Porušuje nekdo pravidla na Knife serverech? Sdělte nám to zde.

[V] KB + GS + Slowmo

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 03 čer 2018, 05:31

meno: akafuka
sid: VALVE_0:0:1416343191 https://ctrlv.cz/shots/2018/06/01/dvJ8.png (Zabudol som vyscreenovať, tak mi to poslal 1 admin)
dema: prvé http://leteckaposta.cz/549527133 druhé http://leteckaposta.cz/262695480

------------------------------------------------------------------------------------------

Dávam to sem znova, lebo som vážne nečakal že niekto kto má ikonku hl.cheathunter neuvidí na tomto deme ani jeden moment, pritom je tam tých momentov dosť.

A keďže ma groos a jeho cheathunterské schopnosti sklamali, tak to tu vyčasujem, čož som tak isto nečakal, že budem musieť na týchto demách kde je všetko vidieť časovať.

Btw: budem rád ak to prehliadne nejaký skúsenejší cheathunter, a nie niekto kto sa kamaráti s vedením a na GSku pôsobí dlho a to je jediný dôvod prečo je hl.cheathunter (Pritom hráči čo porušujú pravidlá a nemajú možnosť tie práva mať, tak majú oveľa väčšie skúsenosti, ale pre takých tu miesto na GS neni bohužiaľ).

-------------------------------------------------------------------------------------------

od LynxQ » 02 čer 2018, 16:52

+ ružový ježek taktiež používal Kolečko na myši pre GS a nechcete bu dať ban ? demo akafuka1

To je pekné že GSkoval, ale on je clear narozdiel od teba. :roll:

od LynxQ » 02 čer 2018, 17:34

Sorry za spam na vyriešených topicov ale cheatoval som asi aj na Furien serveroch. Mali by ste mi dať ban aj tam.
https://www.youtube.com/watch?v=zpYcJwy ... e=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=RH_ZP4X ... e=youtu.be

Ty si tak hlúpy že sa ešte sám natočíš ako cheatuješ :lol:

od GrooS » 02 čer 2018, 19:43

Máš unban, omlouváme se za problémy.

Pekne GrooS, dal si mu ban na základe 1 dôvodu a to je SGS, pritom v nápise je KB + GS + Slowmo, to si asi nečekoval, či ako to funguje v PP? Že budeme kukať iba na to, za čo dal admin dôvod, alebo na to, čo je napísane v PP?

----------------------------------------------------------------------------

Teraz časy....

akafuka1.dem
03:47:00 --> Toto nikto nevidel? Vôbec tam neni slowmo, uhmmm (je pravda že fpska spomaluju, ale nie movement vo vzduchu)

03:50:00 --> Zabudol som aj pridať, že má autobunnyhop, je jasne vidieť že má fpska a že keď dopadne ho to spomaluje trocha, ale furt naberá ohromný speed :) čož je nemožné s kolečkom a big fps.

04:15:00 --> Bože, však sa na neho kuknite ako strafuje :D, takýto úbožiak by s takými strafes nikdy bez cheatovov taký speed nenabral.

04:58:00 --> Vôbec nemá slowmo, 300x by už človek dopadol na zem, ale on sa vznáša ako víla.

06:10:00 --> 3x po sebe nehitol keď ho mal tesne vedľa seba? :D Nerozosmievajte ma, najlepší hráči by sekli a nie ešte aby tento amatér nesekol. Keď si čupol, tak nemal ešte reloadnutý stab, a potom keĎ sa mu reloadol tak nič? :D Ano, hráč mu ušiel do boku a nič sa nestalo, normálny človek by držal stab po missnutí ak je furt blízko, a on nehitol? :D 100% by hitol ak by bol clear.

akafuka2.dem
Tých slabších cheathunterov poprosím aby si dali dem_forcehltv 1 a potom dávali pozor hneď na začiatok dema (ono by bolo totiž dosť ťažké pre niektorých jedincov to poznať z First personu)

05:47:00 --> Toto taktiež nebolo slowmo že? Celkom nechápem prečo dostal unban ale ok, poďme ďalej.

05:49:00 --> Čož je vlastne hneď čas po tom predchádzajúcom. Nemal ho v crosse, ez nothing.

07:03:00 --> To akože keď toto má byť náhoda, tak idem kandidovať hl.cheathuntera :), nehorázna náhoda, že 2x po sebe nehitol, pritom naznačil pohyb myšou ako keby ho hitnúť chcel, ale také gestá poznajú iba lepší, ale to neznamená že to ajtak neni jasné :D Proste mu neseklo keď je hráč na vyššiej úrovni (laicky povedané)

Ak toto nestačí, tak ja už neviem, vy si proste dávaťe bany a unbany ako chcete :D
Pekný deň prajem
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

[V] KB + GS + Slowmo

od Rumcajz » 03 čer 2018, 05:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: KB + GS + Slowmo

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 03 čer 2018, 06:09

Najlepšie by bolo ak by tie demá očekoval niekto, kto vie aspoň trochu ako KB funguje, ako slowmo vyzerá, v akých prípadoch sa dá bhopovať a ako vyzerá normálne GS :). Nominujem eXcisiona alebo ANGELa
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Re: KB + GS + Slowmo

Příspěvekod K4rMa » 03 čer 2018, 13:59

akafuka1
3:47 ; 4:58 - jasný slow-motion. Ak to niekto nevidí, tak je slepý asi.
3:50 - ako un1ty napísal.
4:15 - sgs bez strafov s rovnakým speedom je umenie.

akafuka2
5:47 - slowmo..
5:49 - hráča mal cenťak od crossu, knifebot by sekol. neberem do úvahy.
7:03 - robil gs, hráča nevidel, nejaký náznak myšou som si nevšimol(asi som slepý ja teraz)

sgs script a slowmo jasný. Nech to ešte pozrie nejaký cheathunter.
Obrázek
K4rMa
Mistr
Mistr

Re: [V RIEŠENI] KB + GS + Slowmo

Příspěvekod LynxQ » 03 čer 2018, 17:14

Už ma to fakt prestáva baviť uploadnem vám celé video od zapnutia hry Counter strike 1.6 Standalone až po koniec kde som to vypol. Na vidu bude vidieť ako som aj odstránil súbor "demoplayer" v ktorom sa púšťa väčšina cheatov. Na videu bude vidieť aj ako robím GS, prečo to tam vyzerá ako slowmo + celkové nastavenia Cska. Video uploadnem tak za 1hodinu kedže mám pomalý net a video má okolo 500MB
http://steamcommunity.com/profiles/76561198413472904
LynxQ
Drbna
Drbna

Re: [V RIEŠENI] KB + GS + Slowmo

Příspěvekod GrooS » 03 čer 2018, 17:18 VIP

Žádné nové důkazy tu nevidím, není co řešit, lock.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Knife Servery