Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[P]Zombie / Mexxis

Příspěvekod Mexxis » 24 kvě 2018, 07:30 VIP

Ahoj, Rád bych si požádal o full práva na zombie mod.

Nick ve hře : Mexxis

Nick na forum : Mexxis

Profil na forum : mexxis-u17663.html

Věk : 16 [8.9 2001]

Steam nick : Mexxis89

Steam ID : STEAM_0:0:96754860

HLstas : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=356170

Nějaké bany či prohřešky : No.. před pár lety tam nějaká ta nadávka byla, a co se týče banu tak to si moc nevzpomínám ale určitě tam nějaké 2 bany budou.
Tědka sem tam hraju JB. Kde se tento mod spíš učím a sem-tam jsou semnou menší problémy ale jinak nadávky,nebo záměrné porušování pravidel či kažení hry vůbec.
Stane se, že sem tam vybouchnu, většinou se snažím zachovat klid a situaci vyřešit pokud možno v klidu..Pak tu jsou situace,kde se bavím s kamarády ze serveru a nějaké to slovíčko myšleno v humoru tam padne.

Něco o sobě : Ahoj, Jmenuji se Max, je mi 16 let a bydlím ve Středočeském kraji.Chodím na obchodku do Prahy. před rokem jsem měl jeden uraz o kterém bych nerad mluvil. Když se mám popisovat tak toho nikdy moc nenapíši. Jsem už takový :)

Proč bych chtěl na GS adminovat : Chci se podílet na chodu GS, byl jsem vždycky ten co se rád podílel na updatech co se týče ZM modu.Rád bych byl zase byl zpátky v týmu.

Byl jsem zde už admin ? Ano... dokonce dvakrát.Nejdříve jsem dokončil akademii a byl nabrán jak A-akademik a poté jsem dostal i full práva..Takže poprvé jsem byl zrušený , jelikož jsem měl uraz ruky a po dobu v nemocnici
jsem neměl jak napsat omluvenku takže jsem byl zrušen za neaktivitu. Až jsem se dal do kupy, Byl jsem přijat zpět ale před měsícem jsem byl zrušený zase, Bylo to z důvodu drzosti na Vedení a šerifa Ejviho, kterého jsem obviňoval stoho že zrušil mého kamaráda neoprávněně.Přitom to nebyla pravda a Ejvi je v tomto směru nevinný.Byl jsem poučen a Ejvimu jsem se omluvil do PMky.

Děkuju za přečtení mé žádosti. Snad mě vezmete zpátky.

Mexxis
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

[P]Zombie / Mexxis

od Rumcajz » 24 kvě 2018, 07:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Zombie / Mexxis

Příspěvekod Niggas » 24 kvě 2018, 14:40

Máš nejaké to nahlásenie na JB, no skús niečo aj na zm, ked už dávaš žiadost na ZM. Ak nemá ejvi velkú ujmu a nemá nič proti, tak by sme mohli dat pokec. ozvi sa potom do tejto žiadosti, btw. daj tam správny HLST :D
Generálny tajomník zombie.

http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Mexxis » 24 kvě 2018, 18:27 VIP

Něco jsem nahlásil, nevím kolik si toho představuješ, prošel jsem zombie servery a pár hodin na nich dnes strávil, všude byl klid až teda na chronicu no :lol: :D Co se týče HLSTATS tak ty jsou správné,akorát vytažené z jb, jestli chceš hlstats na zombie tak ty máš zde : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=451317

Akorát nějak nechápu tu aktivitu " Total Connection Time" když ještě po urázu co jsem požadoval o znovu nahození práv tam bylo něco okolo 27h. Taky chodím na druhý učet kde je bohužel VAC a tam ta aktivita též nějaká je.
Welyof : Ked si chce niekto verit nech, ale nech si o tom keca doma v izbicke pod obrazom jeziska a nie mne do ucha v autobuse
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Niggas » 24 kvě 2018, 19:13

Ok, dodaj sem HLST z oboch steamov, na ktorých hrávaš na zm, pretože začína byt v tom chaos... Ako keby nemožete hrat na tom účte, kde chcete práva vole..

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Mexxis » 24 kvě 2018, 20:01 VIP

Je to jednoduché. Mám 2 steam učty. 1 na kterým jsem měl poprvé práva. A po urazu za neaktivitu jsem byl zrušen a žádal si o práva po druhé, ale byl jsem nucen si založit druhý steam protože na tom prvním byl VAC ban. Takže tědka hraji na tomto druhém steame kde i práva chcem, ale než jsem si požadoval práva po urazu tak jsem hrával na tom prvním neboť nebyl důvod si pořizovat druhý steam učet do té doby než jsem si znovu požadoval práva.

Skráceně jsou 2 steam učty, na 1 hraju těd primárně, jeho hlstats jsou zde :
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=451317

A pak je ten vedlejší kde mám VAC ale nějaká aktivita tam je z minulosti : ---> a tam tě mám snad i na steamu přidaného.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=2614
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod PEto » 25 kvě 2018, 05:25

ja ti teda do toho skocim, chces prava na ZM, ale za posledny mesiac tam mas hroznu aktivitu:

steam s vac banom 2h - vobec nechapem naco si sa tam vobec napajal len vcera pod tym steamom, to ze tam zahras 2h aby si mal aktivitu v zelenom, nic neznamena. To ze tam mas XY hodin, co si nahral xy mesiacov dozadu tiez nic neznamena.

druhy steam 2,5h - z toho si tam nahral polovicu vcera. A skoro celu druhu polovicu si nahral den predtym.

Je fajn, ze chces naspat prava, ale s takouto aktivitou ? To ta mam po mesiaci rusit za neaktivitu ?
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Mexxis » 25 kvě 2018, 06:11 VIP

je fajn, ze chces naspat prava, ale s takouto aktivitou ? To ta mam po mesiaci rusit za neaktivitu ?

Je pravda, že jsem tam včera hrál abych to dohnal. Pochybuju že mě budeš rušit za neaktivitu, Zombie hraju několik let u ž od doby Cart blue. To že mám těd nízkou aktivitu. dobre, mám. Na 100% jsem si jistý že za pár dní zroste o několik hodin a za pár týdnů to bude vypadat stejně. Zombie modu jsem vždy rád pomohl, at už jsem chtěl ať se přidají nové mapy. Nebo jsem Dwandymu posílal návrhy na update, které neboly zas tak zlé.

Můžu tě ujistit že mě za neaktivitu zrušíš maximálně když budu mít další uraz, nebo mi rupne PC ;)
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Niggas » 25 kvě 2018, 12:19

No to je dovod, prečo som chcel všetky tvoje HLST mat pokope, pretože nikde som nenašiel nejakú aktivitu :D Ja nemám problém nabrat spat zblúdilého admina a rešpektujem, pokial niekto nemá zrovna čas na csko, ale ked sa už chcem vrátit, tak nech je vidno, že tam hrávam. Nemám rád ked niekto podá žiadost a napíše, že aktivitu dohrá potom, prečo to nerobíte naopak ? :D Najrozumnejšie asi bude, ked sa tu o mesiac stretneme a skúsime to znova so vším všudy :D

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Mexxis » 25 kvě 2018, 12:43 VIP

Najrozumnejšie asi bude, ked sa tu o mesiac stretneme a skúsime to znova so vším všudy :D

me..mes...mesiac ? :o To nevydržím ! :D Už těd jsem od zrušení počítal dny,hodiny a minuty kdy si znovu můžu požádat o práva :shock: Nešlo by to nějak ? Však když vidím ty hlstats tak tam zbejvaju nějaké 2-3hodinky do těh 20h podmíněných hodin :lol: Kdyžtak bank.učet do PMKY. :D
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Mexxis » 24 čer 2018, 23:00 VIP

Zdravím. Uběhl měsíc a já za tu dobu se snažil dohnat aktivitu a nahlásil několik hříšníku do PP.

Jak to semnou tedy bude dál ?

PS: Aktivitu jsem dohrával na starším učtu.
Welyof 2k18
Mexxis
Mistr
Mistr

Příspěvekod Niggas » 27 čer 2018, 21:53

Vo štvrtok alebo v sobotu mi napíš na steame, dohodneme sa čo dalej

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Niggas » 28 čer 2018, 22:02

Prijatý. noa čo že neobsahuje 10 znakov.

Niggas
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů