• Stránka 1 z 1
ZM NIGHT #1
Čaute ,
hrávam na tomto servery už dlhšie ako pol roka a môžem povedať ,že som ešte horší server nevidel (týka sa to správy serveru nie hrateľnosti). Je to smutné keďže server má veľmi kvalitný mód , ale bohužial nikto sa o to nestára. Majú nejaký admini práva na tomtu servery ? Ak áno tak ktorí keďže som tam videl admina asi raz za tu dobu čo ho hrávam. Dá sa povedať ,že na servery vládne anarchia. Padá tam neskutočne veľa nadávok na rodinu , osobu ,provokácia a strašný spam . Bol som nútený vypínať chat pri hre lebo nato sa vážne pozerať nedá...Prevažne sa jedná o komunitu detí typu : clasik , doke , Tiger a pod. Hrá tam aj dosť starších ľudí , ktorí sa prídu na server zabaviť a zahrať , ale samozrejme sa to nedá kedže tá decká komunita tam prevláda a kazí to . Buď ste nútený odísť alebo vypnúť chat . Bol by som rád ak by sa s tím niečo spravilo , pretože je to už vážne moc . Tipujem ,že tu padne veta "treba ich hlásiť" tak k tomu mám tiež výhrady . V tomto topicu "https://www.gamesites.cz/forum/vyriesene-nadavky-t179998.html" som hlásil hráča bolo tam všetko ID , dôkaz , dôvod ale bolo to zamietnuté z toho dôvodu ,že som nemal screen z hry a ID z hry . Nechápem tomu sám admin tam napísal že si to vie vyhľadať tak v čom je problém? Nechcem aby to vyznelo ako urážka ale Váš systém mi príde zastaralý . Žiadna novinka čo by pomohla dopadnúť cheatera rýchlejšie a efektívnejšie(teda aspoň ja o tom neviem , ak tu niečo máte tak ospravedlňujem) .
Ďalej by som rád prešiel k cheaterom . Niekoľkokrát som hlásil cheatera do chatu na fóre, ale samozrejme to nemalo žiadny význam nikto neprišiel . Chcel som teda dohľadať hltv ,ale to Vám nefunguje
Áno , skúšal som už aj točiť videá , ale server ma vyhadzuje zo serveru keď som dlhšie v specte . Najlepšie riešenie by bolo ak by som mal nejaký kontakt na admina ,ktorý je aktívny a hráva. Bol by som rád ak by ste preverili tieto dva účty Jend@lucker (WH), Tiger (BHOP) .
Díky , za prečítanie a následne vyriešenie daných problémov aby sme si užili hru aj my starší
hrávam na tomto servery už dlhšie ako pol roka a môžem povedať ,že som ešte horší server nevidel (týka sa to správy serveru nie hrateľnosti). Je to smutné keďže server má veľmi kvalitný mód , ale bohužial nikto sa o to nestára. Majú nejaký admini práva na tomtu servery ? Ak áno tak ktorí keďže som tam videl admina asi raz za tu dobu čo ho hrávam. Dá sa povedať ,že na servery vládne anarchia. Padá tam neskutočne veľa nadávok na rodinu , osobu ,provokácia a strašný spam . Bol som nútený vypínať chat pri hre lebo nato sa vážne pozerať nedá...Prevažne sa jedná o komunitu detí typu : clasik , doke , Tiger a pod. Hrá tam aj dosť starších ľudí , ktorí sa prídu na server zabaviť a zahrať , ale samozrejme sa to nedá kedže tá decká komunita tam prevláda a kazí to . Buď ste nútený odísť alebo vypnúť chat . Bol by som rád ak by sa s tím niečo spravilo , pretože je to už vážne moc . Tipujem ,že tu padne veta "treba ich hlásiť" tak k tomu mám tiež výhrady . V tomto topicu "https://www.gamesites.cz/forum/vyriesene-nadavky-t179998.html" som hlásil hráča bolo tam všetko ID , dôkaz , dôvod ale bolo to zamietnuté z toho dôvodu ,že som nemal screen z hry a ID z hry . Nechápem tomu sám admin tam napísal že si to vie vyhľadať tak v čom je problém? Nechcem aby to vyznelo ako urážka ale Váš systém mi príde zastaralý . Žiadna novinka čo by pomohla dopadnúť cheatera rýchlejšie a efektívnejšie(teda aspoň ja o tom neviem , ak tu niečo máte tak ospravedlňujem) .
Ďalej by som rád prešiel k cheaterom . Niekoľkokrát som hlásil cheatera do chatu na fóre, ale samozrejme to nemalo žiadny význam nikto neprišiel . Chcel som teda dohľadať hltv ,ale to Vám nefunguje

Díky , za prečítanie a následne vyriešenie daných problémov aby sme si užili hru aj my starší

- Sedlaxi
- Kolemjdoucí
ZM NIGHT #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZM NIGHT #1
Sedlaxi píše:Čaute ,
Ďalej by som rád prešiel k cheaterom . Niekoľkokrát som hlásil cheatera do chatu na fóre, ale samozrejme to nemalo žiadny význam nikto neprišiel . Chcel som teda dohľadať hltv ,ale to Vám nefungujeÁno , skúšal som už aj točiť videá , ale server ma vyhadzuje zo serveru keď som dlhšie v specte . Najlepšie riešenie by bolo ak by som mal nejaký kontakt na admina ,ktorý je aktívny a hráva. Bol by som rád ak by ste preverili tieto dva účty Jend@lucker (WH), Tiger (BHOP) .
nahlasuj iny typ pre teba nemam alebo mozes poziadat o admin prava
Ex Admin : All Zombie all Jump
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
Ex pomocnik akademie
Administrator since 4.1.2016
-
TiberSeptim - Spamerův sluha
Chápem tvoje rozhorčenie, na jednu stranu musím povedat, že sa nemožeš divit, že tvoje nahlásenia boli zamietnuté ked si ich vobec nespravil podla vzoru ako sa majú robit, na druhú stranu by som to samozrejme rád vyriešil, bohužial pri momentálnom systéme nemám možnost donútit hrat admina na konkrétnom servery a je to na ich dobrovolnej voli. Pokial bude problém s malou skupinou hráčov pretrvávat, možeš mi napísat do PM na webe a pozrem sa nanich.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
Ak máš steam tak mi napíš. Skúsim tam chodiť častejšie keď už je to tak zle. 

CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Niggas píše:Chápem tvoje rozhorčenie, na jednu stranu musím povedat, že sa nemožeš divit, že tvoje nahlásenia boli zamietnuté ked si ich vobec nespravil podla vzoru ako sa majú robit, na druhú stranu by som to samozrejme rád vyriešil, bohužial pri momentálnom systéme nemám možnost donútit hrat admina na konkrétnom servery a je to na ich dobrovolnej voli. Pokial bude problém s malou skupinou hráčov pretrvávat, možeš mi napísat do PM na webe a pozrem sa nanich.
Ten problém tam pretrváva už dlhšiu dobu . Úplne by stačilo keby tam denne zahrá admin aspoň dve mapy keď sú tam títo hráči a poriešil ich

- Sedlaxi
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1