Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] Žiadosť o práva/Public servery

Příspěvekod NomeroUno » 03 čer 2018, 09:25 VIP

Názov : Public / Mafalda

Zdravím, rád by som požiadal o admin práva na Public serveroch.

Nick v hre : Mafalda

Nick na fóre : Mafalda

Profil na fóre : ucp.php

Vek : 19

Steam Nick : Mafalda

Steam ID : STEAM_0:1:436707160

Hlstats : Nefunguje už pár dní. Ak to nahodia tak to dodatočne dodám.

Nejaké bany alebo prehrešky (GS, iný portál) : Mám pár banov, ktoré vám tu rozpíšem avšak to bolo ešte na nonsteame a už tam som sa ponaučil z vlastných chýb.

1. Ban za MFK (Jailbreak) - Hral som krátko Jailbreak a bol som simon, dal som zákazy, no nevšimol som si, že som zakázal úplne všetko, takže väzni nevedeli čo majú robiť a ja som všetkých zabil. Z tejto chyby som sa ponaučil a už si dávam pozor.

2. Ban za nadávky (Jailbreak,Public) - Mal som menšiu slovnú prestrelku s jedným hráčom na Jailbreaku, mal som vtedy problémy aj v súkromnom živote a neovládol som sa. Dostal som ban potom som sa presunul na Public, kde som hral, bolo všetko v absolútnom poriadku a zrazu sa tam dvaja začali hádať a to som si nevšimol, nejaký admin ich zabanoval na 10 minút za nadávky no a ja som sa ho spýtal začo ten ban dostali (Už teraz viem že som sa pýtať nemal, nieje to moja starosť) a dal aj mne ban na 10 minút za toto. Z týchto chýb som sa sa tiež ponaučil, a už sa správam slušne, nadávky su pre tích , ktorí sa nevedia kontrolovať a ja sa už kontrolovať viem.

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Emil a mám vychodené Gymnázium Ľudovíta Štúra v Michalovciach. Momentálne som po maturite a užívam si teplé dni a voľnosť. Vo voľnom čase vyjdem na pivo s kamáratmi, na nejakú diskotéku baliť baby avšak si rád aj zašportujem. Hrám aktívne hokej v Bratislave kam som prestúpil z materského klubu HKM Michalovce. Mám podáne prihlášky na Univerzitu Komenského v Bratislave kde chcem ďalej študovať avšak ani Csko není na poslednom mieste a patrí medzi moje obľúbené aktivity.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chcem pomáhať vo všetkom v čom sa bude dať pomôcť , hlavne na serveroch udržiavať poriadok a chrániť ho pred hackermi. Budem sa snažit byť pre portál prínosom a ešte viac zdokonolovať jeho výnimočnosť.

Ďakujem za čas venovaný prečítaniu mojej žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

[Přijat] Žiadosť o práva/Public servery

od Rumcajz » 03 čer 2018, 09:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žiadosť o práva/Public servery

Příspěvekod Demo24 » 03 čer 2018, 09:34

Tak myslel som si že podávaš prihlášku na JB čo je škoda.No tak hráča som pár krát stretol osobne super chlapík na pokec.Super hráč hru zvláda na jedničku. Veľa šťastia :)
Demo24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod NomeroUno » 03 čer 2018, 09:38 VIP

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=500527
dodávam hlstats, necháepm jak som písal žiadosť mi to nenašlo. Každopádne už je tu.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod erwin » 03 čer 2018, 10:03 VIP

Hráča poznám je to skvelý človek pravidla pozná len skill mu chýba. Veľa štastia!
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod useless » 03 čer 2018, 11:00 VIP

Zkusis si pohovor, na detailech se dohodneme na steamu.

edit: Prijat.
Obrázek
useless
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Nábory Adminů