• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o Admin prava
Nazov: Public Server #1
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na: Public Server #1
Nick v hre : BB-Wanted
Nick na fore : PetkoTV
Profil na fore : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : martinmiklosko4
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:1147331945
Odkaz na Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=187569
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano mal som Ban na JailBreak za SH ale je to somarina neda sa to potom normalne hrať. Mal som ešte ban na Gamesites.cz za vela žiadosti ale polepšil som sa a uš sa to nebude opakovať
Niečo o sebe : Ahoj volam sa Peťo mam 20rokov a som z Vichodu konkretne Poprad Bivam v Byte a som rad ze tam bývam vihľat na krastne tatry je Užastni.Chodim do prace.Pracujem na Letisku v Poprade a som rad a spokojni s Ludmi ktori musia čakať na tie leti ktore občas meškaju ale aj to je iba život.
Prečo by som chcel na GS adminovať?
retoze chcem pomahať hračom ktori to nevedia ešte hrať a bol by som rad keby som im mohol pomahať a viesť ich ku spravnemu smeru.
Dakujem za prečitanie ziadosti a prajem krastni zvišok dna
Mimo Administracie : Nebol som ešte v Akademiji ale ak to bude treba tak si to tam vibavim a pošlem žiadost a Ospravedlnujem sa za tie všetky žiadosti ktorimy ste museli trpieť Prepačte mi to Polepšil som sa a ešte raz jedno veľke Prepačte naštval som vas tim a chcem sa vam ospravedlniť Dakujem za porozumenie
Prepačte!
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na: Public Server #1
Nick v hre : BB-Wanted
Nick na fore : PetkoTV
Profil na fore : ucp.php
Vek : 20
Steam nick : martinmiklosko4
Steam ID : STEAM_0:VALVE_0:0:1147331945
Odkaz na Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=187569
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano mal som Ban na JailBreak za SH ale je to somarina neda sa to potom normalne hrať. Mal som ešte ban na Gamesites.cz za vela žiadosti ale polepšil som sa a uš sa to nebude opakovať

Niečo o sebe : Ahoj volam sa Peťo mam 20rokov a som z Vichodu konkretne Poprad Bivam v Byte a som rad ze tam bývam vihľat na krastne tatry je Užastni.Chodim do prace.Pracujem na Letisku v Poprade a som rad a spokojni s Ludmi ktori musia čakať na tie leti ktore občas meškaju ale aj to je iba život.
Prečo by som chcel na GS adminovať?

Dakujem za prečitanie ziadosti a prajem krastni zvišok dna

Mimo Administracie : Nebol som ešte v Akademiji ale ak to bude treba tak si to tam vibavim a pošlem žiadost a Ospravedlnujem sa za tie všetky žiadosti ktorimy ste museli trpieť Prepačte mi to Polepšil som sa a ešte raz jedno veľke Prepačte naštval som vas tim a chcem sa vam ospravedlniť Dakujem za porozumenie
Prepačte!
- PetkoTV
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o Admin prava
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Admin prava
Oči bolia, rozum stojí... Ale ako pokus o vtip dobré. Prosím, nezakladaj už ďalšie žiadosti 
Zamietnuté

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1