Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]dostal som ban pls help

Příspěvekod encore » 06 čer 2018, 09:12

hral som na jb3 prisiel tam jeden hrac menom slivka mal speed hack sa zakempil s zbrojke trolil hru asi 10kôl boli sme dvaja ja a on simon mi dal prikaz ze ho mam najst tak som napisal do chatu ze použijem abčko lebo on pouzival nedal sa zabit... Admin menom SARIFON bol na servere videl co ten speed hacker robi a nedal mu ban proste nadržoval prosim rieste to chcem hrat JB.....použil som ab len aby som zabil toho hackera
encore
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]dostal som ban pls help

od Rumcajz » 06 čer 2018, 09:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: dostal som ban pls help

Příspěvekod eXtr3mer » 06 čer 2018, 09:31

encore píše:použil som ab len aby som zabil toho hackera

Neexistuje žiadne odôvodnenie na používanie cheatov...

K cheatom si sa priznal. ban oprávnený.

Tvoje možnosti: chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html , chces-unban-ihned-t61717.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]dostal som ban pls help

Příspěvekod encore » 06 čer 2018, 10:47

ok ale preco admin sarifon mu nedal ban za pouzivanie speed hacku??
encore
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Safiron8 » 06 čer 2018, 10:51

Ahoj. I přesto, že je to tu už vyřešené, tak se k situaci vyjádřím. Přišel jsem na server a Simon napsal do chatu, že dá matrix mód. Při tom módu hráč Slivka použil SH, ale jen na chvilku a já plnil mód a neviděl jsem ho, proto jsem ti několikrát psal, že nemůžu trestat něco co jsem neviděl. Další kolo jsem kontroloval to CTčko na mikrofon, protože minulé kolo dal mód a ohlásil to do chatu. Mezitím mi ten SH utekl za zádama a já ho neměl šanci vidět. Potom jsem zpětně shlédl demo v módu dem_forcehltv a viděl jak ty používáš AB, za to si dostal ban. Samozřejmě tam byl i hráč Slivka, který používal SH a ban dostal dodatečně taky. Díky za upozornění, ale příště by bylo lepší ho natočit a nahlásit do porušení pravidel, jak už jsem ti psal na serveru a ne to řešit po svém tím, že zapneš cheaty taky. Jelikož jsi se k cheatování přiznal, tak demo není potřeba. (Pokud si o něj někdo z vyšších požádá, tak ho sem nebo do PM samozřejmě dodám)
STEAM - http://steamcommunity.com/id/safiron8
CS 1.6 Admin JB 1.11.2017 - 1.1.2019 (Díky za rok plný zábavy <3)
RIP JailBreak #8 my beloved
Safiron8
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 06 čer 2018, 11:10

Safiron8 píše:Samozřejmě tam byl i hráč Slivka, který používal SH a ban dostal dodatečně taky

Tento hráč je DIP, takže ban bol v tomto prípade aj tak zbytočný... :) Inak admin nepochybil a riešil situáciu ako mal.

Beriem túto žiadosť za uzavretú a vyriešenú
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod encore » 06 čer 2018, 13:29

ja neobvinujem teba ano použil som ab a to len preto ze sme boli dvaja ja zo stim speed hackerom len ze on sa zakempil do zbrojky mal zapnute wh a pomna strielal simon zapol classic box ze ho mam ist zabit napisal som do chatu ze ho nezabijem on ma hacky on nato ze musim lebo mi dal prikaz som mu napisal čo mozem použit abcko a on napisal jak chces som zapol lebo trolil hru asi 10kôl............................ a otom zebi som použil ab ked bol mod o tom neviem (ab nepouživam ale ho mam lebo jak som stiahol hru už tam bol) bol by som rad keby si mi zružil ban rad hrajem JB :)
encore
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban Žádost