• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o práva na Jailbreak servery
Nick ve hře: apu
Nick na forum: Theotre
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam Nick: apu
Steam ID: STEAM_0:0:126225192
Nějaké bany nebo prohřešky: Bohůžel nebo spíš bohu dík ban jsem nikdy na GS servery Jailbreak nedostal
Něco o sobě: Jmenuji se Enrico, je mi 18 let. Bydlím na Moravě . Chodím na ŠŠ - hotelovou do 3.ročníku. Hrával jsem závodně fotbal 8.let tedka mám pauzu asi 6. měsíců skrz nohu. Dále ve volném čase hraju právě JAILBREAK a jiné
Proč chci na GS adminovat?: Protože jsem bývalý admin JALIBREAKU FURIENU časem jsem si přesunul práva na DD2 z furienu (bohůžel na jiném portálu). Hlavně bych chtěl udržovat pořádek na serveru a snažit se co nejvíce pomáhat hráčům co nepoznájí pravidla případně banovat hráče s cheatama.
Nick na forum: Theotre
Odkaz na profil: ucp.php
Věk: 18
Steam Nick: apu
Steam ID: STEAM_0:0:126225192
Nějaké bany nebo prohřešky: Bohůžel nebo spíš bohu dík ban jsem nikdy na GS servery Jailbreak nedostal
Něco o sobě: Jmenuji se Enrico, je mi 18 let. Bydlím na Moravě . Chodím na ŠŠ - hotelovou do 3.ročníku. Hrával jsem závodně fotbal 8.let tedka mám pauzu asi 6. měsíců skrz nohu. Dále ve volném čase hraju právě JAILBREAK a jiné
Proč chci na GS adminovat?: Protože jsem bývalý admin JALIBREAKU FURIENU časem jsem si přesunul práva na DD2 z furienu (bohůžel na jiném portálu). Hlavně bych chtěl udržovat pořádek na serveru a snažit se co nejvíce pomáhat hráčům co nepoznájí pravidla případně banovat hráče s cheatama.
-
Theotre - Amatér
[Zamítnuto] Žádost o práva na Jailbreak servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva na Jailbreak servery
Máš VAC ban, proto ti na tento steam nemůžeme nahodit práva.
Jakmile budeš mít steam bez banu, můžeš si požádat znova.
Zamítnuto
Jakmile budeš mít steam bez banu, můžeš si požádat znova.
Zamítnuto
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1