• Stránka 1 z 1
Jailbreak OldSchool, Prevencia pred neschopnými CT
Dobrý deň,
1. chcel by som sa opýtať či by sa nedal urobiť JB OldSchool (bez VIP výhod). Veľakrát vidím ako sa nedá zahrať jedno normalne kolo bez invisu, prevleku či kúpeného VD. Keď príde "dementné" CT a lezie do areálu ciel, stačí iba zopár killov a kolo už urobí svoje. Chcel by som vedieť názor aj iných ľudí a zároveň aj tých kompetentných (Awee, Vedenie GS, SA...)
2. Keď na serveri nie je admin a je tam MFKiller situácia je tam hrozná. Väčšina MFKillerov sú deti, ktoré ani nemajú mikrofón preto by som chcel navrhnúť možnosť, že by sa pred pripojením k CT urobil taký "minikvíz", kde by sa dalo zopár jednoduchých otázok a zároveň by sa urobila skúška mikrofónom. Niektorý MFKilleri ajtak prejdú a ďalšia je možnosť je tá, že by sa urobila anketa/hlasovanie alebo by simon mal v menu kolónku na zavolanie admina. V tej kolónke by bol dôvod prečo zavolať admina, a potom by to poslalo správu online adminovi. Podobne by to bolo aj s hlasovaním.
Ďakujem, že ste si to prečítali celé a budem rád za Váš názor
1. chcel by som sa opýtať či by sa nedal urobiť JB OldSchool (bez VIP výhod). Veľakrát vidím ako sa nedá zahrať jedno normalne kolo bez invisu, prevleku či kúpeného VD. Keď príde "dementné" CT a lezie do areálu ciel, stačí iba zopár killov a kolo už urobí svoje. Chcel by som vedieť názor aj iných ľudí a zároveň aj tých kompetentných (Awee, Vedenie GS, SA...)
2. Keď na serveri nie je admin a je tam MFKiller situácia je tam hrozná. Väčšina MFKillerov sú deti, ktoré ani nemajú mikrofón preto by som chcel navrhnúť možnosť, že by sa pred pripojením k CT urobil taký "minikvíz", kde by sa dalo zopár jednoduchých otázok a zároveň by sa urobila skúška mikrofónom. Niektorý MFKilleri ajtak prejdú a ďalšia je možnosť je tá, že by sa urobila anketa/hlasovanie alebo by simon mal v menu kolónku na zavolanie admina. V tej kolónke by bol dôvod prečo zavolať admina, a potom by to poslalo správu online adminovi. Podobne by to bolo aj s hlasovaním.
Ďakujem, že ste si to prečítali celé a budem rád za Váš názor

-
Hoover - Spamer
Jailbreak OldSchool, Prevencia pred neschopnými CT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jailbreak OldSchool, Prevencia pred neschopnými CT

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
A čo ako? JB či anketa? 

-
Hoover - Spamer
new/#viewtopic.php?f=45&t=36&start=315 teba berem s rezervou 

-
Hoover - Spamer
Bohužial ma pravda je to iba sen, bolo tu už xx návrhov ale ajtak to nikdy neprešlo ani neprejde...vedenie sa do tohto topicu ani nepozrie -_-
-
Bulbasaur - Zkušený
JB old school nieje zlý nápad ale sám vieš že tých hráčov je tak akurát na tieto servery. Potom bol dobrý nápad s tým volaním adminov ale ako by to fungovalo? Ten kvíz... no to by bolo zdržovanie času.
S pozdravom
Matthew
S pozdravom
Matthew
CS 1.6 Admin
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
All JailBreaks
Snažím sa byť 24/7,ale nie vždy to ide!
„Nikdy nevyrušuj svojho nepriateľa keď sa dopúšťa chyby."(Napoleon Bonaparte)
„Boj stvorila príroda, nenávisť vynašiel človek."(K. Čapek)
-
Matthew14 - Zkušený
Matthew14 píše:JB old school nieje zlý nápad ale sám vieš že tých hráčov je tak akurát na tieto servery. Potom bol dobrý nápad s tým volaním adminov ale ako by to fungovalo? Ten kvíz... no to by bolo zdržovanie času.
S pozdravom
Matthew
Mno ja neviem, steam nemám ale myslím, že by to mohlo poslať oznámenie na steam, GS alebo TS, keď toto bude normalne fungovať tak potom ten kvíz netreba
-
Hoover - Spamer
Nechci být negativista, ale ta anketa je špatnej návrh...Nepamatuješ si jak to dopadlo s votekickem?Zneužívání...zbytečné...oldschool JB je dobrý nápad a souhlasím.Ale s tím voláním admina jsi hulil co?
D To fakt né... 

#SellOut
-
Symbio - Zkušený
Symbio píše:Nechci být negativista, ale ta anketa je špatnej návrh...Nepamatuješ si jak to dopadlo s votekickem?Zneužívání...zbytečné...oldschool JB je dobrý nápad a souhlasím.Ale s tím voláním admina jsi hulil co?D To fakt né...
Stale lepsie ako rovno ten votekick

-
Hoover - Spamer
Jedna otázka. Jak vieš, že by aj na Oldschool nezavítalo dementé CT? 

-
GroupleadeR - Zkušený
Dementi tu budu tak ci tak, preto netreba riesit
-
Hoover - Spamer
HooveR píše:http://www.gamesites.cz/Forum/new/#viewtopic.php?f=45&t=36&start=315 teba berem s rezervou

A pro ten votekick jsem, sice se zneužíval, ale zbavovalo se tak dmntů
Nepařte furt a rači si přečtěte nějakou knihu...
-
BABY - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1