Vše ohledně kategorie serverů: Zombie Servery

Re: ZOMBIE CHRONIC

Příspěvekod Trustko » 03 dub 2018, 10:53

Ahojte ,
som veľmi rád , že táto téma ešte neutíchla mám 20 rokov a stále spomínam ako som na starom "šerbli" o 30 FPS hrával túto nádheru pred 7 rokmi :) Je mi veľmi ľúto , že sa to nikdy nikam nepohlo a to už som toho skúsil a písal som maily aj tým najvyššie postaveným ľuďom v GS ...
Privítal by som starý 7.4 plague ihneď a spravil by som reklamu a mám stále okruh ľudí , ktorý sme to hrávali a určite by sme si dokázali vedie svoj čas vyplniť obľúbenou hrou o5 :)

Takisto mám skúsenosti aj s adminovaním a rád by som požiadal aj o práva v prípade spojazdnenia tohto "retro" servera :)

https://www.youtube.com/watch?v=GAc7RIsNGL8 - Pastva pre oči fanúšikov starého módu :) (Ja s Renem )
Trustko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 03 dub 2018, 10:53

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod Misicu » 05 dub 2018, 14:06

Trustko píše:Ahojte ,
som veľmi rád , že táto téma ešte neutíchla mám 20 rokov a stále spomínam ako som na starom "šerbli" o 30 FPS hrával túto nádheru pred 7 rokmi :) Je mi veľmi ľúto , že sa to nikdy nikam nepohlo a to už som toho skúsil a písal som maily aj tým najvyššie postaveným ľuďom v GS ...
Privítal by som starý 7.4 plague ihneď a spravil by som reklamu a mám stále okruh ľudí , ktorý sme to hrávali a určite by sme si dokázali vedie svoj čas vyplniť obľúbenou hrou o5 :)

Takisto mám skúsenosti aj s adminovaním a rád by som požiadal aj o práva v prípade spojazdnenia tohto "retro" servera :)

https://www.youtube.com/watch?v=GAc7RIsNGL8 - Pastva pre oči fanúšikov starého módu :) (Ja s Renem )

Oh jeez, taká nostalgia z toho videa...
Misicu
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod troublEe » 06 dub 2018, 19:13 VIP

všetko je to pekné ale nikto stým nič robiť nebude takže jedine nájsť iný server ale tu to nehladajme :)
ฯθθ
troublEe
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Pisulak » 07 dub 2018, 22:57

Zaujimave a cuduju sa, ze su servery prazdne. Botov neratam

Kód: Vybrat vše
https://www.youtube.com/watch?v=gYPBapt6UMo

Kto chce kam, pomozme mu tam. Ziadne zmeny = ziadny hraci. Nevadi vsak sa zrusia :)
Pisulak
Amatér
Amatér

Příspěvekod troublEe » 28 dub 2018, 12:47 VIP

Kto chce kam, pomozme mu tam. Ziadne zmeny = ziadny hraci. Nevadi vsak sa zrusia :)[/quote]

Krásne napísane :)))
ฯθθ
troublEe
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dwandy » 28 dub 2018, 17:24 VIP

vy to vidíte moc jednoduše :)

V době velké 1.6 slávy z toho starého modu lidé odcházeli, servery se vylidnovaly a postupně jsem musel zrušit všechny servery se starým modem, protože tam prostě nikdo hrát nechtěl (znovu připomínám, že to se dělo v době kdy byla 1.6 oblíbená)

Jen díky updatům jsme byli schopni tady hráče udržet, protože jsme dokázali nabídnout něco, co jinde není. Že si to někteří pamatujete jinak je sice fajn, ale to už tak bývá, že si člověk pamatuje jen ty hezké věci..

Každý mod potřebuje jednou za čas update, protože zájmy hráčů se neustále mění. Jednou frčí víc to, pak zase tohle ... Takže jo, zombie by potřeboval update, ale nechce se mi trávit několik týdnů nad něčím, kde bude hrát už jen "pár" hráčů. Tohle je největší problém 1.6 na všech serverech a to nejen u nás, prostě všude ... https://www.gamesites.cz/clanek/1574-ko ... ter-strike

Všechny ty čísla v článku týkající se 1.6 nebo source si ted vydělte 3ma. Tady máte příčinu všeho :)
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod bajgar » 28 dub 2018, 20:56

Dwandy píše:vy to vidíte moc jednoduše :)

V době velké 1.6 slávy z toho starého modu lidé odcházeli, servery se vylidnovaly a postupně jsem musel zrušit všechny servery se starým modem, protože tam prostě nikdo hrát nechtěl (znovu připomínám, že to se dělo v době kdy byla 1.6 oblíbená)

Jen díky updatům jsme byli schopni tady hráče udržet, protože jsme dokázali nabídnout něco, co jinde není. Že si to někteří pamatujete jinak je sice fajn, ale to už tak bývá, že si člověk pamatuje jen ty hezké věci..

Každý mod potřebuje jednou za čas update, protože zájmy hráčů se neustále mění. Jednou frčí víc to, pak zase tohle ... Takže jo, zombie by potřeboval update, ale nechce se mi trávit několik týdnů nad něčím, kde bude hrát už jen "pár" hráčů. Tohle je největší problém 1.6 na všech serverech a to nejen u nás, prostě všude ... https://www.gamesites.cz/clanek/1574-ko ... ter-strike

Všechny ty čísla v článku týkající se 1.6 nebo source si ted vydělte 3ma. Tady máte příčinu všeho :)

Dwandy naprosto s tebou souhlasím, ale nešlo by to nějak jenom zkusit, přetahnut soubory s CPL na zm B, Chr atd? Jakože nějak to přesunout dát tomu měsic čas a vyzkoušet o kolik se zvětší/zmenší hratelnost
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Dwandy » 28 dub 2018, 21:13 VIP

:roll: :roll: :roll:
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod bajgar » 28 dub 2018, 21:19

Dwandy píše::roll: :roll: :roll:

Jen se ptám, zda by to šlo, nic jinehé :D Já tě chápu :lol:
bajgar
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 29 dub 2018, 09:38 VIP

Dwandy naprosto s tebou souhlasím, ale nešlo by to nějak jenom zkusit, přetahnut soubory s CPL na zm B, Chr atd? Jakože nějak to přesunout dát tomu měsic čas a vyzkoušet o kolik se zvětší/zmenší hratelnost

Dwandy ti tu popsal že na starým modě už se moc nehrálo a tak přišel update. A ty se tu ptáš jestli by starý mod z CPL nešel přesunout zpět na ostatní servery...

Tímto chceš tedy říct že už žádný update nebude? Dřív jsem ti posílal všelijaké scripty,zbraně a vše možné ale ty jsi furt s něčím nesouhlasil a když jsem ti už konečně navrhl něco pořádného tak mi napíšeš že u toho nechceš strávit tolik času. :D
:lol: :roll:
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Pisulak » 30 dub 2018, 00:10

Mexxis píše:Tímto chceš tedy říct že už žádný update nebude? Dřív jsem ti posílal všelijaké scripty,zbraně a vše možné ale ty jsi furt s něčím nesouhlasil a když jsem ti už konečně navrhl něco pořádného tak mi napíšeš že u toho nechceš strávit tolik času. :D
:lol: :roll:

Obrázek
Pisulak
Amatér
Amatér

Předchozí

Zpět na Zombie Servery