Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

[Vyřešeno] ba_jail_minecraftparty_v6 CT zóna

Příspěvekod AnonymCZE » 13 kvě 2018, 15:01

Zdravím,
Chci se zeptat zda je červeně vyznačení prostor CT zónou.

backstory:
Jedno kolo jsem dostal vd a skakal jsem si na červeně vyznačeném prostoru (dále už jen jako "prostor") a hráč který mě hlídal mě za to nezabil.
Druhé kolo jsem měl vd z pp a šel jsem zase do prostoru za což mě hráč, který mě hlídal zabil.
Třetí kolo jsem si vyžádal mikrofon a řekl jsem hráči, který mě zabil, že ten prostor není CT zóna a na to zakročil admin (j0da_) s tím, že to CT zóna je.

Pokud má někdo zájem přidávám demo celé situace.
Kill: 03:30
Mikrofon: 06:00

Podle mého názoru tento prostor CT zónou není protože:
  1. Není vyznačen v topicu "CT zóny" zde na fóru.
  2. Nesplňuje žádnou podmínku/definici CT zón.

Tímto příspěvkem si nechci stěžovat, jen chci zjistit jak to s tímto prostorem je.

S pozdravem

Anonym
Obrázek
AnonymCZE
Zkušený
Zkušený

[Vyřešeno] ba_jail_minecraftparty_v6 CT zóna

od Rumcajz » 13 kvě 2018, 15:01

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ba_jail_minecraftparty_v6 CT zóna

Příspěvekod Twixo38 » 13 kvě 2018, 16:13 VIP

Mne sa zdá, že táto plocha bola medzi CT zónami.

"Nesplňuje žádnou podmínku/definici CT zón."

Za mna áno. Jedna z definícií je, že "CT zóna je miesto, odkiaľ CT dohliadajú na väzňov." Toto miesto je toho jasný príklad.
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod ericek111 » 13 kvě 2018, 17:01

Ako Twixo povedal, CT odtiaľ strážia T. Tiež sa vždy hralo, že napríklad ona strecha je CT zónou - zabíjali za to admini i hráči.

Z pravidiel:
CT zóna - CT zóny sú priestory: so zbranami, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkial CT strážia TT, hradby, veže, klietky a "security only" priestory- v nich Väzni dostávají kill

Ale tak možno prídu páni z 1.6, čo boli na GO JB 2x v živote a budú tvrdiť, že to všetci hráme 2 roky zle, nech sa doučíme pravidlá a že platí presný opak - ako je trendom v posledných týždňoch. ¯\_(ツ)_/¯
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod AnonymCZE » 13 kvě 2018, 17:04

Za mna áno. Jedna z definícií je, že "CT zóna je miesto, odkiaľ CT dohliadajú na väzňov." Toto miesto je toho jasný príklad.

CT zóny spadající do této definice jsou vyznačeny v topiku, protože je nelze lehce identifikovat, na rozdíl od zón, které spadají pod definici "CT zónou jsou také všechny místa s gunou (poličky, plošiny,...), šachty, apod.", které lze jednoduše určit. Takže pokud by to opravdu byla CT zóna podle definice "CT zóna je miesto, odkiaľ CT dohliadajú na väzňov.", tak by měla být v topiku znázorněna.
Obrázek
AnonymCZE
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Twixo38 » 13 kvě 2018, 17:50 VIP

CT zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp

Doporučujem si prečítať tento topic, pret tým, ako pôjdeš na naše JB servery. (tie CT zóny sú ako posledné v úseku "Dozorci")
Obrázek

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod AnonymCZE » 13 kvě 2018, 18:31

Twixo38 píše:
CT zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp

Doporučujem si prečítať tento topic, pret tým, ako pôjdeš na naše JB servery. (tie CT zóny sú ako posledné v úseku "Dozorci")

Podívej se, já jsem na forum přišel s normalní otázkou. Chtěl jsem jenom vědět jestli je to CT zóna, protože na rozdíl od všech ostatních plošiny, odkud CT hlídají T není znázorněna a nemusíš se bát, pravidla znám. Smyslem tohoto příspěvku bylo, že kdyby to byla zóna podle definice "CT zóny jsou prostory se zbraněmi, tlačítka, šachty, zbrojnice, plošiny, odkud CT hlídají T, hradby, věže, klece atp", tak by měla být pro přehlednost znázorněna, stejně jako všechny ostatní. Nemusíš se tu do mě hned navážet.
Obrázek
AnonymCZE
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Twixo38 » 13 kvě 2018, 18:51 VIP

Je to CT Zóna, ct zonu máš i strechu boxu a nemáš v ct zónach každý box.

Beriem ako vyriešené.
Obrázek

- Schmetterling
Twixo38
Mistr
Mistr

Příspěvekod joda » 13 kvě 2018, 19:12

neviem prečo tam nieje vyznačená....
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod BrooKlyGS » 13 kvě 2018, 23:39 VIP

lol. Jako nic proti, ale přišel sem s věcí, která má docela i pointu a vy ho tu chudáka vyhejtíte a topik sami vyřešíte :D Já bych za to taky nezabíjel, protože až na nějaký výtažek z obecných pravidel nevidím úplně problém v tom, když tam někdo s VD chodí.
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod Knedlajs » 14 kvě 2018, 06:51 VIP

Tento hráč má pravdu. Medzi CT zónami tento priestor vyznačený nie je, a preto nevidím jediný dôvod, prečo by tam hráči nemohli ísť.
Pokiaľ sa vyšší rozhodli, že to CT zóna nie je a nevyznačili ju, tak na to asi mali nejaký dôvod a hráči sa za to samozrejme zabíjať nebudú.
Prirovnávať to k boxu je dosť od veci, keďže box je takmer na každej mape a je všeobecne dané, že je to CT zóna. Toto je niečo úplne iné.
Ak sa Gusto rozhodne, že je to jasná CT zóna a iba sa zabudla vyznačiť, tak ju tam samozrejme pichne čím skôr. Dovtedy tam hráči môžu normálne chodiť.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Příspěvekod joda » 14 kvě 2018, 07:47

ak to ct zóna nieje tak sorry za skazené vd :D .... bol som vtom že je
[*]*[*]*[*]*[*]*[*]*[*___*][*]*[*]*[*]*[*]*[*]
joda
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Gustik » 14 kvě 2018, 13:42 VIP

Pokud není vyznačena v CT zónách, tak to CT zóna není a prozatím to tak budete i hrát.

Večer se podívám na demo a zhodnotím, zda ji tam doplním, nebo ne.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod AnonymCZE » 14 kvě 2018, 14:55

joda píše:ak to ct zóna nieje tak sorry za skazené vd :D .... bol som vtom že je

V pohodě. ;)
Jak jsem psal na začátku, nepřišel jsem si stěžovat nebo se hádat, chtěl jsem říct svůj názor na celou situaci a chtěl jsem zjistit, jak to nakonec je.

Rád bych poděkoval všem, kteří se vyjádřili a také za vyřešení.

S přáním hezkého zbytku dne

Anonym

PS: Sorry že pořád řeším jen CT zóny, už se v tom nebudu moc rýpat. :lol:
Obrázek
AnonymCZE
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Gustik » 15 kvě 2018, 03:53 VIP

CT zóna to nebyla a dal ti FK - nebyla vyznačena. Dle mého se ale jasně jedná o prostor pro CT - dohlížení na deathrun, proto jsem, pokud nevadí, použil tvůj screen a doplnil jej do CT zón.

Díky za nahlášení.

Vyřešeno.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na JailBreak Servery