• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva na JailBreak Servery
Nick ve hre : .:NutellA:. - FROZENN
Nick na fóre : FROZENNko
Profil na fóre : frozennko-u60549.html
Vek : 16
Steam Nick : FROZENN
Steam ID : STEAM_0:0:225812147
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=208666
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Mýval jsem bany jen za nadávky a 1x za neschopnost simona. Ale snažím se být vzorný hráč a když už se mi chce nadávat tak to nepíši a snažím se to vyřešit slušněji. Na jiných portálech nehraji.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Josef, chodím na střední odbornou školu. Momentálně chodím na brigády si něco přivydělat. Ve volnem čase chodím s přítelkyni ven nebo si zaběhat, někdy si zajdem s kamarády do kina, učím se na oboru Truhlář, občas zajdu ven s kamarády a v neposlední řade si zahraji CS 1.6.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych se zapojit mezi vás a pomáhat, aby tento portál byl hodně dlouho jak se říká na živu. Např. Vyhazovat cheatery, upozorňovat hráče, aby se chovali slušně a nedávali reklamu, spam a chovali se slušně jak na serverech, tak i na celém GS.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Nick na fóre : FROZENNko
Profil na fóre : frozennko-u60549.html
Vek : 16
Steam Nick : FROZENN
Steam ID : STEAM_0:0:225812147
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=208666
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ) : Mýval jsem bany jen za nadávky a 1x za neschopnost simona. Ale snažím se být vzorný hráč a když už se mi chce nadávat tak to nepíši a snažím se to vyřešit slušněji. Na jiných portálech nehraji.
Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Josef, chodím na střední odbornou školu. Momentálně chodím na brigády si něco přivydělat. Ve volnem čase chodím s přítelkyni ven nebo si zaběhat, někdy si zajdem s kamarády do kina, učím se na oboru Truhlář, občas zajdu ven s kamarády a v neposlední řade si zahraji CS 1.6.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych se zapojit mezi vás a pomáhat, aby tento portál byl hodně dlouho jak se říká na živu. Např. Vyhazovat cheatery, upozorňovat hráče, aby se chovali slušně a nedávali reklamu, spam a chovali se slušně jak na serverech, tak i na celém GS.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
-
FROZENNko - Zkušený
[Zamietnuté]Žádost o práva na JailBreak Servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na JailBreak Servery
Prejdi Akadémiou.
Zamietnuté.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán