I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Simpson Homerovic (Cement) / JB1

Příspěvekod Smouky » 04 kvě 2018, 17:50 VIP

DEMO: http://leteckaposta.cz/739061600

Vypíšu tu časy a k tomu napíšu co a jak se dělo.

1. +-14:50 - +-16:10 - Grab s otázkou na mikrofon, poté následoval grab s otázkou (proč jsem nadržoval hráči, který neskočil na schody)- Příkaz simona jsem přeslechl, protože jsem nevnímal hru, dejme tomu, že oprávněný zásah (má chyba), ale má otázka zní: Proč si to tak hluboce řešil, když hráčovi nahlásilo nevýhodu jiné CT a byl po smrti ?

2.+-21:35 - Hráč (administrátor) dostává nevýhodu, protože pozdě splnil příkaz "pojďte zamnou", dal jsem ti nevýhodu a tudíž šanci přežít, ačkoli jsem tě mohl zabít. Nevýhoda byla lung jump (atrakce na mapě), na kterou dostal 1 pokus. Do chatu napsal ať mu to ukážu, ale protože je to atrakce na mapě, odmítl jsem. Následoval příkaz "začni". Příkaz neplnil = jeho smrt a následně má smrt s přehozem.

PS(ad2): Už při nevýhodě si psal proč ti ji dávám. Samozřejmě jsem se poučil a nechtěl jsem znovu "nadržovat".

Prosím o posouzení, popř. bych chtěl předejít odpovědi: Tobě přehoz neuškodil. Hrál jsem tu s cementem snad po sté a nechápu co mu najednou přelétlo přes no. Jestli si měl blbou náladu, tak za to já nemůžu.

Můj cíl není, aby byl nutně potrestán, jedná se mi o to, abych slyšel od "vyšších", že jednal správně/špatně.
Samozřejmě budu rád i tehdy, napíšete-li, že byl přehoz oprávnění. Alespoň se poučím.

Děkuji za vyjádření a vyřízení.

S pozdravem, Smouky
Smouky
Drbna
Drbna

Simpson Homerovic (Cement) / JB1

od Rumcajz » 04 kvě 2018, 17:50

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Simpson Homerovic (Cement) / JB1

Příspěvekod Seso » 04 kvě 2018, 18:08

Cauko, vidim ze si sem demo dodal, takze si mi usnadnil moju pracu za co dakujem. (Ak by bolo demo nejake zle tak je tu moznost dodat moje vlastne)

1. Dosiel so mna server a celkovo spectoval hracov. Bol si u CT, vazni isli za simon pri trampolne a ten im dal prikaz nech skocia na tie schody. Cely cas si sa pohyboval za nimi. Vsetci vazni to zvladli az na jednoho. To som si vsimol a cakal ako poriesite situaciu spolu este s 1 CT co bolo vedla teba. Druhe CT javilo zaujem o hru a pytalo sa do chatu co ma spravit az pokym ste nedosli do miestnosti kde je ano/nie. Tam si vas simon usadil a tak som siel zasiahnut do hry. Kedze som bol 1. kolo v hre tak sa niekedy stane ze sa bugne voice a nepocujes daneho hraca a tak som si ta skontroloval na mikrofon, kde si mi odpovedal:"To si snad robis srandu nie?." Kedze som predtym nepozeral amx_who a mohlo mi ujst nieco ze si admin tak som ta okamzite pustil a dany prikaz napisal, kedze mi to vyznelo akoby si bol admin. Kedze v amx_who nic nebolo siel som ta grabnut znova, pre plynulost hry ale kedze bola vzbura som chcel pockat dokym sa to nejak neustali. Tak sa stalo a potom som si ta grabol znova a rozoberal tuto situaciu. Uz si presne nepamatam co som hovoril no bolo tam nieco v zmysle ze so msa ta spytal preco nadrzujes hracovi co nesplnil prikaz a nic s tym nerobis. Ty si nevedel ze o co sa jedna tak so mti to priblizil s tym ze simon dal prikaz ze maju skocit na schody ked sli za nim. Tvoja odpoved bola:"Ved som nebol simon tak co riesis, az teraz som" Bolo vidno ze nevies o com tocis a tak som ti to prirovnal k situacii ked simon da zakazy skakat a vazen skoci ci tiez nebudes nic robit lebo niesi simon. Dalej si rozpraval ze si nenadrzoval a dosledne dohliadal na hru a tak som sa ta 2x opytal ci si si isty. 2x si mi odpovedal to iste: "Ano" a tak som ta hodil o zem.

Kedze som mal z teba dojem ze si normalny poctivy hrac aj nadalej som ta nechal u CT aj ked si to dalsie kolo riesil a naramne si si ma chcel so svojim kamaratom najst ci co.

2.Ako pises dal si mi opravnenu nevyhodu, kedze bola situacia na serveri medzi anmi napata tak so msa spytal ze preco (keby si dahodou daval free nevyhodu). Nevyhodu si mi objasnil a tak sme sli dalej. Dosli sme na lj a poslal si ma na ten najvyssi a rozkazal mi aby som to dal na 1 pokus, co mi pride ako hovadina a tak som ta v chate (ako admin) poziadal aby si mi to ukazal to co si vravel ty ze je to stavana atrakcia je pravda no, ale podla mna je hovadina len tak hracov posielat na najvacsi lj na bailonx ktory je kurde daleko. Nadalej som s tebou chcel o tom diskutovat ale zjavne si nemal o com a automaticky ma zabil, kvoli comu si aj dostal prehod.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 04 kvě 2018, 18:13

Oba budete potrestáni. Admin za zneužívání práv a kažení hry hráči a hráč za úmyslné zdržování a kažení hry druhým.
Oba mi napíšete PM, kde bude návrh vašeho trestu. Pokud se tak nestane, nebo usoudím že návrh není dostatečný, vyřeším to raz dva.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Seso » 04 kvě 2018, 18:15

Kedze som zaostaly a neuvedolmil som si ze na tvojom deme nieje pocut tvoj hlas tak sem dodavam aj to svoje pre urychlenie a ujasnenie co sa dialo
1) 14:15-16:10

2) 21:35-23:05

http://leteckaposta.cz/320806654
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
Seso
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Smouky » 04 kvě 2018, 18:29 VIP

Najít sem si tě nechtěl, to pláclo nějaké ct, které ani neznám, do chatu. Ano, při tom prvním grabu jsem byl zmatený a nevěděl jsem co po mě chceš a psal jsem, že se kouknu na demo a podle toho budu dále postupovat a upřímně, o ten grab s tím killem mi ani tolik nešlo, spíš jsem měl pocit, že sis mě vybral jako beránka, aby sis na mě "utřel".

No a co dále, ačkoli jsem byl potrestán už na serveru (kill, přehoz) napíšu ti Awee.

Cemente, doufám, že nejsi ten typ člověka, co to bude řešit dál nějakým zaměřením se na mě (jako na hráče). Věřím, že se to tu vyřešilo a respektuji rozhodnutí Aweeho.

V případě, že jsem ti v chatu vyhrožoval (nebrat doslovně, myšleno, že to budu řešit a bude mít problémy jako admin) což je možné, že padlo, tak se Ti omlouvám, ačkoli jsem to v danou chvíli myslel vážně.

Díky za vyřešení.
Smouky
Drbna
Drbna

Zpět na Stížnosti na Adminy