, je to příšerná mapa, buguje tam nejedna atrakce a existují o dost lepší mapy na tento styl, které se mohou v budoucnu nahodit.

BrooKlyGS píše:je to příšerná mapa
tak hlavně že se nejvíc hrávala

BrooKlyGS píše:buguje tam nejedna atrakce
Jaká konkrétně? Pokud si dobře pamatuji, tak všechny fungují normálně, jen se je člověk musí naučit používat

ericek111 píše:vipinthemix - zlé spawny na jednom serveri - JB9 mini.
Spawn Tools 7
BrooKlyGS píše:Co já vím tak vipinthemix příšerně lagovala, mě to netáhlo ani 8jádro.
zab se radši, díky
-
Javi - Spamerův sluha
Javi píše:tak hlavně že se nejvíc hrávala
Moc to tak nevypadá (mapa se pravděpodobně o nějakou příčku propadla, ale maximálně by mohla být na 5.-6. místě). Jinak ten layout a celkově scale mapy byl hroznej, to se hodí tak na server pro 4 lidi.

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
Divil by ses.
-
Javi - Spamerův sluha
Vipinthemix bola urcite hravanejsia ako renegade a fortify, skoda jej bola jedna z mala pro t map na gs...
Bugnuta tam bola atrakcia s granatmi a tie 2v2 suboje so smokmi kedze ich u nas nemozu brat ct
Bugnuta tam bola atrakcia s granatmi a tie 2v2 suboje so smokmi kedze ich u nas nemozu brat ct

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1