• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Neoprávnený kick/Davo/JB1
Hrám na JB1, normálne v kľude. Príde Davo, rieší CTčka, klasika, neberú simona. Všimnem si, že ho nemám vo friendoch na steame, tak som napísal "Davo si ma vymazal smrad malý". Nasledoval kick.
https://ctrlv.cz/4Mtm - Kick v konzoly (to, čo som tam napísal nie je, pretože to nestihlo zmiznúť v chate, ale na hlstats to je)
Myslím, že za "smrad malý" kickovať je blbosť.. spýtal som sa ho, za čo kick, jeho reakcia "skus hadat".
https://ctrlv.cz/4Mtm - Kick v konzoly (to, čo som tam napísal nie je, pretože to nestihlo zmiznúť v chate, ale na hlstats to je)
Myslím, že za "smrad malý" kickovať je blbosť.. spýtal som sa ho, za čo kick, jeho reakcia "skus hadat".
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
[Vyřešeno] Neoprávnený kick/Davo/JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Neoprávnený kick/Davo/JB1
Verejne si sa priznal že si pochybil, a urazil si admina. Čo čakáš že sa teraz stane?
-
Davo - Amatér
Re: Neoprávnený kick/Davo/JB1
Někdo mi pošlete jeho hstats, mám rád bývalé adminy co chodí dělat bordel a provokovat ostatní.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [Vyřešeno] Neoprávnený kick/Davo/JB1
Citujem: "Davo si ma vymazal smrad malý". Ako bývalý admin viem, aká je nadávka na admina. Nechápem, o čo tu píšeš, že som urazil admina.
Bordeľ tam robiť nechodím, neprovokujem nijak extra, keď už, ospravedlním sa. Keby nejaký problém so mnou tam je, že tam robím bordeľ jak oné, tak by som asi prázdny banlist nemal, čí?
Bordeľ tam robiť nechodím, neprovokujem nijak extra, keď už, ospravedlním sa. Keby nejaký problém so mnou tam je, že tam robím bordeľ jak oné, tak by som asi prázdny banlist nemal, čí?
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Klasická chyba bývalého admina. Myslí si že všechno zná a proto může chodit po serveru jak pán a provokovat, s tím že si půjde stěžovat. Chyba lávky.
Hráč bude zabanován, jen co mi někdo pošle jeho hlstats..
Hráč bude zabanován, jen co mi někdo pošle jeho hlstats..

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Adminovi Davo sa ospravedlňujem za to, čo som mu napísal. Viac sa to už nezopakuje. Budem si na to dávať viac pozor a nebudem provokovať adminov. Dík 

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1