• Stránka 1 z 1
Basebuilder3 a návrat k 1.6
Dobrý den, mám dotaz.. Hrával jsem 1.6 basebuilder před 6 lety, možná i více.. dnes jsem si chtěl opět po dlouhé době zavzpomínat a zajít si na bb... ovšem BB3 už není a já tam měl zakoupené EVIP , prosím o vyřízení a navrácení buď EVIP , nebo peněz. Děkuji
- Usoplanec
- Kolemjdoucí
Basebuilder3 a návrat k 1.6
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder3 a návrat k 1.6
Vip ide preniesť len krátko po zrušení servera, BB3 je už zrušený dlho tak bohužiaľ..
https://steamcommunity.com/id/iampunko
-
PuNko - CS:GO Hlavní Admin
Takže vaše informace, cituji "Zakup si VIP a ziskej výhody NAVŽDY" je neplatná? Tím navždy máte na mysli do te doby , dokud se server nezruší? Pokud nehodlate udelat konpenzaci ve formě vrácení EVIP, predpokladam , ze jste zvolil konpenzaci formou vrácení peněz.
- Usoplanec
- Kolemjdoucí
Usoplanec píše:Takže vaše informace, cituji "Zakup si VIP a ziskej výhody NAVŽDY" je neplatná? Tím navždy máte na mysli do te doby , dokud se server nezruší? Pokud nehodlate udelat konpenzaci ve formě vrácení EVIP, predpokladam , ze jste zvolil konpenzaci formou vrácení peněz.

Měl jsi aktivované výhody na serveru, který byl zrušen?
- Pokud se obrátíš na email [email protected] čerstvě po zrušení serveru, tak máš ještě nějakou šanci, že budeme hodní a VIP ti přehodíme, i když nemusíme. Pokud se ozveš týdny po zrušení serveru, tak tvoje šance na přehození padá.

- Lachty
- CS 1.6 Admin
Jak je výše napsáno pochop že na VŽDY nikdy nic netrvá a stejný problém je teďka s BB2, kdy je nulová aktivita a server se bude rušit a hráči co tam vlastní Evip musí být ve střehu.

JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
• Stránka 1 z 1