• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] volumo | jb1
Nickname volumo
Herni ID STEAM_0:1:104332030
SteamCommunity ID 76561198168929789
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Volumo]
Zabanován dne 10.05.2018 - 18:55:49
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od WalkoN
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 3
ANO MAM EVIP
Dobry den, asi uz vite, vcera jsem dostal permanentni ban od admina Walkona, ktery to pry co mi rikali na steamu, na prikaz Aweeho. Nevim ani vubec proc. Ano byl jsem pica, byl jsem idiot, omlouvam se za to, ale uz hraju normalne a myslim si, ze i admini to urcite vidi. Dokonce jsem se rozhodl i nahlasovat dementy co nadavaji do rodiny. Byl reset, cekal jsem jestli mi to neobnovi, neobnovil, precijen jsem to dostal obnovene 3x. Samozrejme jsem byl za to rad, ze jsem si tu mohl zahrat. Ale k veci, rad bych poprosil o unban. Psal jsem ejvimu pm, neodepisuje, a kdyz jo, tak nesmysly... Na serveru jsem byl s x adminy, s hlsa, serify, vedenim, a troufam si rict, ze nikdo nemel na serveru se mnou zadny problem... Kdyz uz, rad bych vedel aspon za co a dostal normalni reason, a ne volumo...
Diky, volumo
Herni ID STEAM_0:1:104332030
SteamCommunity ID 76561198168929789
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz hrani hry
Důvod Cheaty [Volumo]
Zabanován dne 10.05.2018 - 18:55:49
Vyprší dne Nikdy
Zabanovaný od WalkoN
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
Celkem obdržených banů 3
ANO MAM EVIP
Dobry den, asi uz vite, vcera jsem dostal permanentni ban od admina Walkona, ktery to pry co mi rikali na steamu, na prikaz Aweeho. Nevim ani vubec proc. Ano byl jsem pica, byl jsem idiot, omlouvam se za to, ale uz hraju normalne a myslim si, ze i admini to urcite vidi. Dokonce jsem se rozhodl i nahlasovat dementy co nadavaji do rodiny. Byl reset, cekal jsem jestli mi to neobnovi, neobnovil, precijen jsem to dostal obnovene 3x. Samozrejme jsem byl za to rad, ze jsem si tu mohl zahrat. Ale k veci, rad bych poprosil o unban. Psal jsem ejvimu pm, neodepisuje, a kdyz jo, tak nesmysly... Na serveru jsem byl s x adminy, s hlsa, serify, vedenim, a troufam si rict, ze nikdo nemel na serveru se mnou zadny problem... Kdyz uz, rad bych vedel aspon za co a dostal normalni reason, a ne volumo...
Diky, volumo
#volumo
steamcommunity.com/id/johnykridlo/
EVIP : JB1, F1, KNF1
- Najn
- Amatér
[Zamítnuto] volumo | jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: volumo | jb1
Tady pises ze pisu nesmysly, v pm pises, ze si na tobe honim ego a pritom tvrdis ze uz nejsi pica..
Prave si promarnil teoretickou sanci.
Za opakovane hrube poskozovani portalu ti samozrejme ban zustava. To, ze ho nekdo po resetu zapomene nahodit, neznamena ze mas vyhrano..
Za opakovane hrube poskozovani portalu ti samozrejme ban zustava. To, ze ho nekdo po resetu zapomene nahodit, neznamena ze mas vyhrano..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Awee (cti ejvi) píše:Tady pises ze pisu nesmysly, v pm pises, ze si na tobe honim ego a pritom tvrdis ze uz nejsi pica..
Super, pis tu ze jsem promarnil teoretickou sanci. Ja mel velky zajem to vyresit. Ty si pry taky psal punkovi ze kdyz budu rozumny tak se domluvime, cekal jsem den, napsal +/- 3 pm proc, omluva, vse na taliri. xD To uz vubec nemluvim o tom ze s tim banem nesouhlasim ale co se da delat...
#volumo
- Najn
- Amatér
a ty tu pises, ze diky tomu ze jsem ti napsal ze si honis ego, jsem ztratil "teoretickou" sanci na unban. Vzdyt to je naprosta pravda a stojim si za tim. Pravdu bych nemel kdybych mel ted za ty 3 tydny x banu za nadavky, x za mfk, x za bugy atd... Kdyby si na me stezovali. Kdybych robil picoviny tak by mi dal na 100% ihned ban a bez diskuzi. A stalo se? NE!!!! A najednou prijde Tom vzpomene po 3 tydnech ze mi neobnoviĺ permu... Ikdyz si nemyslim, ze je normalni obnovovat za nadavky 3x reset.. Jsou tu lidi co uz od resetu maj 20 banu za nadavky, maji neco? NE!!!! O unban samozrejme porad stojim, a rad bych aspon vedel, co byla ta "teoreticka sance"
#volumo
- Najn
- Amatér
• Stránka 1 z 1