• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Žádost o admina na Jailbreaku
Nick ve hře: Bíďa
Nick na fóru: BIDAjb
Věk: 15 (31,3,2003)
Steam ID: STEAM_0:0:56432585
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/BIDAjb
Sekce kde chcete akademika: Jailbreak
Něco o mně:Jmenuji se Adam je mi 15 rád hraju CS:GO rád jezdím na kole,vařím,kreslím,spím jsem přátelský klidnější povahy,
a rád pomáhám.Hlásím se na Střední Školu Obor tiskař,polygraf
Proč právě já? : CS:GO hraji již od 14let kamarád mi vtehdy ukázal server: JailBreak: velmi se mi hraní Jailbreaku zalíbilo v tom že když neuposlechnete rozkazy můžete být zabiti.Na Jailbreaku Strávím denně minimálně 1-3hodiny přeš víkend však moc ne protože chodím buď ven nebo na zahradu.Práva bych chtěl z toho důvodu že se často musím hádat s někým že mám pravdu v tom o čem mluvím například včera jsem se hádal s Tčkem že když na slovo "skok" skočil že jsem mu nedal fk asi 3minuty jsme to řešili pak mi daná osoba začala vyhrožovat že mě nahlási a že má demo.Další kolo se do toho vložilo ctčko s tím že ať mu dám vd nebo že na mě zavolá admina na koho má kontakt tak jsem byl nucen mu to vd dát.
Bany,Tresty,Prohřešky: Na CS:GO mi ban nebyl udělen.Na CS 1.6 mi ban byl udělen jednou na deathrunu za Bhop Script , ale po přezkoumání adminem mých souborů v počítači byl ban vzat zpátky.
Zajímalo by mě zda když je na fóru uvedených 16 let jestli radši nemám dát přihlášku na Post Akademika.
Předem Děkuji
Adam
Nick na fóru: BIDAjb
Věk: 15 (31,3,2003)
Steam ID: STEAM_0:0:56432585
Odkaz na steam profil: https://steamcommunity.com/id/BIDAjb
Sekce kde chcete akademika: Jailbreak
Něco o mně:Jmenuji se Adam je mi 15 rád hraju CS:GO rád jezdím na kole,vařím,kreslím,spím jsem přátelský klidnější povahy,
a rád pomáhám.Hlásím se na Střední Školu Obor tiskař,polygraf
Proč právě já? : CS:GO hraji již od 14let kamarád mi vtehdy ukázal server: JailBreak: velmi se mi hraní Jailbreaku zalíbilo v tom že když neuposlechnete rozkazy můžete být zabiti.Na Jailbreaku Strávím denně minimálně 1-3hodiny přeš víkend však moc ne protože chodím buď ven nebo na zahradu.Práva bych chtěl z toho důvodu že se často musím hádat s někým že mám pravdu v tom o čem mluvím například včera jsem se hádal s Tčkem že když na slovo "skok" skočil že jsem mu nedal fk asi 3minuty jsme to řešili pak mi daná osoba začala vyhrožovat že mě nahlási a že má demo.Další kolo se do toho vložilo ctčko s tím že ať mu dám vd nebo že na mě zavolá admina na koho má kontakt tak jsem byl nucen mu to vd dát.
Bany,Tresty,Prohřešky: Na CS:GO mi ban nebyl udělen.Na CS 1.6 mi ban byl udělen jednou na deathrunu za Bhop Script , ale po přezkoumání adminem mých souborů v počítači byl ban vzat zpátky.
Zajímalo by mě zda když je na fóru uvedených 16 let jestli radši nemám dát přihlášku na Post Akademika.
Předem Děkuji
Adam
-
BIDAjb - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] Žádost o admina na Jailbreaku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o admina na Jailbreaku
Omlouvám se ale Hl Stats jsem nebyl schopen najít pod svým jménem
-
BIDAjb - Kolemjdoucí
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Takže popořadě:
Zamítnuto.
- Nemáš dostatečný věk.
- Nemáš žádná nahlášení.
- Nedokázal si ani najít své HlStats.
- Hned z fleku jsem na tebe dostal negativní referenci.
- Zdá se mi, že si včera dostal ban.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1