• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] D2o1/rrhuricane
https://uloz.to/!utE3xfniiM22/bronx-dem-zip
Stiznost je jednoducha "neplneni povinnosti admina" Vse potrebne je v demu,take doufam ze zabanujete dotycneho bronxe
Citace pana admina(s malym p):Proč bych chtěl na GS adminovat? : Už jsem zde adminem byl před 5 lety akorát mi byly odebrané práva kvůli nízké aktivitě která se spojovala s přestěhováním do Prahy.Ale už jsem se usadil a znova se můžu věnovat CS-ku.A chtělo by to občas sklidnit ty haranty na servru.
Stiznost je jednoducha "neplneni povinnosti admina" Vse potrebne je v demu,take doufam ze zabanujete dotycneho bronxe
Citace pana admina(s malym p):Proč bych chtěl na GS adminovat? : Už jsem zde adminem byl před 5 lety akorát mi byly odebrané práva kvůli nízké aktivitě která se spojovala s přestěhováním do Prahy.Ale už jsem se usadil a znova se můžu věnovat CS-ku.A chtělo by to občas sklidnit ty haranty na servru.
-
ecko - Drbna
[Vyřešeno] D2o1/rrhuricane
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: D2o1/rrhuricane
Zdravím,
vyčasuj to demo a já to předám CHH, zkoukl jsem jej a snad pouze 1 situace byla divná, což pro mne je nedostatečné, dokonce se mi tam nelíbil i druhý hráč, ale taky jako důkaz nedostatečné.
Nicméně v demu je vidět, že kontatkuješ Hurricana a mne by tedy zajímalo, proč nereagoval. Počkáme na jeho vyjádření.
vyčasuj to demo a já to předám CHH, zkoukl jsem jej a snad pouze 1 situace byla divná, což pro mne je nedostatečné, dokonce se mi tam nelíbil i druhý hráč, ale taky jako důkaz nedostatečné.
Nicméně v demu je vidět, že kontatkuješ Hurricana a mne by tedy zajímalo, proč nereagoval. Počkáme na jeho vyjádření.

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
40:06 prvni kill v demu
40:17 zabiti robinho,jak mu preskoci cross
47:22 hazi hecko a cross mu skoci na svyho
47:27 nemuze sundat ctcko dglem protoze mu to ab nedovoli,aimbot vybral za cil jeho spoluhrace
52:23 strili do ctcka cross mu skoci na spoluhrace
Kdyz vidim co pises izmaeli budu skutecne rad kdyz to demo prenechas cheathuntrum...ty radsi pores huricana at alespon dela,ze se snazi pomoci portalu.Dekujem¨
e.Izmael: Trošku změkči vyjadřování, může se ti to hodně rychle vymstít
40:17 zabiti robinho,jak mu preskoci cross
47:22 hazi hecko a cross mu skoci na svyho
47:27 nemuze sundat ctcko dglem protoze mu to ab nedovoli,aimbot vybral za cil jeho spoluhrace
52:23 strili do ctcka cross mu skoci na spoluhrace
Kdyz vidim co pises izmaeli budu skutecne rad kdyz to demo prenechas cheathuntrum...ty radsi pores huricana at alespon dela,ze se snazi pomoci portalu.Dekujem¨
e.Izmael: Trošku změkči vyjadřování, může se ti to hodně rychle vymstít

-
ecko - Drbna
Nebudu psát hovadiny nebo si koleduji o ban na server i na web. 

-
ecko - Drbna
Ahoj ecko. Pokud budeš mít zase zájem adminovat, napiš mi a domluvím to s HLSA.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Vis ejwi prave jsem ztratil chut,ale presto rad jsem te videl
-
ecko - Drbna
Ahoj.Nejspíš jsem tvoji zprávu v teamchatu přehlédl jelikož jsem hral nadále za co se omlouvám.Proto bych poprosil pro příště až se ti někdo nebude zdát kdybys mi psal raději sz.Tam mě to alespoň upozorní a tím pádem můžu hned točit konkrétního hráče.Každopádně děkuji za dobrý postřeh a stížnost na mojí osobu přijímám jelikož jsem v určitým směru pochybil.
„ S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní. "Al Capone"
-
Hurricane - Pokročilý
Stává se holt, admin si dá příště pozor a bude číst chat. Věřím, že se to nebude opakovat.
Omlouváme se tedy za způsobené problémy, díky, žes napsal stížnost, která nám pouze prospěla a chytili jsme dalšího cheatera
Vyřešeno.
Omlouváme se tedy za způsobené problémy, díky, žes napsal stížnost, která nám pouze prospěla a chytili jsme dalšího cheatera

Vyřešeno.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] D2o1/rrhuricane
V poradku stava se,soukromou zpravu ti nelze poslat ze spectu u polozky "1:Poslat zpravu" zvoli pokazdy vyber teamu.
Izmaeli ty mas na starosti publikove adminy??Ptam se kuli pravum do pub sekce..!
Izmaeli ty mas na starosti publikove adminy??Ptam se kuli pravum do pub sekce..!
-
ecko - Drbna
Podej si žádost a uvidíš, někdo z HLSA se ti ozve. Neztratil jsi náhodou chuť? 

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
Tys to nepohopil ja se te ptam jestli mas na starosti publikove adminy,jinymi slovi jestli budu slouzit pod tebou??
-
ecko - Drbna
uz mi to bylo objasneno.nazdar
-
ecko - Drbna
Zlatko, jestli takhle se budeš chovat, tak sloužit nebudeš vůbec a pokud jo, tak ne moc dlouho 

Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1