[Zamítnuto] Ziadosť o Akademika (Znovu)

Příspěvekod Poisnicek » 21 kvě 2018, 18:45

Nick ve hře: :_[P]o!soN_:
Nick na fóru: Poisnicek
Odkaz na profil: poisnicek-u60916.html
Věk: 14
HlStats: / http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=492643
Steam ID: STEAM_0:1:48550627
Sekce, kde chcete akademika: BaseBuilder
Proč chci akademika: Ahoj,Moje Meno (Real) je Alex,žiadam o akademika,aby som mal prístup požiadať o práva,chcem o práva a akademika požiadať preto,lebo rád pomáham ludom či v hre alebo realite,rád pomáham hráčom či nováčikom,GS účet som si založil dneska,lebo som mal odvahu požiadať o práva,ale skvôr čo som si prečítal o podmienkach,som videl že Admin je 16+ a opak (akademia) tak som sa rozhodol že podam žiadosť o Akademika, až potom o pozíciu admina.Mám naštudované AMX príkazy a bindy určené pre adminou,chcem vstúpiť medzi Basebuilder/Gamesites adminou a pomáhať portálu/ludom na bb(Basebuilder) s problémami,nechcem niak porušovať pravidla,alebo sa zle prispôsobovať k hráčom,niekedy mi vybuchne hlava z nervou ked ma otravujú nový hráči Basebuilderu,a blokujú mi kempy,práve preto im to chcem vysvetliť,a ked to nepochopia tak hodím dema na forum.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Dostal som ban v modu Jailbreak za zle vysvetlenú atrakciu na tomto portáli nedávno ale poučil som sa,a na (portál nechcem zverejnovať,len s povolením) za tiež zle vysvetlenú atrakciu ale na tom portáli to bolo už dávno,inač nemám žiadne bany.
Byl jsem už CS 1.6 akademik zde na GS?: Bol som už Akademik,ale zrušili mi ho za skvôršiu žiadosť o práva,za čo sa fakt ospravedlnujem,lebo som si zabudol prečítať 1 pravidlo,moc ma to mrzí prečítal som ho a zapametal viem že už nemám skvôr žiadať o práva.Dúfam či mi to prepáčite
(PS: niečo ako to steamid atd. je skopírované a upravené nechcelo sa mi hladať v dokumentoch,moju steamid a hlstaty čo som si ukladal pred dvoma mesiacmi.
Dakujem za Odpovede :P
ɪɴ ᴛʜᴇ ʙʟᴇᴀᴋ ᴍɪᴅᴡɪɴᴛᴇʀ.
Poisnicek
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Ziadosť o Akademika (Znovu)

od Rumcajz » 21 kvě 2018, 18:45

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz