• Stránka 1 z 1
[V]PuNko / Knife #1
Na začiatok chcem spomenúť čo píšem aj nižšie pri časoch, a to je, že macro sa dá veľmi ľahko poznať aj z crosshairu, nie že by bol niečim zvláštny, ale dá sa porovnať cross s pozadím ako sa trasie, macro je nastavené na milisekundu, ak hráč niečo pokazí, speed, fps atď, tak to zatrase crossom vždy, a je takmer nemožné nepokaziť ručne niečo, čo je nastavené na milisekundu. K tomu chcem ešte povedať že proti tebe punko nič nemám, ospravedlnil som sa ti na steame, ale to neznamená nič iné okrem ospravedlnenia, môj názor je že si používal macro na GS a SGS ktoré som vytvoril a poslal ti ich.
Demá: http://leteckaposta.cz/906767731
punko1.dem (Demo od admina killermacka, ostatné točené mnou)
15:18:00 do 15:23:00 --> Tie strafy čo ukázal je hrôza a napriek tomu mal úžasný speed + ak si to spomalíte, tak je vidieť že vždy ten prvý duck čo sa má robiť kolečkom je dokonalý ako keby iba 1x potočil kolečkom (keďže macro je presné a dokáže to tak urobiť ako keby iba 1x potočil a vždy v správny čas, čož je nemožné že to človek dokáže a ešte k tomu niekto kto to nehráva)
16:48:00 do 16:52:00 --> Ak si to spomalíte, tak je vidieť ako nad vodou použil macro, begriplo mu to, je to ťažko vidieť ale je to tam vidieť, ručne by to ťažko urobil.
punko2.dem
17:04:00 do 17:05:00 --> K tomuto nemám čo napísať, posúďte si to ako chcete.
punko3.dem
18:22:00 do 18:26:00 --> S macrom sa pokúšal dostať na rampu, toto by kolečkom vyzeralo úplne inak.
19:06:00 do 19:14:00 --> V spomalenóm zábere je krásne vidieť, že to nerobí kolečkom a že každý druhý duck je ako keby double duck a zatrase to obrazkou, to je spôsobené tým, že macro nestíha úplne presne ten druhý odraz alebo aj následujúci odraz, odskúšané, kolečkom by to bolo smooth.
20:10:00 do 20:14:00 --> Znova to isté s tým crossom
21:20:00 do 21:28:00 --> Tuto ten cross vysvetlím lepšie, keďže macro je obmedzené na FPSka a FPSka ovplivňuje macro, tak keď macro nestíha tak začne skákať obraz lebo mu to begripne napríklad zle kvôli fpskam, lenže aj speed ovplivňujú FPSka, a keď niekto má dobré FPS ale malý speed tak mu začne skákať obraz kvôli tomu že ten hráč dopadne skôr a to macro begripne vtedy keď nemalo, keby mal speed tak sa to nestane, ako môžeme vidieť na tomto čase, tak keď nestrafoval tak mu obraz skákal stále a keď začal strafovať a naberal speed tak mu to neskákalo, jednoducho povedané, macro je na milisekundu nastavené a nezaujíma ho že hráč je pomalý, bude to robiť furt tak ako je nastavené. (Dúfam že môj skill na vysvetlenie je dostačujúci :D)
21:34:00 do 21:39:00 --> Tu je to skôr lepšie vidieť s normal speedom že to neni legit.
punko4.dem
23:15:00 do 23:20:00 --> ??? Toto hádam nemusím ani opisovať.
Demá: http://leteckaposta.cz/906767731
punko1.dem (Demo od admina killermacka, ostatné točené mnou)
15:18:00 do 15:23:00 --> Tie strafy čo ukázal je hrôza a napriek tomu mal úžasný speed + ak si to spomalíte, tak je vidieť že vždy ten prvý duck čo sa má robiť kolečkom je dokonalý ako keby iba 1x potočil kolečkom (keďže macro je presné a dokáže to tak urobiť ako keby iba 1x potočil a vždy v správny čas, čož je nemožné že to človek dokáže a ešte k tomu niekto kto to nehráva)
16:48:00 do 16:52:00 --> Ak si to spomalíte, tak je vidieť ako nad vodou použil macro, begriplo mu to, je to ťažko vidieť ale je to tam vidieť, ručne by to ťažko urobil.
punko2.dem
17:04:00 do 17:05:00 --> K tomuto nemám čo napísať, posúďte si to ako chcete.
punko3.dem
18:22:00 do 18:26:00 --> S macrom sa pokúšal dostať na rampu, toto by kolečkom vyzeralo úplne inak.
19:06:00 do 19:14:00 --> V spomalenóm zábere je krásne vidieť, že to nerobí kolečkom a že každý druhý duck je ako keby double duck a zatrase to obrazkou, to je spôsobené tým, že macro nestíha úplne presne ten druhý odraz alebo aj následujúci odraz, odskúšané, kolečkom by to bolo smooth.
20:10:00 do 20:14:00 --> Znova to isté s tým crossom
21:20:00 do 21:28:00 --> Tuto ten cross vysvetlím lepšie, keďže macro je obmedzené na FPSka a FPSka ovplivňuje macro, tak keď macro nestíha tak začne skákať obraz lebo mu to begripne napríklad zle kvôli fpskam, lenže aj speed ovplivňujú FPSka, a keď niekto má dobré FPS ale malý speed tak mu začne skákať obraz kvôli tomu že ten hráč dopadne skôr a to macro begripne vtedy keď nemalo, keby mal speed tak sa to nestane, ako môžeme vidieť na tomto čase, tak keď nestrafoval tak mu obraz skákal stále a keď začal strafovať a naberal speed tak mu to neskákalo, jednoducho povedané, macro je na milisekundu nastavené a nezaujíma ho že hráč je pomalý, bude to robiť furt tak ako je nastavené. (Dúfam že môj skill na vysvetlenie je dostačujúci :D)
21:34:00 do 21:39:00 --> Tu je to skôr lepšie vidieť s normal speedom že to neni legit.
punko4.dem
23:15:00 do 23:20:00 --> ??? Toto hádam nemusím ani opisovať.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
[V]PuNko / Knife #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PuNko / Knife #1
PS: Nehovorím že ho treba zrušiť, PuNko je v pohode admin a urobil jednu chybu, upozornenie by bolo fajn, neni pekné keď admin je príkladom ako ten čo podvádza.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
niekto kto to nehráva? ja csko hrám od 13 rokoch teraz mám 21
sorry že som dobrý každopádne na demá musí pozrieť asi groos, ved som ani negskoval moc a aj tak ma nahlásite
to aby som začal točiť handshow 

https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Myslel som to inak, myslel som kz, jump, bhop, hns atd... samozrejme na steame sme si to už vysvetlili 
Ja som len povedal názor ako si myslím že to funguje, lebo to dáva logiku, samozrejme ak to je clear tak sa ospravedlním, nemám s tým problém a ako som písal, niesom za to aby ťa zrušili.

Ja som len povedal názor ako si myslím že to funguje, lebo to dáva logiku, samozrejme ak to je clear tak sa ospravedlním, nemám s tým problém a ako som písal, niesom za to aby ťa zrušili.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
Demo bude prošetřeno, verdikt bude doplňen později.
Zatím lock, kdyby něco tak v PM.
Zatím lock, kdyby něco tak v PM.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení]PuNko / Knife #1
Admin na svou obhajobu dodal demo ze singlu
http://leteckaposta.cz/372417089
Na demu je stejný jak speed, tak i občasné double ducky, ale ani zde se nepotvrdilo, že by používal nějaký externí zásah do hry, ať už v podobě makra nebo něčeho podobného.
Stížnost nebo žádost o prošetření admina tedy zamítám. Jak psal Groos, kdyby něco, využijte soukromé zprávy na webu.

Na demu je stejný jak speed, tak i občasné double ducky, ale ani zde se nepotvrdilo, že by používal nějaký externí zásah do hry, ať už v podobě makra nebo něčeho podobného.
Stížnost nebo žádost o prošetření admina tedy zamítám. Jak psal Groos, kdyby něco, využijte soukromé zprávy na webu.

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
• Stránka 1 z 1