• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]soros / JB2
1. Nick: soros
2. Steam ID: STEAM_0:1:87843129 ; https://ctrlv.cz/CsBf
3. Dátum a čas: 30.04.2018 18:00
4. Popis situácie: Simon nám řekl, že máme jít na čáru, potom dal zakazy ( i čupět ) .. Následně řekl, že budeme automaticky doplnovat ke zbrojnici .. potom řekl, že máme čupnout .. nějací hráči - kteří byly předemnou - zemřeli, tak jsem doplnil ve stoje a stál jsem .. v tu ránu jsem dostal kill .. s Effim vycházím dobře a je mi líto, že ho tu musím nahlašovat, snad si to nebude brát osobně .. Effi měl za to, že mi Fajko free kill nedal .. já jsem přesvědčený, že příkaz "čupněte si" jsem musel porušit automatickým doplněním ke zbrojnici, takže jsem už měl stát, jelikož byl zákaz čupět .. je to tak banální příkaz a je úplně zřejmé, že mám pravdu .. nechápu jak to někdo nemůže pochopit, ach jo ..
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/658097492
6. Vyčasovanie:
12:40 - Příkaz + zákazy
12:50 - Automaticky doplňovat blíže ke zbrojnici
13:00 - čupněte si
13:38 - Doplnil jsem ve stoje a Fajko mě zabil ..
14:45 - 15:15 - Effi mi vysvětluje, že mi Simon freekill nedal ..
2. Steam ID: STEAM_0:1:87843129 ; https://ctrlv.cz/CsBf
3. Dátum a čas: 30.04.2018 18:00
4. Popis situácie: Simon nám řekl, že máme jít na čáru, potom dal zakazy ( i čupět ) .. Následně řekl, že budeme automaticky doplnovat ke zbrojnici .. potom řekl, že máme čupnout .. nějací hráči - kteří byly předemnou - zemřeli, tak jsem doplnil ve stoje a stál jsem .. v tu ránu jsem dostal kill .. s Effim vycházím dobře a je mi líto, že ho tu musím nahlašovat, snad si to nebude brát osobně .. Effi měl za to, že mi Fajko free kill nedal .. já jsem přesvědčený, že příkaz "čupněte si" jsem musel porušit automatickým doplněním ke zbrojnici, takže jsem už měl stát, jelikož byl zákaz čupět .. je to tak banální příkaz a je úplně zřejmé, že mám pravdu .. nechápu jak to někdo nemůže pochopit, ach jo ..
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/658097492
6. Vyčasovanie:
12:40 - Příkaz + zákazy
12:50 - Automaticky doplňovat blíže ke zbrojnici
13:00 - čupněte si
13:38 - Doplnil jsem ve stoje a Fajko mě zabil ..
14:45 - 15:15 - Effi mi vysvětluje, že mi Simon freekill nedal ..
- Tafi
- Mistr
[Zamietnuté]soros / JB2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: soros / JB2
Ahoj tafino,
Situace: Na čiare, obyčajné zákazy, príkaz doplnujte bližšie k zbrojnici.
Simon dáva príkaz čupnite si.
Jeden zomrie treba doplniť.
Postavíš sa, doplníš a zasa čupneš. - posledný príkaz bol že máte byť v čupe a doplnovať máš automaticky.
Situace: Na čiare. obyčajné zákazy.
Ste rozhádzaní na čiare tak dá simon príkaz doplňte bližšie k zbrojnici.
Postavíš sa, doplníš a ostaneš stáť.
Dal som ti aj názornú ukážku na serveri, nemusel si zakladať sťažnosť, mohli sme to vyriešiť aj na ts.
Situace: Na čiare, obyčajné zákazy, príkaz doplnujte bližšie k zbrojnici.
Jeden zomrie treba doplniť.
Postavíš sa, doplníš a zasa čupneš. - posledný príkaz bol že máte byť v čupe a doplnovať máš automaticky.
Situace: Na čiare. obyčajné zákazy.
Ste rozhádzaní na čiare tak dá simon príkaz doplňte bližšie k zbrojnici.
Postavíš sa, doplníš a ostaneš stáť.
Dal som ti aj názornú ukážku na serveri, nemusel si zakladať sťažnosť, mohli sme to vyriešiť aj na ts.

-
Xample - Mistr
ale vždyť to vůbec nedává smysl .. ty si nezrušil ten zákaz čupět nijak .. a to že si mi řekl čupněte si jsem porušil tím , že jsem doplnil .. nedává to smysl .. vůbec .. budu tu chtít vyjádření Aweeho .. vím, že admini mají vždy pravdu, kord ještě hlsa ( knedlajz ), ale prostě nevidím v tom fakt smysl .. napíšu aweemu PM .. doufám, že se nebude zlobit, že ho otravuju s takovou kravinou, ale mám pocit, že právě on pravidla vymýšlel ..
- Tafi
- Mistr
Knedlajs sa píše s velkým K a s na konci. 

(ADMIN) Fajkoman : kosso mi pisal na steame ze chce fk
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
*** Duch vianocnych banov killed ^KosSo with a headshot from m4a1 ***
-
Fajkoman - Mistr
Tafi píše:je to tak banální příkaz a je úplně zřejmé, že mám pravdu .. nechápu jak to někdo nemůže pochopit, ach jo ..
Prosím, prosím, prosím.... Nech sa zobudím a zistím, že toto je len zlý sen....
Platí to, čo som ti napísal tu: fajkoman-jb2-fk-t185123.html
Posledný príkaz znel, aby si si čupol. Simon chcel, aby ste čupeli. To o doplňovaní povedal predtým. Po doplnení si si mal čupnúť.
Je to aj Aweeho názor. Rovnaká situácia sa nedávno riešila v CS:GO sekcii. Odporúčam prečítať posledné dve odpovede v tomto Topicu: pustena-klavesnice-a-mys-t167902.html
Snáď ti to potom už bude jasnejšie a budeš vidieť rozdiel medzi situáciami, ktorý teraz zjavne nevidíš.
Sťažnosť zamietnutá.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]soros / JB2
Jako promin Knedlajs, ale přijde mi to fakt divný ..
Vždyť přece, když se mi naskytne šance doplnit a já jsem zrovna v čupu ( a mám zákazy ), tak přece to doplnění přebije ten příkaz čupět a zařadí se před něho ..
Něco podobné jako, když jsme v celách, které jsou otevřené a simon řekne "na stoly a tam si čupnete" .. potom řekne, že po otevření cel do boxu .. zavře a otevře cely a co máme dělat ?? Taky jít do boxu a tam si snad čupnout ? Tohle by mě teda zajímalo ..
Vždyť přece, když se mi naskytne šance doplnit a já jsem zrovna v čupu ( a mám zákazy ), tak přece to doplnění přebije ten příkaz čupět a zařadí se před něho ..
Něco podobné jako, když jsme v celách, které jsou otevřené a simon řekne "na stoly a tam si čupnete" .. potom řekne, že po otevření cel do boxu .. zavře a otevře cely a co máme dělat ?? Taky jít do boxu a tam si snad čupnout ? Tohle by mě teda zajímalo ..
- Tafi
- Mistr
Re: [Zamietnuté]soros / JB2
Čítal si ten topic čo ti sem posielal Knedlík? Menší úryvok z neho:
Awee (cti ejvi) píše:
Situace se posuzuji kazda zvlast a nemuzes je porovnavat nebo rikat ze je to stejny, kdyz znamenaji neco jineho..

-
Xample - Mistr
• Stránka 1 z 1