• Stránka 1 z 1
[Zamieta sa]Rejben / Jailbreak 1 / Frajirek
Dobrý den, rád bych nahlásil tohoto administrátora z Jailbreak 1 ve hře Counter Strike 1.6, tento administrátor jedná velmi nesprávným postupem, když hráč nemá mikrofon tak dostane přehoz / ban, ale když má hráč mikrofon a jenom mu je blbě rozumět, měl by ho varovat aby si ten mikrofon opravil, ale tento admin jednal velmi nesprávně a ještě si pak dělal legraci.
Neřeknu kdyby takhle prehodil nejakého začátečníka ale hráče kterého moc dobře zná a ví že má mik... Chyba pane Rejben.
Situace: Vzal jsem si simona a nejspíše mi blbnul mikrofon protože jsem mluvil ale všichni si dělali co chtěly, tento admin né že by mi řekl že mi neni rozumět ale ihned mě grabl, a přehodil, 3 kola zasebou jsem měl simona a dělal jsem pěkné kola a vezňům, to 4 kolo se mi nejspíše trošičku vypojil mikrofon a tento admin me okamžite přehodil bez varování.
Hráče jsem se tedy hezky zeptal proč mě přehodil když by měl nejdřív varovat a říct že mi blbne mikrofon a popřípadě že si ho mám opravit, ovšem tady již zmíněný administrátor jen napsal "Missclick" a poté "Promin", tento administrátor místo toho aby uznal chybu a řádně se omluvil tak si ještě dělal srandu že Misslick, přitom napsat do chatu že mi nejde mik nebo /stopsimon a grabnout hrace a dat v amxmodmenu přehodit hřáče, je dost velký rozdíl. Ještě předtím než napsal "Missclick" napsal že jsem uplně mimo. Přitom jsem hezky hrál 3x po sobě simona a dával atrakce věžňům, tohle je správný přístup, podle me takovyho debila nikdo na jailbreaku nechce, psalo mi o něm více hráčů hrající jailbreak, a nebylo tam tedy moc hezkých a kamarádských zpráv, tento admin spíše ničí portál, co myslíte že udělá 12 leté dítě co prijde na server a jsou na něj admini hnusní? Správně, přestane zde hrát, a více co udělá když na něj bude admin hodný a rád mu poradí ? Správně, zůstane na tomto portálu hrát, je vcelku možné že i kvůli tomuto adminovy hraje zde na jailbreaku o několik procent méně hráčů než by mohlo hrát bez tohoto administrátora.
Screenshot konverzace: https://imgur.com/a/MMdxsUy
Video: http://leteckaposta.cz/191621196 Čas přehozu: 45:35, chvíli po té uvidíte i konvezraci, popř. jsem sem dal screen.
Neřeknu kdyby takhle prehodil nejakého začátečníka ale hráče kterého moc dobře zná a ví že má mik... Chyba pane Rejben.
Situace: Vzal jsem si simona a nejspíše mi blbnul mikrofon protože jsem mluvil ale všichni si dělali co chtěly, tento admin né že by mi řekl že mi neni rozumět ale ihned mě grabl, a přehodil, 3 kola zasebou jsem měl simona a dělal jsem pěkné kola a vezňům, to 4 kolo se mi nejspíše trošičku vypojil mikrofon a tento admin me okamžite přehodil bez varování.
Hráče jsem se tedy hezky zeptal proč mě přehodil když by měl nejdřív varovat a říct že mi blbne mikrofon a popřípadě že si ho mám opravit, ovšem tady již zmíněný administrátor jen napsal "Missclick" a poté "Promin", tento administrátor místo toho aby uznal chybu a řádně se omluvil tak si ještě dělal srandu že Misslick, přitom napsat do chatu že mi nejde mik nebo /stopsimon a grabnout hrace a dat v amxmodmenu přehodit hřáče, je dost velký rozdíl. Ještě předtím než napsal "Missclick" napsal že jsem uplně mimo. Přitom jsem hezky hrál 3x po sobě simona a dával atrakce věžňům, tohle je správný přístup, podle me takovyho debila nikdo na jailbreaku nechce, psalo mi o něm více hráčů hrající jailbreak, a nebylo tam tedy moc hezkých a kamarádských zpráv, tento admin spíše ničí portál, co myslíte že udělá 12 leté dítě co prijde na server a jsou na něj admini hnusní? Správně, přestane zde hrát, a více co udělá když na něj bude admin hodný a rád mu poradí ? Správně, zůstane na tomto portálu hrát, je vcelku možné že i kvůli tomuto adminovy hraje zde na jailbreaku o několik procent méně hráčů než by mohlo hrát bez tohoto administrátora.
Screenshot konverzace: https://imgur.com/a/MMdxsUy
Video: http://leteckaposta.cz/191621196 Čas přehozu: 45:35, chvíli po té uvidíte i konvezraci, popř. jsem sem dal screen.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
[Zamieta sa]Rejben / Jailbreak 1 / Frajirek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Rejben / Jailbreak 1 / Frajirek
Po riadnom presetreni musim skonstatovat ze prilozene dokazy nic nedokazuju, popis je dlhy a zmatene napisany takze som sa pridrzoval adminovej verzie, ktoru mi podal na steame:
gs.cz Garlin: co si delal
Rejben: takova blbost to co napsal
Rejben:
Rejben: Jsem ho chtel jebnout o zem
Rejben: protoze nemluvil
Rejben: a byla vzpoura tak jsem chtel prepnout zbran a dostal prehoz
gs.cz Garlin: a pak ?
Rejben: Ptal se me proc
Rejben: Jsem mu napsal misslick promin
Rejben: Nic zacal plakat ze adminy nahlasuje pro srandu
Rejben: ale me nahlasi protoze to mysli vazne
Na zaklade toho staznost zamietam
gs.cz Garlin: co si delal
Rejben: takova blbost to co napsal
Rejben:

Rejben: Jsem ho chtel jebnout o zem
Rejben: protoze nemluvil
Rejben: a byla vzpoura tak jsem chtel prepnout zbran a dostal prehoz
Rejben: Ptal se me proc
Rejben: Jsem mu napsal misslick promin
Rejben: Nic zacal plakat ze adminy nahlasuje pro srandu
Rejben: ale me nahlasi protoze to mysli vazne
Na zaklade toho staznost zamietam

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!
https://goo.gl/X4UXad
-
Garlin - Vedení Gamesites.cz
Re: [Zamieta sa]Rejben / Jailbreak 1 / Frajirek
Delas si kozy vole
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Omylem na mě namiril a zmackl tlacitko na grab a chtěl zmenit zbran když mel v ruce AK-47 a ani ji potom nezměnil, žádnej missclick, každému chytrému by došlo že ti lže, ale ty tomu stejne věříš, fakt pekny, gratuluju ti Garline! A to že nahlašuju adminy ze srandy jsem nepsal, psal jsem že si dělám srandu s tím že někoho nahlásim když udělá chybu, ale Rejbenova mentální úrověn je taky trošku níž viď, tu lež si vůbec nepromyslel, a důkazy jsou dostatečné, jenom ty chráníš svého "kamaráda"..
Kazdej akorát ted říká že jde gamesites do sra**k. Cau.
Kazdej akorát ted říká že jde gamesites do sra**k. Cau.
-
5M41L - Zkušený
Tak si pica alebo retard ? Ti seru na take sracky ze nekoho chranim, ja nikoho nechranim ani to nemam za potrebu, jeho vysvetlenie je dostacujuce. Spravil chybu a omluvil sa ty si pak psal sracky.
Takze drz prstiky od klavesnice okik ?
PS kazdej rika ze de GS do sracek uz od jeho vzniku, takze nic nove
Takze drz prstiky od klavesnice okik ?
PS kazdej rika ze de GS do sracek uz od jeho vzniku, takze nic nove

-
Tak když spravil chybu proč je nazev příspěvku že se to zamítá? Pokud udělal chybu měla by být stížnost oprávněná tak se klidni, sám sedíš a nadáváš za klavesnicí.
-
5M41L - Zkušený
Preco tu stale neni adminove vyjdranie ?
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Tak si sulin peto ? Skopiroval som jeho vyjadreni ?
Navic uz som to zamietol tak nevim co skusas
Navic uz som to zamietol tak nevim co skusas

-
To vase vyjadrenie stoji za peknu ....
Smail, kebyze aspon trosku vies, ako funguje u nas grab menu, tak by si vedel, ze sa to mohlo stat velmi jednoducho. Kedze akonahle admin chyti hraca do grabu, tak mu vyskoci menu, kde moze s danym hracom robit viacero veci. Medzi tym aj tam aj presun hraca do druheho timu.
Admin sa ti uz na servery ospravedlnil, cize ostava to zamietnute ako bolo napisane predtym
Smail, kebyze aspon trosku vies, ako funguje u nas grab menu, tak by si vedel, ze sa to mohlo stat velmi jednoducho. Kedze akonahle admin chyti hraca do grabu, tak mu vyskoci menu, kde moze s danym hracom robit viacero veci. Medzi tym aj tam aj presun hraca do druheho timu.
Admin sa ti uz na servery ospravedlnil, cize ostava to zamietnute ako bolo napisane predtym
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Co si myslis ze si zamietam staznosti len tak for fun ?

-
Ano vím jak funguje, taky jsem tu byl admin, ale měl AKčko, proč by si chtěl menit zbran ? Už tohle nedava smysl, a kdybych mu nenapsal proč mě přehodil ani by se neomluvil.
-
5M41L - Zkušený
• Stránka 1 z 1