Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Slay za neplnění boxu - Je čas na změnu

Příspěvekod Hekoheha » 18 kvě 2018, 22:45

Zdravim, rád bych navrhl aby admini nezabijely hráče kteří neplní box, ale nekempí a aktivně hledají poslední živé ctčka. Dává mi smysl dávat slay, pokud hráč kempí tak akorát zdržuje, ale slayovat hráče kteří hledají ct aby ho zabily mi příjde jako kažení hry.

První pravidlo tohoto server zní "- Je zakázáno jakkoli kazit hru ostatním" a jakožto hráč který chodí na jb servery jenom aby rebeloval a aby vyhrával kola pro tým teroristů, box mi celkem dost kazí hru. A když mě pak admini dávají slay za to že neplním box tak mi to ještě víc kazí hru.

Zdá se mi to jako absolutní kazení hry když je situace že ani jedno téčko neplní box a snaží se zabít ct a admin jim dá slay. A tato situace je celkem častá.

Už sem dokonce viděl že nikdo neplnil box, a jelikož admin zabijel téčka jednoho po druhém, dostal někdo PP jenom kvůli tomu že jeho jméno začíná posledním znakem v abecedě z živých.

Co si o tom myslíte?
Hekoheha
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Slay za neplnění boxu - Je čas na změnu

od Rumcajz » 18 kvě 2018, 22:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Slay za neplnění boxu - Je čas na změnu

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 19 kvě 2018, 06:40 VIP

Ale je to herní mód, který má určitá pravidla a ty se musí dodržovat.. Neboxuješ se, dostaneš slay.. Jako návrh to není špatný, ale trochu bych ho poupravil. Slay bych dal fakt jen v případě, kdyby se úmyslně neboxovali a zdržovali, ale pokud bych viděl, že někdo běží ve směru simona, za účelem ho zabit, nebo by byl někde poblíž simona a hledal ho, tak bych mu slay nedal.
Prosím brát jako návrh a ne jako současné řešení :D
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod SnowTastesGreat » 19 kvě 2018, 13:33

No neumim si predstavit jak bych posuzoval,ze nekdo hleda ct a nekdo jen proste utika pred boxem. Ve vysledku i rebel muze ziskat pp diky boxu a pak pozabijet ct pomoci pp.. Taku si predstav ze jsi jediny admin a mas v velmi kratke dove posoudit u treba 15 veznu, zda-li nahodou nehledaji CT.. To proste nejde
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Příspěvekod SnowTastesGreat » 19 kvě 2018, 13:39

Ale uprimne, situace kdy ct nekde kempi v sachte, vezni maji pobrane guny a hledaji ho a behem 30 vterin padne 8x slay se mi taky moc nelibi ;)
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Příspěvekod ericek111 » 19 kvě 2018, 17:23

Ja som to vždy riešil tak, že som Tčka viditeľne dlho utekajúce pred boxom slayoval, ale rebelov, ktorí zjavne útočili na CT/Simona som nechal tak...

Raz som bol svedkom, kedy rebel, ktorý zabil 2 CT, strieľal po Simonovi, no nestihol ho doraziť, keďže mu dal admin slay. Následne hráč kempiaci v cele mal PP. :D
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Gustik » 19 kvě 2018, 23:02 VIP

Admin ti nedá při boxu slay, pokud máš zbraň, hledáš CT a snažíš se je zabít.
Pokud si to viděl, dodej důkaz, že se tomu tak opravdu stalo.

Jestliže je ale zapnutý box a T úmyslně kempí - kazí tak hru ostatním, protože box je mód, jako ostatní a máš ho plnit = jít se boxovat. Pokud tak nečiníš, admin je oprávněn zasáhnout a slaynout tě.

Řešili jsme to na schůzi a měnit se to nebude, zůstává to tak, jak tomu bylo do teď.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na JailBreak Servery