• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: ZOMBIE CHRONIC
Ahojte ,
som veľmi rád , že táto téma ešte neutíchla mám 20 rokov a stále spomínam ako som na starom "šerbli" o 30 FPS hrával túto nádheru pred 7 rokmi
Je mi veľmi ľúto , že sa to nikdy nikam nepohlo a to už som toho skúsil a písal som maily aj tým najvyššie postaveným ľuďom v GS ...
Privítal by som starý 7.4 plague ihneď a spravil by som reklamu a mám stále okruh ľudí , ktorý sme to hrávali a určite by sme si dokázali vedie svoj čas vyplniť obľúbenou hrou o5
Takisto mám skúsenosti aj s adminovaním a rád by som požiadal aj o práva v prípade spojazdnenia tohto "retro" servera
https://www.youtube.com/watch?v=GAc7RIsNGL8 - Pastva pre oči fanúšikov starého módu
(Ja s Renem )
som veľmi rád , že táto téma ešte neutíchla mám 20 rokov a stále spomínam ako som na starom "šerbli" o 30 FPS hrával túto nádheru pred 7 rokmi

Privítal by som starý 7.4 plague ihneď a spravil by som reklamu a mám stále okruh ľudí , ktorý sme to hrávali a určite by sme si dokázali vedie svoj čas vyplniť obľúbenou hrou o5

Takisto mám skúsenosti aj s adminovaním a rád by som požiadal aj o práva v prípade spojazdnenia tohto "retro" servera

https://www.youtube.com/watch?v=GAc7RIsNGL8 - Pastva pre oči fanúšikov starého módu

-
Trustko - Kolemjdoucí
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Trustko píše:Ahojte ,
som veľmi rád , že táto téma ešte neutíchla mám 20 rokov a stále spomínam ako som na starom "šerbli" o 30 FPS hrával túto nádheru pred 7 rokmiJe mi veľmi ľúto , že sa to nikdy nikam nepohlo a to už som toho skúsil a písal som maily aj tým najvyššie postaveným ľuďom v GS ...
https://www.youtube.com/watch?v=GAc7RIsNGL8 - Pastva pre oči fanúšikov starého módu(Ja s Renem )
Oh jeez, taká nostalgia z toho videa...
-
Misicu - Profesionál
všetko je to pekné ale nikto stým nič robiť nebude takže jedine nájsť iný server ale tu to nehladajme 

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
Zaujimave a cuduju sa, ze su servery prazdne. Botov neratam
Kto chce kam, pomozme mu tam. Ziadne zmeny = ziadny hraci. Nevadi vsak sa zrusia
- Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=gYPBapt6UMo
Kto chce kam, pomozme mu tam. Ziadne zmeny = ziadny hraci. Nevadi vsak sa zrusia

-
Pisulak - Amatér
[/quote]
Krásne napísane
))

Krásne napísane

ฯθθ
-
troublEe - Spamerův sluha
vy to vidíte moc jednoduše
V době velké 1.6 slávy z toho starého modu lidé odcházeli, servery se vylidnovaly a postupně jsem musel zrušit všechny servery se starým modem, protože tam prostě nikdo hrát nechtěl (znovu připomínám, že to se dělo v době kdy byla 1.6 oblíbená)
Jen díky updatům jsme byli schopni tady hráče udržet, protože jsme dokázali nabídnout něco, co jinde není. Že si to někteří pamatujete jinak je sice fajn, ale to už tak bývá, že si člověk pamatuje jen ty hezké věci..
Každý mod potřebuje jednou za čas update, protože zájmy hráčů se neustále mění. Jednou frčí víc to, pak zase tohle ... Takže jo, zombie by potřeboval update, ale nechce se mi trávit několik týdnů nad něčím, kde bude hrát už jen "pár" hráčů. Tohle je největší problém 1.6 na všech serverech a to nejen u nás, prostě všude ... https://www.gamesites.cz/clanek/1574-ko ... ter-strike
Všechny ty čísla v článku týkající se 1.6 nebo source si ted vydělte 3ma. Tady máte příčinu všeho

V době velké 1.6 slávy z toho starého modu lidé odcházeli, servery se vylidnovaly a postupně jsem musel zrušit všechny servery se starým modem, protože tam prostě nikdo hrát nechtěl (znovu připomínám, že to se dělo v době kdy byla 1.6 oblíbená)
Jen díky updatům jsme byli schopni tady hráče udržet, protože jsme dokázali nabídnout něco, co jinde není. Že si to někteří pamatujete jinak je sice fajn, ale to už tak bývá, že si člověk pamatuje jen ty hezké věci..
Každý mod potřebuje jednou za čas update, protože zájmy hráčů se neustále mění. Jednou frčí víc to, pak zase tohle ... Takže jo, zombie by potřeboval update, ale nechce se mi trávit několik týdnů nad něčím, kde bude hrát už jen "pár" hráčů. Tohle je největší problém 1.6 na všech serverech a to nejen u nás, prostě všude ... https://www.gamesites.cz/clanek/1574-ko ... ter-strike
Všechny ty čísla v článku týkající se 1.6 nebo source si ted vydělte 3ma. Tady máte příčinu všeho

-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Dwandy píše:vy to vidíte moc jednoduše![]()
Dwandy naprosto s tebou souhlasím, ale nešlo by to nějak jenom zkusit, přetahnut soubory s CPL na zm B, Chr atd? Jakože nějak to přesunout dát tomu měsic čas a vyzkoušet o kolik se zvětší/zmenší hratelnost
-
bajgar - Mistr
Dwandy píše::roll:![]()
Jen se ptám, zda by to šlo, nic jinehé

-
bajgar - Mistr
Dwandy naprosto s tebou souhlasím, ale nešlo by to nějak jenom zkusit, přetahnut soubory s CPL na zm B, Chr atd? Jakože nějak to přesunout dát tomu měsic čas a vyzkoušet o kolik se zvětší/zmenší hratelnost
Dwandy ti tu popsal že na starým modě už se moc nehrálo a tak přišel update. A ty se tu ptáš jestli by starý mod z CPL nešel přesunout zpět na ostatní servery...
Tímto chceš tedy říct že už žádný update nebude? Dřív jsem ti posílal všelijaké scripty,zbraně a vše možné ale ty jsi furt s něčím nesouhlasil a když jsem ti už konečně navrhl něco pořádného tak mi napíšeš že u toho nechceš strávit tolik času.

Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Welyof 2k18
-
Mexxis - Mistr
Mexxis píše:Tímto chceš tedy říct že už žádný update nebude? Dřív jsem ti posílal všelijaké scripty,zbraně a vše možné ale ty jsi furt s něčím nesouhlasil a když jsem ti už konečně navrhl něco pořádného tak mi napíšeš že u toho nechceš strávit tolik času.![]()
![]()

-
Pisulak - Amatér
• Stránka 2 z 2 • 1, 2