• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Sm4iL / Jailbreak / jsem debil..
Dobrý den vinčuji, mile rád bych vás poprosil o možnost koupit si unban a hrát dále na gamesites.cz, hraju tu už pátým rokem a nedávno jsem udělal chybu, a to takovou že jsem shodil server jailbreak 1, moc mě to mrzí, omlouvám se, neměl jsem to nikdy udělat, chtěl bych opravdu moc pokračovat v hraní dále na gamesites.cz, moc se omlouvám za to co jsem udělal gamesites.cz a omlouvám se Dwandymu že kvůli mě ztratil čas tím že musel nahodit server zpět!
Děkuji převelice za ochotu a ještě jednou se moc omlouvám, nechtěl jsem poškodit gamesites, je to jediny portál kde hraji!
Děkuji převelice za ochotu a ještě jednou se moc omlouvám, nechtěl jsem poškodit gamesites, je to jediny portál kde hraji!
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
[Vyriešené]Sm4iL / Jailbreak / jsem debil..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sm4iL / Jailbreak / jsem debil..
Aspoň že sis přiznal chybu a omluvil se za ní, Kup si UB ale příště neočekávej, že se omluvou všechno napraví.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: Sm4iL / Jailbreak / jsem debil..
Hráč si kúpil UB.
Vyriešené
Vyriešené
-
VoLdEmOrD - Sponzor
Re: [Vyriešené]Sm4iL / Jailbreak / jsem debil..
Takze tu mame priznanie Sm4il ze to zhodil on. Mozem si ten unban kupit aj ja kedze jemu to bolo dovolene?
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Cecooo píše:Takze tu mame priznanie Sm4il ze to zhodil on. Mozem si ten unban kupit aj ja kedze jemu to bolo dovolene?
Logiku to dáva, len Smail sa tu aspon ospravedlnil. Ty si sa pokúšal server zhodiť a mohlo sa ti to kedykoľvek podariť a server by bol odstavený tak ako odstavený bol.
-
VoLdEmOrD - Sponzor
nie, nemozes.
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1