• Stránka 1 z 1
Zákaz stát jako chat mute
Všimnul jsem si že spousta hráčů používá přikaz "čupňete si" a zákaz "stát" jako mute do chatu.
Dají několik freekillů, potom když si lidi píšou o miky tak dají schválně příkaz čupět aby lidi nemohli psát do chatu a žádosti o mik ignorujou. Dle mého skromného názoru by se to mělo nějakým spůsobem regulovat.
Konkrétně včera jsem hrál na mapě JB_fortify. Padla hromada multifreekilů a jeden borec se poprvé dostal k Simonovy, nechtěl dávat miky, tak nás vodil asi 7minut v čupě po celé mapě a víceméňě až do konce kola.
Dají několik freekillů, potom když si lidi píšou o miky tak dají schválně příkaz čupět aby lidi nemohli psát do chatu a žádosti o mik ignorujou. Dle mého skromného názoru by se to mělo nějakým spůsobem regulovat.
Konkrétně včera jsem hrál na mapě JB_fortify. Padla hromada multifreekilů a jeden borec se poprvé dostal k Simonovy, nechtěl dávat miky, tak nás vodil asi 7minut v čupě po celé mapě a víceméňě až do konce kola.
- Greennovis
- Amatér
Zákaz stát jako chat mute
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zákaz stát jako chat mute
Můžu potvrdit že tohle se děje celkem často.
- Hekoheha
- Kolemjdoucí
Tak dej do konzole +duck
budeš čupět a mít možnost i psát. 

ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
-
ViktorOnlyJB - Sponzor
Greennovis píše:Všimnul jsem si že spousta hráčů používá přikaz "čupňete si" a zákaz "stát" jako mute do chatu.
V čupě jde celkem bez problémů psát.
Greennovis píše:Dají několik freekillů
Greennovis píše:Padla hromada multifreekilů
Pokud hráč porušuje pravidla, tak máš možnost ho nahlásit ZDE (Podle vzoru), nebo napsat nějakému adminovi, aby přišel na server (popřípadě napsat do mini chatu zde na fóru)
Greennovis píše:Potom když si lidi píšou o miky tak dají schválně příkaz čupět aby lidi nemohli psát do chatu a žádosti o mik ignorujou.
Pokud dává hráč úmyslné FK, tak mu spamování slova "mik" do chatu může být ukradené.
Greennovis píše:Dle mého skromného názoru by se to mělo nějakým spůsobem regulovat.
Pokud máš nějaký nápad, tak sem s ním.

Simon by samozřejmě neměl úmyslně příkazem "čupněte si" zamezovat hráčům psát do chatu, zvláště pokud se mu snaží hráči vysvětlit, že dal FK atp.
CS:GO Admin 7.3.2018 - 7.3.2020
-
Krakin - Mistr
Tak na tom jaile budu asi vzdy deti co budu davat zakazy stat skakat boxovat na cele kolo alebo za kazdym prikazom povedia pustite klavesnice a mys to je vrodena demencia oni to nerobia schvalne
+90% ludi co spamuje mik to ma nabindovane cize cupenie im nepomoze

+90% ludi co spamuje mik to ma nabindovane cize cupenie im nepomoze

-
ZelezoBeton - Profesionál
Bind “klávesa” “toggle_duck”
Steam: goo.gl/pFQJkd
"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

"Chci to všechno hned teď, víš
hledám cíle, který jen tak netrefíš."

Taygete píše:bac bac zlý wajx au au
-
Wajx - Drbna
Simon tvoří hru. Hráč svým chováním nijak neporušoval pravidla.
Kdyby to však každé kolo opakoval, nebo přeháněl, trest by se dostavit mohl. Vždy je to na posouzení admina, ať ve hře nebo v pp.
Kdyby to však každé kolo opakoval, nebo přeháněl, trest by se dostavit mohl. Vždy je to na posouzení admina, ať ve hře nebo v pp.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1