• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Nedostatocne / HNS /pp
Zdravim v neskorú hodinu celý A-Team.
Chcel by som požiadať o unban,ktorý mi bol daný neprávom.
-> hns-trevis-rn-block-t185479.html
Tu je pp kde ma hráč nahlásil. Takže:
Prišiel som na server a hral som s cl_cmdrate uldaterate 10, na serveri boli 3 ludia vrátane admina, mozno viac uz sa nepamatám ak sa mýlim ospravedlnujem sa, takže to nikomu nevadilo(nijak som nekazil hru) Dostal som slay. Raty som vypol, dostal som slay znovu ( vraj za to ze som dip a mám flatcheat co neni pravda pretože na váš hns server chodí kópia mojho profilu neviem kto to je čo to je.
Tu je jeho steamprofil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198196037995
Môj: https://steamcommunity.com/profiles/76561198228286836/
Prejdime viac k veci: zmenila sa mapa a skákal som si chvíločku a skočil som čistou náhodou 275 scj čo si myslím, že skočí viac skúsenejších ľudí.
Hráč co ma nahlasil si pomyslel a stal za tym,ze mam cheaty tak ma nahlasil.
Tesko mu dal do odpovede ze ked skacem ,ze idem rovno bez strafovania, dovod toho rovneho strafovania je taky ze som tam mal zapnute znovu raty a vtedy máš sekavý movement a nevidíš plynulo hru, čo pri strafoch nevidíš skoro vobec, ze strafujes. ( ak mas cl_cmdrate10) po tomto ako tesko odpisal ze hahaha on tam strafuje a leti rovno, banned, co je zle vidiet cez raty moje strafy, za co sa ospravedlnujem ze som to mal zapnute a viem ze sa jedná o porusenie "nového" pravidla a beriem to k sebe ale tesko tam nemohol vidieť žiaden strafehack ani nič podobné a preto si myslím źe nemá dostatok dokazov na to aby posúdil, ze tam mam cheaty. Dakujem za odpoved ( ospravedlnte moje chybicky , diakritiku... pisem to na mobile)
Chcel by som požiadať o unban,ktorý mi bol daný neprávom.
-> hns-trevis-rn-block-t185479.html
Tu je pp kde ma hráč nahlásil. Takže:
Prišiel som na server a hral som s cl_cmdrate uldaterate 10, na serveri boli 3 ludia vrátane admina, mozno viac uz sa nepamatám ak sa mýlim ospravedlnujem sa, takže to nikomu nevadilo(nijak som nekazil hru) Dostal som slay. Raty som vypol, dostal som slay znovu ( vraj za to ze som dip a mám flatcheat co neni pravda pretože na váš hns server chodí kópia mojho profilu neviem kto to je čo to je.
Tu je jeho steamprofil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198196037995
Môj: https://steamcommunity.com/profiles/76561198228286836/
Prejdime viac k veci: zmenila sa mapa a skákal som si chvíločku a skočil som čistou náhodou 275 scj čo si myslím, že skočí viac skúsenejších ľudí.
Hráč co ma nahlasil si pomyslel a stal za tym,ze mam cheaty tak ma nahlasil.
Tesko mu dal do odpovede ze ked skacem ,ze idem rovno bez strafovania, dovod toho rovneho strafovania je taky ze som tam mal zapnute znovu raty a vtedy máš sekavý movement a nevidíš plynulo hru, čo pri strafoch nevidíš skoro vobec, ze strafujes. ( ak mas cl_cmdrate10) po tomto ako tesko odpisal ze hahaha on tam strafuje a leti rovno, banned, co je zle vidiet cez raty moje strafy, za co sa ospravedlnujem ze som to mal zapnute a viem ze sa jedná o porusenie "nového" pravidla a beriem to k sebe ale tesko tam nemohol vidieť žiaden strafehack ani nič podobné a preto si myslím źe nemá dostatok dokazov na to aby posúdil, ze tam mam cheaty. Dakujem za odpoved ( ospravedlnte moje chybicky , diakritiku... pisem to na mobile)
-
Trevis158 - Amatér
[vyřešeno]Nedostatocne / HNS /pp
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nedostatocne / HNS /pp
Dema v chh sekci, zatím se vyhni spamu kamaráde .
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
Re: [v řešení]Nedostatocne / HNS /pp
Nebudu se vyjadřovat kam nemám.. 

259,9 LongJump BW LJrec 261.3 (rok 2012)
259 Block LJ
275 Block CJ,SCJ,DCJ
247 Block BJ
Kto si trúfa prekonať?
259 Block LJ
275 Block CJ,SCJ,DCJ
247 Block BJ
Kto si trúfa prekonať?
-
maxeell - Amatér
Re: [v řešení]Nedostatocne / HNS /pp
To že hraješ s raty je jen tvá věc, pak se nediv, že dostáváš bany za něco co "nemáš".
Na demu cheaty, UB se zamítá.
Na demu cheaty, UB se zamítá.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1