• Stránka 1 z 1
Halooooooooo admini?
Dobry den chcel by som sa spytat ci byvaju vobec nejaky admini na DO1 ??? Lebo vcera idem po dlhom case zasa na vas server a behom chvile kuknem typek ma SH .. A admin nikde a aj ked bol tak proste salam parka ... Tak vas chcem poprosit aby tam aspon 1 admin bol a daval pozor na hracov a nie su tam NS pleb ktory maju hacky a nikto stym nic nerobi
Dakujem
Dakujem

STEAM_0:1:178987818- Môj steam
-
meterey - Kolemjdoucí
Halooooooooo admini?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Halooooooooo admini?
Ahoj,
Někteří admini nemají zrovna čas nebo jsou nedostupní tak se nemohou dostavit na server, ale zda-li chceš pomoci s nahlášením hráče tak můžeš do PP, nebo nějakého admina si přidej na Steam (zda-li máš).
Přeji krásný den.
Někteří admini nemají zrovna čas nebo jsou nedostupní tak se nemohou dostavit na server, ale zda-li chceš pomoci s nahlášením hráče tak můžeš do PP, nebo nějakého admina si přidej na Steam (zda-li máš).
Přeji krásný den.
-
akafukaelaluka - Mistr
Taktiež môžeš napísať do Mini-chatu alebo si požiadať o práva.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Knedlajs píše:Taktiež môžeš napísať do Mini-chatu alebo si požiadať o práva.
Jsem rád že toto někdo napsal protože s tím naprosto souhlasím já osobně jsem přišel na server DO1 když ten váš cheaterko odcházel a to byly nadávky na adminy, na něj, tam bych mohl rozdat 10banů. Na místo psaní nadávek a stěžování si si mohl napsat pravě tady pro příště ať se na serveru pak nehádáme..
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Ahoj,
Myslím,že viem akú situáciu popisuješ,na serveri som bola,bohužiaľ spomínaný hráč je DIP.Situáciu sme samozrejme riešili,či už kickom alebo slayom...A k druhej veci,na D2O chodím,veľmi často tam stretávam druhých adminov,čím chcem povedať len to,že sa tam poväčšine admini nachádzajú a konajú...Samozrejme stane sa,že tam nie sme,vtedy môžeš postupovať podľa návrhov vyššie zmienených
Myslím,že viem akú situáciu popisuješ,na serveri som bola,bohužiaľ spomínaný hráč je DIP.Situáciu sme samozrejme riešili,či už kickom alebo slayom...A k druhej veci,na D2O chodím,veľmi často tam stretávam druhých adminov,čím chcem povedať len to,že sa tam poväčšine admini nachádzajú a konajú...Samozrejme stane sa,že tam nie sme,vtedy môžeš postupovať podľa návrhov vyššie zmienených

-
Nataly350 - Drbna
Keby mam sluchatka a mikrak tak by som si aj poziadal ale aj idem na 3 mesiace do zahranciia takze by som nemal cas
ked tak ked pridem tak nadtym popremyslam 

-
meterey - Kolemjdoucí
[*]
Naty aj ked som stredu hral DO1 tak som sa pytal ci tam je admin a hraci povedali ze ano aj som videl ze tam pisal ale nic nerobil kedze s 20 hracov sme sa mu tam 10 stazovali ze nech mu niekto da ban alebo zavola admina takze tak
... preto ma to stve lebo clovek si chce zahrat a pride tam NS s cheatom a hned den stoji za vyliz prdel doslova lebo to cloveka nastve .. a zasa chapem ze nie vzdy sa da adminom byt na servery ale tak aspon 1-2 ked budu mat cas tak to troska sledovat co sa dje na servery 
Nataly350 píše:Ahoj,
Naty aj ked som stredu hral DO1 tak som sa pytal ci tam je admin a hraci povedali ze ano aj som videl ze tam pisal ale nic nerobil kedze s 20 hracov sme sa mu tam 10 stazovali ze nech mu niekto da ban alebo zavola admina takze tak

-
meterey - Kolemjdoucí
meterey píše:Naty aj ked som stredu hral DO1 tak som sa pytal ci tam je admin a hraci povedali ze ano aj som videl ze tam pisal ale nic nerobil kedze s 20 hracov sme sa mu tam 10 stazovali ze nech mu niekto da ban alebo zavola admina takze tak... preto ma to stve lebo clovek si chce zahrat a pride tam NS s cheatom a hned den stoji za vyliz prdel doslova lebo to cloveka nastve..
Ahoj, k tomuto by som sa ti rád vyjadril.
Tiež som adminom na publicoch, takže presne viem a chápem, o čom hovoríš. Lenže si predstav našu situáciu. Keď prídem na server, tak zvyknem mať svoj nick, čiže hráči vedia, že som to ja, teda admin. Do pár sekúnd (a to nepreháňam) mi prídu aspoň 3 správy cez /posta, ktoré po chvíľke zmiznú. Všetky sa sťažujú na nejaké porušenie pravidiel... Lenže ja na základe toho, že mi nejaký hráč napíše, že "mám" alebo "musím" zabanovať hráča za nadávky, kemp, cheaty, apod., banovať proste nemôžem. Takže si na hráčov, o ktorých mi písali, dávam väčší pozor. Samozrejme, cheatera nemôžem zabanovať, keď každé kolo bezhlavo spamujete: "Kedy dostane ten **** cheater ban?" Čo on tiež vidí a často sa odpojí, takže trochu by som rozmýšľal, že či za to ten dotyčný admin vôbec môže...
Tiež stále častejšie vidím, že hovoríte o tom, že vám cheater znechutí hru, tak, prosím vás, venujte 5-10 minút tomu, aby ste ho natočili a všetko sa vyrieši do pár minút a zase môžete bezproblémovo hrať.
Snáď to nikoho neurazí, ale musíte sa na to pozrieť aj z nášho pohľadu.

"Nič nie je také vážne, aby sa na tom nedalo zasmiať!"
James Keziah Delaney
James Keziah Delaney

-
BH666 - Spamer Veterán
To, že někdo na serveru píše, že tam je admin nemusí znamenat, že tam skutečně nějaký je. A pokud tam nějaký je, určitě by nenechal běhat hráče s SH jen tak po serveru. Tady je problém, že jistý hráč HAFINKA si našel nový způsob, jak na serveru kazit hru. Vůbec nejde vidět, že je ve hře, jde vidět až jakmile někoho zabije, přičemž zabije tak 5 lidí během pár vteřin a odpojí se. Než stihne admin dát slay/kick, tak je fuč.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
BH666 píše:meterey píše:Naty aj ked som stredu hral DO1 tak som sa pytal ci tam je admin a hraci povedali ze ano aj som videl ze tam pisal ale nic nerobil kedze s 20 hracov sme sa mu tam 10 stazovali ze nech mu niekto da ban alebo zavola admina takze tak... preto ma to stve lebo clovek si chce zahrat a pride tam NS s cheatom a hned den stoji za vyliz prdel doslova lebo to cloveka nastve..
Ahoj, k tomuto by som sa ti rád vyjadril.
Tiež som adminom na publicoch, takže presne viem a chápem, o čom hovoríš. Lenže si predstav našu situáciu. Keď prídem na server, tak zvyknem mať svoj nick, čiže hráči vedia, že som to ja, teda admin. Do pár sekúnd (a to nepreháňam) mi prídu aspoň 3 správy cez /posta, ktoré po chvíľke zmiznú. Všetky sa sťažujú na nejaké porušenie pravidiel... Lenže ja na základe toho, že mi nejaký hráč napíše, že "mám" alebo "musím" zabanovať hráča za nadávky, kemp, cheaty, apod., banovať proste nemôžem. Takže si na hráčov, o ktorých mi písali, dávam väčší pozor. Samozrejme, cheatera nemôžem zabanovať, keď každé kolo bezhlavo spamujete: "Kedy dostane ten **** cheater ban?" Čo on tiež vidí a často sa odpojí, takže trochu by som rozmýšľal, že či za to ten dotyčný admin vôbec môže...
Tiež stále častejšie vidím, že hovoríte o tom, že vám cheater znechutí hru, tak, prosím vás, venujte 5-10 minút tomu, aby ste ho natočili a všetko sa vyrieši do pár minút a zase môžete bezproblémovo hrať.
Snáď to nikoho neurazí, ale musíte sa na to pozrieť aj z nášho pohľadu.
Ved ja ta chapem

-
meterey - Kolemjdoucí
Seweee píše:To, že někdo na serveru píše, že tam je admin nemusí znamenat, že tam skutečně nějaký je. A pokud tam nějaký je, určitě by nenechal běhat hráče s SH jen tak po serveru. Tady je problém, že jistý hráč HAFINKA si našel nový způsob, jak na serveru kazit hru. Vůbec nejde vidět, že je ve hře, jde vidět až jakmile někoho zabije, přičemž zabije tak 5 lidí během pár vteřin a odpojí se. Než stihne admin dát slay/kick, tak je fuč.
Tak to mi ver ze to tak bolo v stredu ... videl som aj ako pisal upozornenie nato aby CT aj T hrali takze len tak by som si to nevymyslel
-
meterey - Kolemjdoucí
Dobre, myslím, že ste si fajne pokecali.
Čo máš robiť, vieš.
Ak by si mal nejaké ďalšie otázky, napíš mi PM.
Vyriešené.
Kvôli SPAMu -> Lock.
Čo máš robiť, vieš.
Ak by si mal nejaké ďalšie otázky, napíš mi PM.
Vyriešené.
Kvôli SPAMu -> Lock.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1