• Stránka 1 z 1
Mr.Kid
Nick: Mr.Lock
Důkaz: http://leteckaposta.cz/371457815
SID: STEAM_0:1:214640964 | https://i.imgur.com/T5m0raU.jpg
Keďže SGS/GS je na 100 fps povolené a nebanuje sa, a s fps napríklad 500 sa už banuje, tak by to tak malo byť aj s autobunnyhopom z /shopu. Tento človek (ak sa to tak dá nazvať) neustále kazí hru hráčom čo si prišli zahrať knife a nie deathrun, začne tam každé kolo lietať s autobhopom a fps a ešte sa tomu smeje keď mu niekto niečo napíše, robil to keď bol admin a robí to aj teraz (Nechápem furt ako on mohol byť admin).
+ Viem že dlho na knife bolo sv_airaccelerate 10 práve kvôli autobhopu z shopu, teraz je 100 a nefunguje ani fps lock, tak ako si má niekto zahrať teraz?
Zabanovaný bol aj sm0ke za zneužívane fps a strašne často hral s GS + FPS, teraz to robí Lock s abhopom.
Důkaz: http://leteckaposta.cz/371457815
SID: STEAM_0:1:214640964 | https://i.imgur.com/T5m0raU.jpg
Keďže SGS/GS je na 100 fps povolené a nebanuje sa, a s fps napríklad 500 sa už banuje, tak by to tak malo byť aj s autobunnyhopom z /shopu. Tento človek (ak sa to tak dá nazvať) neustále kazí hru hráčom čo si prišli zahrať knife a nie deathrun, začne tam každé kolo lietať s autobhopom a fps a ešte sa tomu smeje keď mu niekto niečo napíše, robil to keď bol admin a robí to aj teraz (Nechápem furt ako on mohol byť admin).
+ Viem že dlho na knife bolo sv_airaccelerate 10 práve kvôli autobhopu z shopu, teraz je 100 a nefunguje ani fps lock, tak ako si má niekto zahrať teraz?
Zabanovaný bol aj sm0ke za zneužívane fps a strašne často hral s GS + FPS, teraz to robí Lock s abhopom.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
Re: Mr.Kid
Víš, využívat VIP výhody není zakázané a to že není nahozen fps lock není můj problém. Kolik hráčů toto využívá a nikdy si nikdo nestěžoval. Tvá pozornost vůči mě ... neustále překvapuješ. Ban by měl tedy dostat i např. Taygete atd. ? Mám vip a nevidím důvod ho nepoužívat.
Tohle na serverech slyším furt... Kid, mentál, skákej jak k***t atd. Místo takových ptákovin radši dávej dema s cheaterama. Neustále si mě bereš do pusy pak se div, že se chovám jak se chovám.
Můj názor se nezmění a víc jak 200 fps jsem nikdy neměl.
Nazdar.
PS: Když GrooS banoval sm0ka, na steamu jsem se ho zeptal jestli se to "kažení hry" týká i vip výhod, Groosova odpověď zněla NE.
Tohle na serverech slyším furt... Kid, mentál, skákej jak k***t atd. Místo takových ptákovin radši dávej dema s cheaterama. Neustále si mě bereš do pusy pak se div, že se chovám jak se chovám.
Nazdar.
PS: Když GrooS banoval sm0ka, na steamu jsem se ho zeptal jestli se to "kažení hry" týká i vip výhod, Groosova odpověď zněla NE.
-
Ghast - Sponzor
Tebe nahlásí a mě ne? Musím začít víc hrát knife abych zase dal rank 1 a Lock tebe jsem to učil líp na tom demu jsi byl celkem pomalý chce to zlepšit rozskákání.
Každopádně nevím jak si pomůžeš tím že se moje nebo jeho fps z 200 sníži na 131
rozdíl bude v tom že mi bude o 3sec díl trvat nabrat stejnou rychlost, jediná možnost je zrušit úplně Autobhop z shopu což vím že DW neudělá bo by přišel o business.
Potom by se musela zrušit i výhoda dvojitého skoku jelikož to někteří s více fps dokážou taky dobře využívat aby létaly po celé mapě a takhle s každou výhodou víceméně, co se ti snažím říct je to že je fuk jestli se hodí fps lock nebo ne, budeme bhopovat i tak.
A pokud to někdo umí tak je to kazení hry? Tak potom budeme muset vybanovat půlku gs protože na JB , BB , Furienu etc.. jsou hráči co umí hodně dobře využívat vip/evip výhody.
Takže za vip výhodu ban není a nemůžeme trestat hráče za to že využívají příkaz který je přístupný pro každého na serveru.
Každopádně nevím jak si pomůžeš tím že se moje nebo jeho fps z 200 sníži na 131

Potom by se musela zrušit i výhoda dvojitého skoku jelikož to někteří s více fps dokážou taky dobře využívat aby létaly po celé mapě a takhle s každou výhodou víceméně, co se ti snažím říct je to že je fuk jestli se hodí fps lock nebo ne, budeme bhopovat i tak.
A pokud to někdo umí tak je to kazení hry? Tak potom budeme muset vybanovat půlku gs protože na JB , BB , Furienu etc.. jsou hráči co umí hodně dobře využívat vip/evip výhody.

Takže za vip výhodu ban není a nemůžeme trestat hráče za to že využívají příkaz který je přístupný pro každého na serveru.

-
Taygete - Mistr Yoda
Ghast píše:Víš, využívat VIP výhody není zakázané a to že není nahozen fps lock není můj problém. Kolik hráčů toto využívá a nikdy si nikdo nestěžoval. Tvá pozornost vůči mě ... neustále překvapuješ. Ban by měl tedy dostat i např. Taygete atd. ? Mám vip a nevidím důvod ho nepoužívat.
Nazdar.
Nikde nepíšem že si nemáš kupovať autobhop ty slepoch

Kolko hráčov to využíva?

Žiadna pozornosť, je rozdiel keď niekto závidí a keď sa ti niekto snaží vysvetliť že si pre knife komunitu na smiech, ak ťa baví skákať s autobhopom a fps, tak si zajdi na nejaký newschool deathrun pre botov.
Nejaký taygete čo tam nehráva ma ani nezaujíma a ako už groos písal, s mierou využívať fps a GS/SGS, a malo by to platiť aj pre autobhop z shopu, bhopuj si kolko chceš, ale nie že každé kolo budeš mať fps a budeš zabíjať hráčov od zadu atd, ale chápem že je to tu Pay2Win, hráč čo vie SGS/GS a začne s FPS tak dostane ban aj keby to bolo clear ako sa už groos vyjadril, ale VIP to môže robiť každé kolo, toto úplne vystihuje Pay2Win.
Načo mi radíš že mám radšej dávať demá na ktorých niekto cheatuje? Ty si sa mal naučiť ako funguje KB pred tým než si si požiadal ty šašo, úplne useless si bol celú dobu a ešte dostane aj VAC

Chovám sa k tebe podla toho ako hráš, tak sa nediv

+ Menší bonus --> https://i.imgur.com/uRK8Gch.png -- Že BunnyBhop

Taygete píše:Tebe nahlásí a mě ne? Musím začít víc hrát knife abych zase dal rank 1 a Lock tebe jsem to učil líp na tom demu jsi byl celkem pomalý chce to zlepšit rozskákání.
Každopádně nevím jak si pomůžeš tím že se moje nebo jeho fps z 200 sníži na 131rozdíl bude v tom že mi bude o 3sec díl trvat nabrat stejnou rychlost, jediná možnost je zrušit úplně Autobhop z shopu což vím že DW neudělá bo by přišel o business.
Nenahlásil som ťa logicky lebo nemám ani demo ty inteligent, no ale nevadí, budem brať ohľad na to že si neni úplne v poriadku.
To je pekné že dáš rank 1 ktorý znamená prd.
Ty si niekoho niečo učil? Však keď som videl ako naberáš speed a tvoje strafy ADAD tak som sa skoro dogrcal (bez urážky), u teba by to chcelo zlepšiť hranie celkovo HNS/DR/KZ a potom hovoriť druhým čo majú zlepšiť.
Pomôžem si s tým dosť, to je ako keby si povedal že "Povolme FPSka na HNS, však aj tak to je to isté, jediné čo sa stane, tak je to, že to preskočí na menej pokusov."
Ak by zrušil bhop, tak by možno nikto nekupoval VIP ktoré tam je momentálne, ale aspoň by tam hralo viac hráčov, a keby urobili normálne VIP výhody ktoré by neboli Pay2Win, ktoré by sa za tú cenu oplatili, tak by tam ten business mal ešte väčší.
Momentálne je to takto:
Hráč + VIP P2W Výhody = Money + Menej normal hráčov = Menšia komunita = Menej hráčov čo má to VIP v dnešnej dobe.
Čiže čo tým dokázal? Že má pár hráčov čo kúpilo vip, vďaka ktorím odišla nejaká časť komunity a preto teraz už väčšina ani to VIP nebude kupovať, však kukni ako knife dopadol, bolo 7 knife serverov, prečo myslíš že už niesu? Kvôli quantite hráčov na CZ/SK čo hráva knife? Nie, pretože na GS sa knife nedá hrať, jak už kvôli adminom ako si ty a lock, alebo kvôli hráčom čo majú VIP.
Píšeš sračky, ak niekto vie bhop a má fps 1000 tak môže bhopovať a kaziť hru hej? V tom prípade sm0ke dostal neoprávnený ban ak bol náhodou clear, keďže mu bolo napísane že keď ho groos uvidí tak mu dá ban či už je zapnutý alebo clear, čiže vlastne,,, neni to až tak že, kto niečo vie tak môže robiť, ale chápem že si budeme chrániť VIP hráčov, aby sme mali z čoho žiť na Gamesites.
PS: Choď si radšej stavať bloky na HnS Block serveroch, to ti ide lepšie než ten bhop.
Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
Závěrečné zkoužky z Čj nejsou tento tyden, takové slohovky číst nebudu.
Hráč používá příkaz který je dostupný pro každého na serveru a za to ban neni dokud nebude používat program třetí strany aby ten fps lock obešel
Hráč používá příkaz který je dostupný pro každého na serveru a za to ban neni dokud nebude používat program třetí strany aby ten fps lock obešel

-
Taygete - Mistr Yoda
Taygete píše:Závěrečné zkoužky z Čj nejsou tento tyden, takové slohovky číst nebudu.
Našťastie že niesu tento týždeň, pochybujem že by si ich zvládol keď nedokážeš rozoznať ani SJ od ČJ, douč sa radšej.

Un1Ty
-
s1nneRKn1fer - Zkušený
Z téhle debaty se dá krásně vyčíst, jak to zde funguje <3
Normální hráč prostě musí sekat latinu a dodržovat vše tak jak se má, přičemž jakmile zkusí něco, co dělá hráč s VIP, tak bacha na to, to se trestá....
Na straně druhé je zde VIP hráč (jako já), který má na háku nějaké locky a jede si krásné boostry, potem líce přes celou mapu a nikdo to neřeší, protože "To je naprosto normální Úďo"...
Takže z tohoto vyplývá, že je zde skrytá VIP výhoda, zřejmě už připravená...
Fps lock - S aktivním VIP nadále nemusíte řešit fps lock
S pozdravem
NecroFun
Normální hráč prostě musí sekat latinu a dodržovat vše tak jak se má, přičemž jakmile zkusí něco, co dělá hráč s VIP, tak bacha na to, to se trestá....
Na straně druhé je zde VIP hráč (jako já), který má na háku nějaké locky a jede si krásné boostry, potem líce přes celou mapu a nikdo to neřeší, protože "To je naprosto normální Úďo"...
Takže z tohoto vyplývá, že je zde skrytá VIP výhoda, zřejmě už připravená...
Další výhody - A navíc spousta výhod, které zde nejsou uvedeny + další připravujeme
Fps lock - S aktivním VIP nadále nemusíte řešit fps lock
S pozdravem
NecroFun
-
NecroFun - Drbna
Vymýšlíš hovadiny, nikdo se za využívání VIP výhod trestat nebude.
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
-
LoveYou - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1