• Stránka 1 z 1
Malé FPS
Zdravím, viem, je tu dosť TuT ako zvýšiť FPS, ale nijaký mi veľmi nepomohol.
1. Mám NTB
2. 8 GB Ram
3. AMD Radeon R4 GK
4. AMD A6-6310 APU Procesor
5. 4 Jadro
6. WIN 10
Dávnejšie asi 1-2 roky do zadu, som mal na csku stále 100 fps, či JB, AIM, PB, proste všade, a nikdy mi nespadli, ale viem že prišiel update na steam, od vtedy som mal 30 fps, a podľa týchto TuT čo sú tu, tak vytiahnem 200fps, ale ak pozerám do steny
normalne čo sa týka aim tak cca 50fps, jb 30-40 fps čo je dosť málo, ak by ste niekto pomohol, ako by sa to dalo boostnut tak budem rád.
1. Mám NTB
2. 8 GB Ram
3. AMD Radeon R4 GK
4. AMD A6-6310 APU Procesor
5. 4 Jadro
6. WIN 10
Dávnejšie asi 1-2 roky do zadu, som mal na csku stále 100 fps, či JB, AIM, PB, proste všade, a nikdy mi nespadli, ale viem že prišiel update na steam, od vtedy som mal 30 fps, a podľa týchto TuT čo sú tu, tak vytiahnem 200fps, ale ak pozerám do steny

„Ľudia sú svorka vlkov, ktorá uštve k smrti tých, ktorí im mohli urobiť dobre.“ Sigmund Freud
„Múdry človek v hádke ustúpi, ale prudký pes prichádza vlkovi pod zub.“ Božena Němcová
-
GSKiko - Zkušený
Re: Malé FPS
Môžme skočiť na ts a poriešiť to tam ak máš záujem.
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
-
LuckONE - Mistr Yoda
LuckONEnové nápady nepomohli, poslal mi aj config na boost, ale veľmi mi to nepomohlo, má ešte niekto nejaké rady?
„Ľudia sú svorka vlkov, ktorá uštve k smrti tých, ktorí im mohli urobiť dobre.“ Sigmund Freud
„Múdry človek v hádke ustúpi, ale prudký pes prichádza vlkovi pod zub.“ Božena Němcová
-
GSKiko - Zkušený
Z môjho pohľadu celkom nechápem ako je možné že máš 30fps, osobne mám 4GB RAM, NVIDIA GeForce 530 gt 2GB, Pentium(R) Dual Core 3,20 GHz, utiahnem na 150 v pohode, len tam je to že ja mám Win 7 Premium ešte starý. Zober si že CS 1.6 je staršia hra, môže to spomaľovať aj Software Win 10-tky... Ťažko povedať.
League of legends- EUNE- Gold2 (Smurfing), EUW main- Grandmaster (top 50)
CS 1.6- JB Member.
Mišelin ma blokol, odkážte mu nech sa po.. kúsi to odbloknúť. <3
-
Wrrrr - Kolemjdoucí
Ty máš stolný pc on ma ntb tak sa nečudujem. + AMD procak a AMD grafika
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.
-
LuckONE - Mistr Yoda
Už mi nejde ani sa napojit an server
ráno som normalne bol na Furiene, Jb, PB, ale asi o 11:00 som šiel zase na JB, a jak sa mi načítavala server, tak sa mi vypne hra, nič mi to nenapíše, iba sa vypne, a je to tak na každom servery, vedel by mi niekto pomôcť? (veci ako restart PC, steamu, vymazanie cska som skúšal ale žiaden výsledok.

-
GSKiko - Zkušený
Podle me je nejvyssi cas na nejakou udrzbu. Cistil jsi ten svuj stroj nekdy (mysleno od prachu atd)?

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Áno, a dnes v noci som preinštaloval WIn, potom som si stiahol zakladné veci, potom csko, ktoré mi šlo ako aj včera, ale okolo 11:00 som šiel na server a vypne sa, bez nejakého erroru.
-
GSKiko - Zkušený
Nakoniec to nebolo špinkou v mojom strojku.
Najprv som vyskúšal isť na non steam csko, tam mi to šlo všetko v pohode.
Tak som preinštaloval STEAM, nainštaloval csko, a keď som sa napojil, tak mi to spadlo zase, ale už ukázalo aj warning, kde písalo niečo s duality.wad tak som to nahradil a ide to ako má.
Stými FPS som sa zmeril
takže môžte lock.
Najprv som vyskúšal isť na non steam csko, tam mi to šlo všetko v pohode.
Tak som preinštaloval STEAM, nainštaloval csko, a keď som sa napojil, tak mi to spadlo zase, ale už ukázalo aj warning, kde písalo niečo s duality.wad tak som to nahradil a ide to ako má.
Stými FPS som sa zmeril

-
GSKiko - Zkušený
Zdravím,
skús ešte tento môj osobný návod, ktorý si dôkladne prečítaj a všetko sprav podľa pokynov
Návod pre správne optimalizovaný počítač, zníženie rizika znižovania FPS, obmedzenie nekvalitného pripojenia
skús ešte tento môj osobný návod, ktorý si dôkladne prečítaj a všetko sprav podľa pokynov

10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
Podľa toho návodu som to robil od začiatku, na serveroch ako je knife, paintball +20-30 fps ale ten jail nad 40 nedám, ale JB je náročné na pc..
-
GSKiko - Zkušený
Kontaktuj mě na steam nebo na web kdy máš čas půjdeme na ts a já ti to všechno udělám
Mít rád,je víc než milovat. William Shakespear.
-
DEGOL5 - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1