• Stránka 1 z 1
Príkazy
Ahojte nikde som nenasiel príspevok kde by boli vsetky príkazy ktore sa dajú použit na servery. Preto vás prosím napíšte sem príkaz ktorý vas napadne v tvare:
[ PRIKAZ ] / [ULOHA] / [ALL / VIP / EVIP]
ja to všetko prepíšem do tabulky a dám to sem ako možnosť stiahnut a vytlacit
Začíname:
/sethome / [nastavi HOME] / [ALL]
/home / [teleport na HOME] / [ALL]
/money / [zobrazi pocet money vote a event bodov] / [ALL]
/pay survival [MENO] [HODNOTA] / [Posle survival monej hracovi [MENO] v [HODNOTE] / [ALL]
/spawn / [teleport na spawn] / [ALL]
/register [HESLO] Nastavenie hesla pre tvoj účet ALL /shop Teleport do ADMIN OBCHODU
/login [HESLO] Prihlásiš sa do svojho účtu ALL /tutorial Teleport k návdom
/changepassword [STARE HESLO] [NOVE HESLO] [NOVE HESLO] Zmena hesla /kit zakladni Dostanes zákaldny kit
/sethome Nastavíš si HOME (Domov) ALL /vote Možnosť hlasovať a ziskať VOTE body
/home Teleport na tebou vytvorený HOME ALL /odmena vote Vyber si odmenu za VOTE body
/money Zobrazí tvoje SURVIVAL money, VOTE a EVENT body ALL /odmena event Vyber si odmenu za EVENT body
/pay [DRUH] [MENO] [HODNOTA] Pošle [SURVIVAL / VOTE /EVENT] hráčovi s [MENO] v [HODNOTE] /admin [TEXT] Napíše súkromnú správu ADMINOM
/res create [MENO] /res vytvorit [MENO] Vytvori residenciu s [MENOM] /vip Zoznam VIP výhod
/res kolem [HODNOTA] Vytvori residenciu s [HODNOTOU] blokov okolo teba. Stoj v strede pozemku. /event join Pripojíš sa k EVENTU
/res povol [MENO] Povoli hráčovi s [MENOM] upravovať residenciu v ktorej sa nachádzaš /event leave Odpojíš sa z EVENTU
/res zakaz [MENO] Zakáže hráčovi s [MENOM] upravovať residenciu v ktorej sa nachádzaš /cp /checkpoint Checkpoint (posledne dosiahnuté miesto na EVENTE)
/res pvp [ano/nie] Súhlasíš s PVP v tvojej reske ? [ano/nie]. DEFAULT je NIE! /mypet
/res info Informácie o reske (Veľkosť, Cena) /repair Opravi vec ktorú držiš v ruke
/ress access Zoznám hráčov ktorým si povolil upravovať residenciu. /flyvip Zapneš si lietanie
/res cena Zobrazí cenu vybratej residencie /heal Doplníš si život a hlad
/res list Zoznam tvojich residencií /trapka Ender Trapka
/res give [MENO RESIDENCIE] [MENO HRÁČA] Daruješ residenciu s menom [MENO RESIDENCIE] hráčovi s menom [MENO HRÁČA] /block [MENO]
/warp [MENO] /w [MENO] Teleport na warp s meno [MENO WARPU] /vc Chat pre VIP hráčov
/setwarp [MENO] [PUBLIC / PRIVATE] Vytvoriš warp s menom [MENO WARPU] PUBLIC = Verejný PRIVATE = Súkromný /wb Prenosný work bench
/removewarp [MENO] Odstráni warp s menom [MENO WARPU] /sign
/profese /jobs Zobrazí aktuálne úrovne tvojich profesií
/tp [MENO] /tpa [MENO] Teleport na hráča s menom [MENO HRÁČA]
/tpaccept Prijmeš požiadavku hráča o port na tvoju postavu.
/tell [MENO] [TEXT] /msg [MENO] [TEXT] Súkromná správa hráčovi s menom [MENO HRÁČA]
/afk Ideš mimo PC
/back Teleport na miesto smrti
/spawn Teleport na SPAWN
/xpfarma Teleport na XP FARMU
/underground Teleport na miesto kde sa ťaží piesok a Terakota
/pvp Teleport do PVP zóny
[ PRIKAZ ] / [ULOHA] / [ALL / VIP / EVIP]
ja to všetko prepíšem do tabulky a dám to sem ako možnosť stiahnut a vytlacit

Začíname:
/sethome / [nastavi HOME] / [ALL]
/home / [teleport na HOME] / [ALL]
/money / [zobrazi pocet money vote a event bodov] / [ALL]
/pay survival [MENO] [HODNOTA] / [Posle survival monej hracovi [MENO] v [HODNOTE] / [ALL]
/spawn / [teleport na spawn] / [ALL]
/register [HESLO] Nastavenie hesla pre tvoj účet ALL /shop Teleport do ADMIN OBCHODU
/login [HESLO] Prihlásiš sa do svojho účtu ALL /tutorial Teleport k návdom
/changepassword [STARE HESLO] [NOVE HESLO] [NOVE HESLO] Zmena hesla /kit zakladni Dostanes zákaldny kit
/sethome Nastavíš si HOME (Domov) ALL /vote Možnosť hlasovať a ziskať VOTE body
/home Teleport na tebou vytvorený HOME ALL /odmena vote Vyber si odmenu za VOTE body
/money Zobrazí tvoje SURVIVAL money, VOTE a EVENT body ALL /odmena event Vyber si odmenu za EVENT body
/pay [DRUH] [MENO] [HODNOTA] Pošle [SURVIVAL / VOTE /EVENT] hráčovi s [MENO] v [HODNOTE] /admin [TEXT] Napíše súkromnú správu ADMINOM
/res create [MENO] /res vytvorit [MENO] Vytvori residenciu s [MENOM] /vip Zoznam VIP výhod
/res kolem [HODNOTA] Vytvori residenciu s [HODNOTOU] blokov okolo teba. Stoj v strede pozemku. /event join Pripojíš sa k EVENTU
/res povol [MENO] Povoli hráčovi s [MENOM] upravovať residenciu v ktorej sa nachádzaš /event leave Odpojíš sa z EVENTU
/res zakaz [MENO] Zakáže hráčovi s [MENOM] upravovať residenciu v ktorej sa nachádzaš /cp /checkpoint Checkpoint (posledne dosiahnuté miesto na EVENTE)
/res pvp [ano/nie] Súhlasíš s PVP v tvojej reske ? [ano/nie]. DEFAULT je NIE! /mypet
/res info Informácie o reske (Veľkosť, Cena) /repair Opravi vec ktorú držiš v ruke
/ress access Zoznám hráčov ktorým si povolil upravovať residenciu. /flyvip Zapneš si lietanie
/res cena Zobrazí cenu vybratej residencie /heal Doplníš si život a hlad
/res list Zoznam tvojich residencií /trapka Ender Trapka
/res give [MENO RESIDENCIE] [MENO HRÁČA] Daruješ residenciu s menom [MENO RESIDENCIE] hráčovi s menom [MENO HRÁČA] /block [MENO]
/warp [MENO] /w [MENO] Teleport na warp s meno [MENO WARPU] /vc Chat pre VIP hráčov
/setwarp [MENO] [PUBLIC / PRIVATE] Vytvoriš warp s menom [MENO WARPU] PUBLIC = Verejný PRIVATE = Súkromný /wb Prenosný work bench
/removewarp [MENO] Odstráni warp s menom [MENO WARPU] /sign
/profese /jobs Zobrazí aktuálne úrovne tvojich profesií
/tp [MENO] /tpa [MENO] Teleport na hráča s menom [MENO HRÁČA]
/tpaccept Prijmeš požiadavku hráča o port na tvoju postavu.
/tell [MENO] [TEXT] /msg [MENO] [TEXT] Súkromná správa hráčovi s menom [MENO HRÁČA]
/afk Ideš mimo PC
/back Teleport na miesto smrti
/spawn Teleport na SPAWN
/xpfarma Teleport na XP FARMU
/underground Teleport na miesto kde sa ťaží piesok a Terakota
/pvp Teleport do PVP zóny
-
TommiSVK - Amatér
Re: Príkazy
https://ufile.io/davb9
Zatial som dal dokopy tieto príkazy ak vás napadne príkaz ktorý som nenapísal pridajte ho prosim do komentu
Zatial som dal dokopy tieto príkazy ak vás napadne príkaz ktorý som nenapísal pridajte ho prosim do komentu

-
TommiSVK - Amatér
whiter píše:Nevypadá to špatně
Ďakujem

-
TommiSVK - Amatér
TommiSVK píše:whiter píše:Nevypadá to špatně
Ďakujemzišiel by sa mi ešte zoznam Admin príkazov
nemáš niečo po ruke ?
Sepsal bych je, jenže jsem líný.