Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

Žádost o post cheathuntera

Příspěvekod nechapu » 03 čer 2018, 09:21

Ahoj, rád bych požádal o post cheathuntera.

Nevím, zdali je to k této žádosti relevantní, ale k hraní na Vašich serverech jsem se vrátil po dlouhé době a aktivně hraji circa 2 týdny. Vystupuji pod přezdívkou player a nejčastěji mne můžete spatřit na serveru AIM maps.

Věk : 27
Steam nick : Láďa
SteamID CS/Dod : 0:0:1792867
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/hlstats.php?mode=playerinfo&player=226050

S counter strikem jsem přišel do kontaktu ve svých deseti letech, jednalo se tehdy o verzi 1.3 a od té doby jsem zůstal csku věrný. Začal jsem jako každý, s botama, na publicu a pak jsme si s klukama složili první "tým" a zaregistrovali se do první ligy.
A jak šel čas, sbíral jsem zkušenosti, stal jsem se pravidelným účastníkem lanek a různých mzh. S aktivním hraním jsem skončil po y-games 2016, kde jsme nepodali požadovaný výkon, což mělo za následek odchod ZEDKA do extatus a rozpad našeho teamu.

Moje první zkušenosti s cheathunterováním byly na ug/pz, kde jsem působil velmi krátce, z důvodu nedostatku času. Tatáž situace se opakovala i na u2. V roce 2011/12/13 jsem působil jak cheathunter na shifters.cz, kde jsem se opět setkal se smajlem z u2. Později jsem se stal hlavním cheathunterem. Nikdo z nás nemá rád podvodníky. Ten pocit, když hráč po mém vypsání dostal ban, byl vždy super.

Ze zdravotních důvodů travím většinu času doma a bohužel ještě dlouhou dobu budu. Vrátil jsem se ke hraní a chtěl bych nabídnout svoje zkušenosti, jelikož i mě otravují cheateři. Cheathunterování by alespoň bylo něco trošku konstruktivního, co bych ve svém volnu dělal.

Má hrubá představa o práci je taková, že bych se nejprve podíval na spoustu dem, abyste si mě vyzkoušeli. Posléze se vyjádřit na reporty od hráčů (nevím, zdali bych dělal pod někým[komu bych hlásil svůj názor], nebo jak to tu máte vyřešené). Když bych i v tom uspěl a záskal si Vaši důvěru, tak si představuji, že bych se vyjadřoval k demům, která jsou na přezkoumání.

Děkuji za přečtení,

Player
nechapu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Žádost o post cheathuntera

od Rumcajz » 03 čer 2018, 09:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o post cheathuntera

Příspěvekod nechapu » 03 čer 2018, 13:16

quote="2sm0ky2"]Ahoj ako nič ti nechcem hovoriť ale tu sa žiada o CS 1.6 admina :) :lol: :idea:[/quote]

Ahoj, já o Minecraft admina nežádám. Zda-li víš o lepší kategorii, prosím, přesuň to tam. Jestli na to nemáš práva, jsem si jist, že moderátor to za předpokladu špatně zvolené kategorie přesune.
nechapu
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 03 čer 2018, 14:31 VIP

Zdravím,

CHH dáváme pouze k admin právům, ale neříkám, že nepůjde třeba i výjimka.
Počkáme na vyjádření GrooSa jako hl. chh.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod GrooS » 03 čer 2018, 20:21 VIP

Vyřešíme v Pm co a jak.
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin