I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] ROCI / neplnenie povinnosti admina / Dust2Only1

Příspěvekod StaryVlkOponent » 06 čer 2018, 23:37

Nick: ROCI
ID hraca: STEAM_0:1:195510313 dokaz http://leteckaposta.cz/598195030
server: Dust2 Only1
Datum a cas 6.6.2018 medzi 22-00 a 23-00

Admin si v drvivej väcsine pripadov neplnil svoje povinnosti.

1. Nijak nepostihoval neplnenie cielov hry ani u T ani u CT. V uvedenom casovom rozmedzi boli hry, kedy bez plantu/dropu prezili hru kludne aj 3-4 hraci, pricom admin bol davno predtym mrtvy a mal vela casu to sledovat.
Za cely cas, co som hral, som si vsimol len jedno upozornenie hraca CT na defuse - aj tak mu nedal slay, ked nakoniec nesiel.
V pripade potreby mozem dodat dokazne dema, ale staci si pozriet takmer hociktoru hru v tom case, proste ignoracia.

2. Nechaval nadavat hracov. Pan auuu mu povedal admin uplne na pi cu (vid staznost na daneho hraca) a nic sa nedialo. Big S bezne nadaval a upozornil ho az po niekolkych nadavkach len slovom klid a nic viac vid staznost na hraca.

Pritom ked tam mal kamarata dodka, ten mu zo srandy dal do chatu "kurwa", naco mu so smiechom dal ban na chat na 10min. Este sa ho potom opytal "Mas me rad?". No ohromna zabava.

3. Nechal hrat hracov, ktori mali nadavky v nickoch.
Priklady:
jebac - nestihol som dokaz
K u N D A dokaz: http://leteckaposta.cz/762164668

4. Robil somariny - napr. kempili pred katy a pichali sa nozmi s Miou, hrali dalej az po upozorneni adminom Nomero Uno: ze zabavate sa vy dvaja hej?

5. Nechaval v hre AFK hráčov. A ti mali napr. bomby. A tak T museli kempit pri nich. a CT hraci sa rozculovali. Klasika

V skratke, neplnil si svoje povinnosti okrem dvoch kickov Hafinke, a namiesto somarin, ktore stvaral, mohol venovat cas hre a jej pravidlam.
Obrázek
StaryVlkOponent
Pokročilý
Pokročilý

[Vyřešeno] ROCI / neplnenie povinnosti admina / Dust2Only1

od Rumcajz » 06 čer 2018, 23:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ROCI / neplnenie povinnosti admina / Dust2Only1

Příspěvekod erwin » 07 čer 2018, 02:10 VIP

Zdravím pána dokonalého ... chcem ti pripomenuť že aj admin si môže zahrať a nemusí sedieť nostop 24h v specte a sledovať všetkých blokerov afkerov atď..
Sme tiež len hráči! :)
Viete prečo deti v Afrike nejedia lieky?
Lebo je na nich napísané až po jedle.
erwin
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod NomeroUno » 07 čer 2018, 06:29 VIP

Súhlasim s erwinom... Mal by si sa trošku nad sebou zamyslieť.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod NomeroUno » 07 čer 2018, 06:33 VIP

Ešte jeden dodatok , s menovaným adminom som si písal prečo nerieši aspoň niektoré veci, normálne spravuje knife servery , takže možno nevedel niektoré veci trestať.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod eXtr3mer » 07 čer 2018, 07:08

Počkáme na vyjadrenie admina k jednotlivým bodom sťažnosti...

Admini Ervin a Mafalda, mi do PM napíšu ako sa ich táto sťažnosť týka, a teda prečo sa sem vyjadrujú.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod RoCinKo » 07 čer 2018, 12:48 VIP

Ahoj,
1. Jak píšeš že jsem nic nedělal když byli na živu jen 3-4 u T či u CT tak jsem psal na okno Plant/Deffuse!, na serveru nejsem EVIP abych mohl spectovat CT hráče když jsem byl u T nebo když jsem byl u T, tak jsem nemohl spectovat CT hráče
samozřejmě jsem na to byl sám, někdy se tam objevil Admin-Mafalda, všechno jsem mu vysvětlil atd.. :)

2. To se ti omlouvám, zrovna jsem neviděl chat mrtvých. Takže jsem nevěděl co napsal ;)
U toho Big S jsem myslel že dostane ban od mafalda
Myslím si že "skap" a "kurwa" je něco jiného, dodko psal "kurwa" a Big S "skap" a to "skap ty koookot" jsem si toho nevšiml :/

3.Jak píšeš že jsem je nechal :/ Tak mi nešlo amx_nick ani teď mi nejde nevím z jakého důvodu :?

4.Chtěla trkat :lol:, to že jsem jí jenom párkrát bodl nožíkem, a koukal na ní asi 2s a hned odejdu :O Adminovi jsem to všechno vysvětlil ;)

5. Afkovali jen 1-2 kola, a to že měli bombu toho jsem si nevšiml
Byl jsem na to sám na 30 hráčů. Zkus si to ty, sám na 30 hráčů a uvidíš jak ti to půjde ;)
Nalij pivo nebo rum

Mas Instagram? :D
RoCinKo
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod Izmael » 07 čer 2018, 14:27 VIP

Zdravím,

admini dělají svou práci zcela dobrovolně a nezískávají finanční odměnu, to znamená, že nemůžeme chtít, aby stíhali úplně všechno.
Jestli někdo afkuje 1-2 kola, tak to fakt nikomu neublíží, pokud má afk hráč bombu, tak bohužel, ale admin tomu nemůže stále dohlížet a být pouze ve spectu, když si chce zahrát.
Když nám předložíš, že admin někoho neupozornil/nepotrestal, můžu ti odpovědět, že si toho prostě nevšiml. Samozřejmě, kdyby to bylo opakované a stížnosti by se množili, pak to řešit budeme, ale tohle fakt postihovat nebudu.

Admina požádám, aby nekempil a nedělal blbosti, pokud má plnit cíle mapy. Samozřejmě, když například čekáte na vybuchnutí bomby a CT nikde, tak si dělejte blbosti jak chcete, ale nikoliv když je potřeba samotným něco dělat.

Hráčovi děkuju za vzorně sepsanou stížnost, ale tentokrát ji zamítnu.
Pokud víš, že bys to zvládal a vidíš problémy na serveru, není nic jednoduššího než splnit poměrně jednoduché podmínky, požádat si o práva na admina a pak nám pomoct. ;)

Přeji hezký den.
Vyřešeno
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy