• Stránka 1 z 1
[Přijata] ♥JV♥/JailBreak
Nick na serveru: ♥JV♥
SID: STEAM_1:1:197242352
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 let
Mé HlStats: Click
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Jmenuji se Jana a pocházím z jihomoravského kraje. Studuji dvojjazyčné gymnázium. Mezi mé koníčky patří převážně hraní počítačových her, ale také ráda sportuju. Pravidelně sa zúčastňuji školních sportovních soutěží v různých disciplínách .
Proč právě já: Přestává mě bavit, když někomu řeknu, že udělal chybu a on mi nevěří, protože "holka"... Jako adminka by sem mohla v případě porušení pravidel okamžitě zakročit, a ne jen doufat, že si všimnou mého psaní do chatu. Nejsem typ člověka co se rychle naštve, snažím se ,si udržet chladnou hlavu a co nejlépe vysvětlit věci. Ráda pomáhám a JailBreak mě hodně baví. Pravidla JailBreaku ovládám dobře, v začátcích mi pomáhali admini, ale ají bývalí admini takže jsem se od nich dost naučila. Žádám si na základě přesvědčení ze strany pár adminů a kamarádů, kteří mi věří.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno okolo 1 500 hodin... neříkám, že csku dokonale rozumím, ale poradit určite dokážu.
SID: STEAM_1:1:197242352
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 14 let
Mé HlStats: Click
Bany, které jsem dostal: žádné
Něco o mně: Jmenuji se Jana a pocházím z jihomoravského kraje. Studuji dvojjazyčné gymnázium. Mezi mé koníčky patří převážně hraní počítačových her, ale také ráda sportuju. Pravidelně sa zúčastňuji školních sportovních soutěží v různých disciplínách .
Proč právě já: Přestává mě bavit, když někomu řeknu, že udělal chybu a on mi nevěří, protože "holka"... Jako adminka by sem mohla v případě porušení pravidel okamžitě zakročit, a ne jen doufat, že si všimnou mého psaní do chatu. Nejsem typ člověka co se rychle naštve, snažím se ,si udržet chladnou hlavu a co nejlépe vysvětlit věci. Ráda pomáhám a JailBreak mě hodně baví. Pravidla JailBreaku ovládám dobře, v začátcích mi pomáhali admini, ale ají bývalí admini takže jsem se od nich dost naučila. Žádám si na základě přesvědčení ze strany pár adminů a kamarádů, kteří mi věří.
Zkušenosti s CS:GO: Mám nahráno okolo 1 500 hodin... neříkám, že csku dokonale rozumím, ale poradit určite dokážu.
-
Janicka1114 - Kazatelův učeň
[Přijata] ♥JV♥/JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ♥JV♥/JailBreak
Prosím adminy o další reference.
Mezitím mě kontaktuj na TS.
Mezitím mě kontaktuj na TS.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: ♥JV♥/JailBreak
Najdi si mě na TS, zkusíš si test.
-
Re: [Pohovor] ♥JV♥/JailBreak
A srandu si neděláš? Když jsem si v minulosti žádal o práva bylo mi 15 a byl jsem poslán do akademie, "Janě" je 14 a jde k pohovoru jako by nic
. A Gamesites se diví že strácí hráče. Předpokládám že to smažeš tak si před tím uvědom svou neschopnost v dané funkci. Díky, už se vracet nebudu.

Acc: https://steamcommunity.com/id/remmispenis/
Group: https://steamcommunity.com/groups/remmispenis <---GIVEAWAYS
Group: https://steamcommunity.com/groups/remmispenis <---GIVEAWAYS
-
Remmiii - Mistr
Re: [Pohovor] ♥JV♥/JailBreak
Jana, byť mladší než tvoje máma, je mnohem vyspělejší, než ty a proto mohla jít k pohovoru. Tím tvým příspěvkem si mi jen potvrdil, že jsem schopný až moc. A to, že už se nevrátíš mi bude trhat srdce!
Přijata, vítej tady u nás.
Přijata, vítej tady u nás.
-
Re: [Přijata] ♥JV♥/JailBreak
Gustiku smaž ty její fotky, než je najde Bětka.. 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1