I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Kazeta/JB#1/přehoz

Příspěvekod dev1ce » 01 kvě 2018, 17:24

Ahoj,
asi před necelou hodinou jsem byla (jestli neoprávněně rozhodněte vy) přehozena od CT.

Situace se měla takto: Je nová mapa - oasis, kolo na výběr dozorců, já už CT jsem. Teroristi se hrnou k nám do zbrojnice a já po nich střílím kulometem, abych ochránila sebe i své kolegy dozorce. Bohužel zastřelím i vězně stojícího na žebříku. Pravda, nejsem tak dobrá v míření, ale rotační kulomet M249 se neovládá lehce. Hráči jsem se omluvila a také mu vysvětlila, že za to vd nedostane, jelikož pohyb před zbrojnicí je na vlastní riziko.

Uplynou asi 2 kola a já jsem bez varování přehozena k T adminem Kazeta. Odůvodnění: 'Ked chces afkovat a potom len prist s gulometom a len tak strielat okolo seba tak za CT ani nehraj.' Afk jsem nebyla (na server jsem přišla maximálně 5 minut před tímto incidentem), situace s kulometem je vysvětlená výše.

Tomu, proč jsem byla přehozena, nerozumím. Doufám tedy, že mi někdo případně objasní, kde jsem udělala chybu, abych ji následně mohla napravit. Díky.
Obrázek
dev1ce
Pokročilý
Pokročilý

Kazeta/JB#1/přehoz

od Rumcajz » 01 kvě 2018, 17:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Kazeta/JB#1/přehoz

Příspěvekod Brano21 » 01 kvě 2018, 19:12 VIP

Bolo kolo pre výber dozorcu ty si si zobrala guľomet chvíľu si afkovala v zbrojke a zrazu začneš strieľať kade tade ideš von zo zbrojky strieľaš ako o život okolo seba a zbytočne si tým dala FK. Do chatu si napísala "Srí" tak som si myslel že mu to VD dáš. Na ďalšie kolo som si spomenul že by mal ten hráč dostať VD písal som do chatu že či by náhodou niekto nemal dostať od teba VD ty si odpovedala tak že nikto nemal dostať VD hráč dostal mikrofón povedal čo a ako sa stalo ty si odpovedala rovnako že nemá dostať VD a ešte si sa vyhovárala na to že aj tak hráči pred zbrojku stoja na vlastné nebezpečie. V tom máš pravdu ale keď hráč len príde k rebríku a len tam stojí a zrazu vyletí CT ktoré strieľa všade okolo seba a nemá k tomu ani dôvod tak to je blbé že.
Brano21
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 kvě 2018, 19:23

HLSA Knedlik koukne na demo z HLTV a napíše mi, co zjistil.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod dev1ce » 05 kvě 2018, 00:48

Dozvím se i já, co HLSA Knedlik zjistil??
Obrázek
dev1ce
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 kvě 2018, 11:14

HLTV nezaznamenává kolo pro výběr dozorců. Pokud nedodáš demo, jako důkaz o pochybení admina, bohužel mu budeme muset dát za pravdu.
Demo mi kdyžtak pošli do PM.

Prozatím zamítnuto pro absenci důkazů.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy