• Stránka 1 z 1
nepochopiš
ako može sa niekto takto správať??? http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_66442/ ... =1&filter=
Som normálny chalan CS-ko hrávam už od mála
je to nejaký ten piatok.
Hrával som aktívne Fotbal ale kvôli práci nestíham som rád že sa aspoň na CSko dostanem keď mám trochu času na vyše
) a tak no

Hrával som aktívne Fotbal ale kvôli práci nestíham som rád že sa aspoň na CSko dostanem keď mám trochu času na vyše

-
SVKDEVILTO - Amatér
nepochopiš
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nepochopiš
Tady na GS jsou i horší
například na Publicu 

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
zažil som aj také neboj sa http://leteckaposta.cz/262258399
je to nejaký ten piatok.
) a tak no

-
SVKDEVILTO - Amatér
Keď niekto niečo podobné robí, stačí napísať do mini-chatu či priamo adminovy, ktorý je online
Prípadne ho nahlásiť do PP.
A taká malá rada, pri nadávkach stačí screenovať, nemusíš točiť demo

Prípadne ho nahlásiť do PP.

A taká malá rada, pri nadávkach stačí screenovať, nemusíš točiť demo

-
Nataly350 - Drbna
Bohužiaľ, niekedy je to až smutné počúvať, keď sa ozve 9-10 ročné dieťa a začne nadávať.
O to by sa predovšetkým mali starať ich rodičia a sledovať čo robia...
O to by sa predovšetkým mali starať ich rodičia a sledovať čo robia...
"Jedno z hlavných posolstiev rodičovstva je odovzdávať svojmu dieťaťu hodnoty, ktoré má. Ale aj s určitou dávkou slobody a ponúknutí iných pohľadov, aby sa potom dieťa, keď bude zrelé, mohlo rozhodnúť, či tie hodnoty prijme"
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Prístup do banlistu
-
d0unt - Spamer Veterán
d0unt píše:Bohužiaľ, niekedy je to až smutné počúvať, keď sa ozve 9-10 ročné dieťa a začne nadávať.
O to by sa predovšetkým mali starať ich rodičia a sledovať čo robia..."Jedno z hlavných posolstiev rodičovstva je odovzdávať svojmu dieťaťu hodnoty, ktoré má. Ale aj s určitou dávkou slobody a ponúknutí iných pohľadov, aby sa potom dieťa, keď bude zrelé, mohlo rozhodnúť, či tie hodnoty prijme"
Smutnejšie je, že dávajú deťom do rúk radšej mobil/tablet alebo ich posadia pred PC, než aby sa mi venovali a tým ich vychovali k dobrému...Bohužiaľ realitou je, že je všetko príliš uponáhľané a čas si málokto na niečo také nájde..

-
Nataly350 - Drbna
Nataly350 píše:d0unt píše:Bohužiaľ, niekedy je to až smutné počúvať, keď sa ozve 9-10 ročné dieťa a začne nadávať.
O to by sa predovšetkým mali starať ich rodičia a sledovať čo robia..."Jedno z hlavných posolstiev rodičovstva je odovzdávať svojmu dieťaťu hodnoty, ktoré má. Ale aj s určitou dávkou slobody a ponúknutí iných pohľadov, aby sa potom dieťa, keď bude zrelé, mohlo rozhodnúť, či tie hodnoty prijme"
Smutnejšie je, že dávajú deťom do rúk radšej mobil/tablet alebo ich posadia pred PC, než aby sa mi venovali a tým ich vychovali k dobrému...Bohužiaľ realitou je, že je všetko príliš uponáhľané a čas si málokto na niečo také nájde..
A proto jsou na serveru admini, jenž jsou takřka chůvy přes internet

Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
-
Derakh12 - Profesionál
Nadávka ako nadávka , nadávky typu do ... a k... . To mi až tak nevadí , naviac ma dokáže nasrať ak sa niekto začne navážať do rodiny tak ako pred včerom chlapec na Sniper ... Su to labilný ľudia ktorí nevedia čo zo sebou ... Našťastie pri mne je väčšinou alebo stále prístupná Adminka nataly
takže s ňou riešim každý problém na servery... Ale tie nadávky sa dajú povedat inak , radšej poviem ze si debil , než aby som ho urazil že to je kk... Je toto proste detská mentalita ... Ako vidíte nepomohli ani tie zakázané slová aj tak sa stále porušujú pravidlá.. ja radšej poviem do boha alebo som ticho ... Nadávky do rodiny by si mohol odpustiť každý hráč
To je môj názor nato

To je môj názor nato

15.6 2018 - Adminstrátor
Boh nikdy nedal ľudom sny , ale dal im šancu ich zrealizovať ❤
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Pozri sa aj ja mám ako každý občas "svoj deň" kedy som fakt vyčerpaný a všetko sa "kazí" ale nejdem niekam na server alebo niekde do chatu nadávať druhým za to že mi nejde... Je to smutné a zároveň zúfalé... nemam na to slov. Nataly bolo to nahlasené dostal ban na 12 hodín...
je to nejaký ten piatok.
) a tak no

-
SVKDEVILTO - Amatér
SVKDEVILTO píše:Pozri sa aj ja mám ako každý občas "svoj deň" kedy som fakt vyčerpaný a všetko sa "kazí" ale nejdem niekam na server alebo niekde do chatu nadávať druhým za to že mi nejde... Je to smutné a zároveň zúfalé... nemam na to slov. Nataly bolo to nahlasené dostal ban na 12 hodín...
Máš pravdu súhlasím stebou

Nataly je jedna z mála adminiek ktorá mi dokázala dosť pomôct , navyše je veľmi ochotná všeličo vysvetliť , je ochotná ku všetkému očo ju požiadam

Ktomu vyjadrovaniu len tolko , akože nepoviem že ja nenadávam , ale nie verejne .. Max niekedy ked už som zúfalý že ma dá nejaký bot (ozajstný serverový) tak ma to dokáže rozčúliť a ešte ktomu mu dá HS

15.6 2018 - Adminstrátor
Rita Osjanina ❤
Rita Osjanina ❤
-
Emotny - Mistr
Aj ja si ponadávam ale nepíšem to na server alebo nenadávam druhým a keď ma niekto serie snažím sa zachovať si chladnú hlavu a proste ho ignorovať neriešim ich nehádam sa s nikim len napíšem nech sa ukludni a hra hru. Lenže niektorý to až prehnane prežívajú a kazia ostatným nielen hru ale aj celý deň keď ťa niekto naserie doobeda tak sa to nesie s tebou celý deň ja sa nenechám vytočiť tak ľahko ale nie jeden krát tam jeden človek rozhádal celý server... najviac je keď mi ide karta a niekto mi napíše vypni to WH,AB a pod...
začne špinavo nadávať a tak... Keď mu napíšem nech ide spect alebo zavolá adminov tak začne zas ty VIP kk.... a tak poznáš to.. prosto ma občas prejde chuť a normálne vypnem csko radšej
e.by Nataly: Najlepšie je presne to čo si napísal.Niekoľkokrát sa mi stalo,že som spectovala AB-čkára..Zrazu niekto napísal offni to alebo niečo toho princípu a už bol fuč. Nedokážem pochopiť čo si niektorý myslia....čo sa stane keď mu to napíšu...

e.by Nataly: Najlepšie je presne to čo si napísal.Niekoľkokrát sa mi stalo,že som spectovala AB-čkára..Zrazu niekto napísal offni to alebo niečo toho princípu a už bol fuč. Nedokážem pochopiť čo si niektorý myslia....čo sa stane keď mu to napíšu...

je to nejaký ten piatok.
) a tak no

-
SVKDEVILTO - Amatér
Decká sa chcú predvádzať, ukázať odvahu, smelosť, zapadnúť do kolektívu na serveroch a predvádzať sa a hrať sa na "veľkých", že im všetko patrí a všetko si môžu dovoliť. Sami ani niektorý nechápu čo vlastne to rozprávajú. U detí je to problematický prejav, ktorý hovorí o ich osobnosti.O ich výchovu by sa mali predovšetkým starať ich rodičia a pravidelne sledovať čo ich deti robia. My tu nie sme nejaký výchovný ústav.
Milé deti,
Samozrejme niekedy je až priam nutné si zahrešiť. Poznáme všetci. Ale vyjadrovať sa v HRE kvôli tomu, že je niekto lepší alebo vás zabije, takto hnusne, nekultúrne a nevychovane je priam pod vašu úroveň. Zanadávajte si sami pre seba a nepíšte to na server a už vôbec nie ťahať do hry rodiny. Pretože sme vo virtualnom svete [v hre], neznamená, že, si môžete dovoliť všetko. V realite, niekde vonku by každý tíško sedel a držal hubu.
Milé deti,
"Vulgárne a neslušné slová svedčia o vašej nekultúrnosti, nevychovanosti a neslušnosti ich používateľa. Múdry človek nepotrebuje používať takéto výrazy, vie, že sa tým medzi ľuďmi „zhadzuje“ znižuje hodnotu svojej osobnosti."
Samozrejme niekedy je až priam nutné si zahrešiť. Poznáme všetci. Ale vyjadrovať sa v HRE kvôli tomu, že je niekto lepší alebo vás zabije, takto hnusne, nekultúrne a nevychovane je priam pod vašu úroveň. Zanadávajte si sami pre seba a nepíšte to na server a už vôbec nie ťahať do hry rodiny. Pretože sme vo virtualnom svete [v hre], neznamená, že, si môžete dovoliť všetko. V realite, niekde vonku by každý tíško sedel a držal hubu.
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 ADMIN
ex Prístup do banlistu
-
d0unt - Spamer Veterán
Múdro povedané 

je to nejaký ten piatok.
) a tak no

-
SVKDEVILTO - Amatér
SVKDEVILTO píše:Múdro povedané
Aby pochopili, ak si to čítajú

10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Prístup do banlistu