• Stránka 1 z 1
[VYŘEŠENÉ] Knife 1 - Akafukaelaluka - Mám dost..
Nerad to dělám, že huntim adminy ale toto je přes lajnu. Admin přijde na server a já akorát dotočil demo s cheaterem. Jelikož jsem byl na druhém účtu tak píšu do chatu : N1 sh. Nic, admin skáče bhop. A takto furt dokola. Nechal jsem to být. Další kašpar mi zandá krásný vlak a stále nic (admin ve spectu). To už mimálem střelilo v kukuřici tak mu píšu na steamu - viz níže :
Akafukaelaluka: budu mu hned střílet ban? si normální?
Mr.Lock: ano za vlak je hned ban ...
Akafukaelaluka: hmmm tak to jo
Mr.Lock: žádný upozornění
Akafukaelaluka: ja upozornuju
Mr.Lock: dělá to tak karma , macka atd, zkus říct že za vlak upozornuješ
Akafukaelaluka: a co my je do těchto adminu? nic tak co bych měl snima řešit
Mr.Lock: píšeš že nejsem normální když ti napíšu : za vlak je hned ban. Takže nikdo nejsme normální ... nic s nima nemusíš řešit, jen mě zaráží že tam porušují pravidla a ty nic neděláš.
Mr.Lock: jen upozornuješ
Akafukaelaluka: a za nadavku hned banuješ?
Mr.Lock: zkdo mluví o nadávkách
Akafukaelaluka: je to to stejne jen se jedno o jiný druch banu
Mr.Lock: ...
Mr.Lock: jediné za co se upozornuje : nadávky, nevhodný nick, zdržování hry a textura. Cheaty, vlak a nadávky do rodiny se banují hned
Mr.Lock: to že nemám práva neznamená že to nevím
Akafukaelaluka: vlak se upozornuje
Nechci aby jste ho nějak trestali, ale bylo by fajn aby se věnoval samotnému dění na serveru a né skákal jak já kdysi.
Já si taky rád zaskákal ale stíhal jsem sledovat situaci na serveru.
Konečně dorazí admin a je tam v podstatě na nic, páč nic nevidí a když se mu odvážím napsat tak jsem blbec já.
Právě proto to v náborech adminů jen tak nevzdám, adminů je málo a ještě méně je těch schopných.
Díky
Akafukaelaluka: budu mu hned střílet ban? si normální?
Mr.Lock: ano za vlak je hned ban ...
Akafukaelaluka: hmmm tak to jo
Mr.Lock: žádný upozornění
Akafukaelaluka: ja upozornuju
Mr.Lock: dělá to tak karma , macka atd, zkus říct že za vlak upozornuješ
Akafukaelaluka: a co my je do těchto adminu? nic tak co bych měl snima řešit
Mr.Lock: píšeš že nejsem normální když ti napíšu : za vlak je hned ban. Takže nikdo nejsme normální ... nic s nima nemusíš řešit, jen mě zaráží že tam porušují pravidla a ty nic neděláš.
Mr.Lock: jen upozornuješ
Akafukaelaluka: a za nadavku hned banuješ?
Mr.Lock: zkdo mluví o nadávkách
Akafukaelaluka: je to to stejne jen se jedno o jiný druch banu
Mr.Lock: ...
Mr.Lock: jediné za co se upozornuje : nadávky, nevhodný nick, zdržování hry a textura. Cheaty, vlak a nadávky do rodiny se banují hned
Mr.Lock: to že nemám práva neznamená že to nevím
Akafukaelaluka: vlak se upozornuje
Nechci aby jste ho nějak trestali, ale bylo by fajn aby se věnoval samotnému dění na serveru a né skákal jak já kdysi.
Já si taky rád zaskákal ale stíhal jsem sledovat situaci na serveru.
Konečně dorazí admin a je tam v podstatě na nic, páč nic nevidí a když se mu odvážím napsat tak jsem blbec já.
Právě proto to v náborech adminů jen tak nevzdám, adminů je málo a ještě méně je těch schopných.
Díky
-
Ghast - Sponzor
[VYŘEŠENÉ] Knife 1 - Akafukaelaluka - Mám dost..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife 1 - Akafukaelaluka - Mám dost..
Ghaste no pekná stížnost musím pochválit ale k tématu,
přišel jsem na server je pěkné že si dotočil demo že je cheater tak ho nahalaš ja ti v tom nebranim,
psal jsem ti na steam že sem ho neviděl tak proč ho nenahlásíš?
ty no tak ho nahlasim když admini tam chodí jednou za čas.
Jasně sem ti psal že sem nedělal pohovor na Knife servery ale na Furien o ktéré se starám 24 h denně.
a ty se jako páneček urazíš? no nevím jaké to je se urazit protože ja to nedokažu
ja sem normalní a řeším vše v klidu, ale ty se semnou prostě musíš hádat, a za ten vlak ptal sem se dalšího admina a ten by postupoval jak já napomenul by ho kickem slayem kdyby to udělal eště jednou dostal by ban.
přišel jsem na server je pěkné že si dotočil demo že je cheater tak ho nahalaš ja ti v tom nebranim,
psal jsem ti na steam že sem ho neviděl tak proč ho nenahlásíš?
ty no tak ho nahlasim když admini tam chodí jednou za čas.
Jasně sem ti psal že sem nedělal pohovor na Knife servery ale na Furien o ktéré se starám 24 h denně.
a ty se jako páneček urazíš? no nevím jaké to je se urazit protože ja to nedokažu

-
akafukaelaluka - Mistr
Tvůj názor mě netrápí, jinak cheater je v PP neboj. Ano, za vlak se upozornuje. Tudíž já, karma, máčka a další postupujeme a postupovaly jsme špatně. A neurážím se, jen mě rozčílí když je admin a na serveru a nic neřeší, pak se div že vyvádím ... Dále se k tobě odmítám vyjadřovat. Dám si kávu, cigaretu a až vychladnu tak se ti omluvím.
Nazdar.
Nazdar.
-
Ghast - Sponzor
jakože pohodě, ale nemáš proč na mě řvát, když si viděl cheatera a admin ne tak ho nahlásím a ne se sním nějak hádat.
Sice admin na tom ma taky nějakou vinu ale tak v klidu to sním vyřešit.
Já upřímně na toto mam alergii nemam rad takové lidi.
Sice admin na tom ma taky nějakou vinu ale tak v klidu to sním vyřešit.
Já upřímně na toto mam alergii nemam rad takové lidi.
-
akafukaelaluka - Mistr
Já jsem na knifu udělal dost. Když jsem jako admin došel na server cheateři vymizeli jak smrad a byl tam klid. Ale ted ? Ani ťuk.
Počkám na vyjádření další osoby, jinak mi nevadíš jen jsi mě rozzuřil, takže sorry za report
Počkám na vyjádření další osoby, jinak mi nevadíš jen jsi mě rozzuřil, takže sorry za report

-
Ghast - Sponzor
Vlak se banuje ihned se zákazem do hry na 30 minut bez upozornění. Je to napsané v oznámení v sekci pro adminy.
Admin pro příště bude vědět jak postupovat, vzhledem k tomu, že jeho primárním serverem není knife mód, ale furien tak jeho postup chápu a toleruji. Pro příště s takovou banální věcí stačí napsat zprávu na steam a rozumně se domluvit. Stížnost je v tomto případě zbytečná, admina trestat nebudu.
Snad je vše jasné pro obě strany. Vyřešené.
Hezký večer.
Admin pro příště bude vědět jak postupovat, vzhledem k tomu, že jeho primárním serverem není knife mód, ale furien tak jeho postup chápu a toleruji. Pro příště s takovou banální věcí stačí napsat zprávu na steam a rozumně se domluvit. Stížnost je v tomto případě zbytečná, admina trestat nebudu.
Snad je vše jasné pro obě strany. Vyřešené.
Hezký večer.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
• Stránka 1 z 1