• Stránka 1 z 1
[vyřešeno]Basebuilder sneuživanie "jejda"
Zdravím , chcel by som nahlásiť admina jejda ,ktorý nadržiava hráčovy WhiTtTterS cca v čase 15:10 mi vliezol hráč WhiTtTterS do base a administrátor jejda ma grabol o zem hráč WhiTtTterS sám povedal že mu urobil fullku x)
Fakt suprový a-team gl ak budú takýto admini a ďalej sa čudujem prečo tam je denne už len 10 hráčov
"jejda"
Fakt suprový a-team gl ak budú takýto admini a ďalej sa čudujem prečo tam je denne už len 10 hráčov

-
jappi123 - Kolemjdoucí
[vyřešeno]Basebuilder sneuživanie "jejda"
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Basebuilder sneuživanie "jejda"
Teráz mi hráč WhiTtTterS strielal do basky a zabil zombe takže ma byť ban a "jejda" sa vyhvooril že tu nebol hlavne že mi tam išiel hned za ním x)
-
jappi123 - Kolemjdoucí
Za 1. Hrači nijak nenadržiju a to že napsal že mam fulku a plnil mi a nakonec zabil je podle tebe nadržovaní?
Za 2. Nikde nevidím důkaz/y o mém pochybení, ale jelikož jsem férový klidně ti to sem napíšu ikdyž si to vubec nezasloužíš. Situace byla že jsem sledoval web když lidi stavěli, došel jsem na last 10s vidím, že jdeš do basy kde už hráč byl a nebylo 5CT na stavbu
že musíte po 1. Jelikož se někdy ani adminům neukazují bloky "kdo je jejich vlastníkem" tak jsem neviděl kdo byl tudíž jsem usoudil a dostal si grab. Potom hráči napsali že je to tvoje base aji hráč který byl v campu napsal že je to tvoje. Omluvil jsem se ti na serveru, ale ty jsi hned vyhrožoval Petom a nadaval si tak mužeš být rád že nemáš ban + o tom vyhražanie na TS ani nemluvím.
Ty ses fakt komik. vyjadřuji se ti tu k stížnosti a sem tam jdu do hry to zkountrolovat a zabiju tě když plním a ty mě hendka že dohoda?
Opakuji fakt se vzpamatuj !
Za 2. Nikde nevidím důkaz/y o mém pochybení, ale jelikož jsem férový klidně ti to sem napíšu ikdyž si to vubec nezasloužíš. Situace byla že jsem sledoval web když lidi stavěli, došel jsem na last 10s vidím, že jdeš do basy kde už hráč byl a nebylo 5CT na stavbu

Ty ses fakt komik. vyjadřuji se ti tu k stížnosti a sem tam jdu do hry to zkountrolovat a zabiju tě když plním a ty mě hendka že dohoda?
Opakuji fakt se vzpamatuj !
JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
žiadny dokaz o adminovom pochybení. Za grab sa ti hned ospravedlnil a nabudúce si dá určite vačší pozor.
Generálny tajomník zombie.
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
http://www.youtube.com/watch?v=buVta82W5p4
-
Niggas - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1