Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Lachtyyy / public

Příspěvekod Lachty » 15 kvě 2018, 09:37

Zdravím, chtěl bych si požádat o práva na PUBLIC serverech.

Nick v hre : Lachtyyy.

Nick na fóre : Lachty
Profil na fóre : lachty-u36786.html

Vek : 18

Steam nick : Lachtyyy.

Steam ID : STEAM_0:0:150899656

Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1935

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ano bylo tu pár banů, konkrétně pár permanentních banů (a že jich bylo, ale už nejsou dohledatelné). Ty které jsem dohledal jsou tady: 1. ban (Nevím co napsat na obhajobu :D prostě nic nemám a němčourům se něco nelíbilo, jsou tím známí. Život jde dál.. pokračujeme... ještě před tímto banem jsem dostal ban zde na GS. Vyřešilo se to, jsem čistý a dostal jsem unban, ODKAZ NA FORUM. Po tomhle banu mě nahlásil jeden hráč ze serveru CTF 1, kde bylo demo zhlédnuto cheathuntery a bylo prokázáno, že jsem opět čistý (ano vím, že to není ban)

Niečo o sebe : Takže ahoj, ve hrách jsem pod přezdívkou Lachtyyy., jinak se jmenuju Tomáš. Bydlím ve Středočeském kraji, okolo Kutné Hory. Studuji polygrafickou školu, kde jdu právě do 3. ročníku. Miluju tělocvik, konkrétní sport florbal. Ve volném čase si jdu zastřílet ze vzduchovky, nebo jedu za kámošema a hrajeme airsoft. Vlastním motorku, taktéž se tedy jí, jakožto druhé lásce. :D (konkrétní stroj - cbr 125ccm). Myslím si, že s lidmi na serveru jsem za dobře, takže by neměl být problém v tomhle ohledu.

Prečo by som chcel na GS adminovať? :
Rád se chci podílet na chodu serveru, jak ze stránky pomáhání lidem, tak z té druhé, trestání hráčů, kteří ten již zmiňovaný chod serveru, narušují.

Díky za přečtení.
Obrázek
Lachty
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Zamítnuto] Lachtyyy / public

od Rumcajz » 15 kvě 2018, 09:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lachtyyy / public

Příspěvekod Seweee » 15 kvě 2018, 11:42

Dal jsi hlstats z JB, zde je z Pubu - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=5390

Ostatní hráče podle chatu jen shazuješ a chováš se dost nadřazeně, což si nemyslím, že by budoucí admin měl + ten slovník taky občas nic moc.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Lachty » 15 kvě 2018, 11:49

Seweee píše:Dal jsi hlstats z JB, zde je z Pubu - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... layer=5390

Ostatní hráče podle chatu jen shazuješ a chováš se dost nadřazeně, což si nemyslím, že by budoucí admin měl + ten slovník taky občas nic moc.

Jojo, díky za opravu. K tomu nadřazování a shazování.. když mi někdo napíše že jsem bot, tak mu napíšu ať mlčí. Nejsem otloukánek. Jak oni ke mně, tak já k ním, samozřejmě v rámci možností. To samé včera, hráče Klepyho jsem zabil, hned na to si změnil nick, kam si napsal Lachtyyy. je noob, napsal jsem mu na to pouze 2018-05-14 22:34:52 je vidět že jsi ještě nedonosené děcko nevychované. :).
Dál už jsem to neřešil, ostatně už začal provokovat, tak jsem mu napsal taky něco. To že se ostatní hráči ale i admini do sebe nechají rýt, je na nich, já se nechci nechávat, proto většinou odvětím tak. Ano nadávky padly, bohužel,.. Adminoval jsem na jiném portálu, takže vím co taková práce obnáší a vím o sobě na 100%, že se dokážu chovat, když mám práva. :) Ale díky za názor a tu opravu :)
Obrázek
Lachty
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tuhys09 » 15 kvě 2018, 12:27

Lachty,
nějakej skill máš, ale na admina asi nejsi připravený. jak napsal kolega nahoře, chováš se celkem povýšeně. To že Tě někdo nazve botem přece neznamená, že musíš reagovat stejně. Mluvíš o tom, že nejsi otloukánek, to je jen dobře, ale že admini do sebe nechávají rýt? kdybych měl banovat každýho, kdo napíše slovo jako "lucker, bot, lempl, dement", tak bych v tom chatu pak mohl mluvit možná tak sám se sebou. Nemůžeš přece každou blbost řešit tím, že budeš dělat to samé. Když by Ti někdo nadával hrubě, že jsi luckerjskej kok*..tak samozřejmě to by se řešilo.
To že si změní takhle jméno, to by mě taky naštvalo, ale takhle bys reagovat jako admin neměl.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198993103142/
Tuhys09
CS:GO Admin

Příspěvekod Lachty » 15 kvě 2018, 12:31

Tuhys09 píše:Lachty,
nějakej skill máš, ale na admina asi nejsi připravený. jak napsal kolega nahoře, chováš se celkem povýšeně. To že Tě někdo nazve botem přece neznamená, že musíš reagovat stejně. Mluvíš o tom, že nejsi otloukánek, to je jen dobře, ale že admini do sebe nechávají rýt? kdybych měl banovat každýho, kdo napíše slovo jako "lucker, bot, lempl, dement", tak bych v tom chatu pak mohl mluvit možná tak sám se sebou. Nemůžeš přece každou blbost řešit tím, že budeš dělat to samé. Když by Ti někdo nadával hrubě, že jsi luckerjskej kok*..tak samozřejmě to by se řešilo.
To že si změní takhle jméno, to by mě taky naštvalo, ale takhle bys reagovat jako admin neměl.

Ahoj, takhle jsem zas nemyslel. Myslím to tak, že prostě když někdo držkuje, když to tak řeknu, tak odvětím. Jasně, jde to ignorovat je, samozřejmě, ale aspoň vědí, že se nenechám a příště třeba už nic nebude. Já jsem rád, že se semnou někdo baví, jsem rád, že si ze mě někdo dělá srandu, já si jí ze sebe umím udělat taky.. To byste museli vidět celý chat, abyste mohli posoudit jestli je to povýšenost nebo ne. Rád komunikuju s ostatníma a když s někým nejsem za dobře, tak fakt něco mezi náma muselo proběhnout (hádka,..). :) díky za názor
Obrázek
Lachty
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Tuhys09 » 15 kvě 2018, 13:27

Teď už to necháme na těch nahoře :D
https://steamcommunity.com/profiles/76561198993103142/
Tuhys09

Příspěvekod Izmael » 15 kvě 2018, 16:27 VIP

Zdravím,

kdyby mi admin banoval nebo jakkoliv trestal, že někdo napíše lama/bot/blbec, tak už admin dávno není. ;)
Stále se se všema v chatu dohaduješ, oplácíš jim to a neumíš si uchovat chladnou hlavu. Takového admina si nemohu dovolit přijmout. Chovej se profesionálně, slušně a třeba časem nás přesvědčíš.

Zamítnuto.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Nábory Adminů