I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Nomero Uno / Pub1

Příspěvekod Antitechnik » 10 čer 2018, 13:34

Dobrý den, nejdříve dostanu kick za "TY urvo", jiný hráč za "Tvoje mat ka", pak mi admin vyhrožuje/vysmívá se mi banem a další round když mě celou mapu spectuje a navíc to píšu i do chatu mě nechá blokovat. Spoluhráčem..

Demo pošlu až bude na webu, mapa se stále hraje. :)
Antitechnik
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Nomero Uno / Pub1

od Rumcajz » 10 čer 2018, 13:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Nomero Uno / Pub1

Příspěvekod NomeroUno » 10 čer 2018, 13:49 VIP

Takže po prvé , nadávali ste si dlhšie, ukludnujem vždy no ty to aj tak nerešpektujes a vysmievaš sa mi, čo písem , je podľa teba taký prístup normálny , že človek ti chce dobre a ty sa z neho vysmievaš, stači ked si vedenie pozrie tvoj chat a vidí ako sa správaš, každému nadávaš aj napriek upozorneniam a banom, ktoré si dostal, a ešte sa prídeš sťažovať ? Dosť úbohe z tvojej strany. Ja si myslím, že admini vedia, čo si zač , vedia ako správaš a tak ďalej. To vážne napíšeš, že úmyselne blokuješ a ja s tým nič nerobím ? Práve točim jedného hráča, ktorého podozrievan z cheatingu a nevšimnem si tvoj úmyselný blok a robíš z toho halo ? Prepáč, ale ja si myslím , že až moc tolerujem veci, ktoré stvárate na servery, snažím sa riešiť všetko, lenže keď každí do chatu len na teba hučí, že čo máš robiť to potom nieje také ľahké. Vyskúšaj si to ty a uvidíme ako to pôjde, mám ďalších 10 svedkov, ktorí vedia aký si a čo robíš, tak sa nad sebou zamysli.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod Izmael » 10 čer 2018, 13:50 VIP

Prosím o dodání hračova hlstats, děkuju a admin mi řekne, jak postupoval, prosím.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod NomeroUno » 10 čer 2018, 14:00 VIP

Áno , takže napojil som sa na server , cca po 5 minútach si hráč Antitechnik a tara nadávali (jeden horšie ako druhý) , predtým ich tam upozorňovali, ja som naozaj robil práve niečo iné, točil som demo ( viem nieje to výhovorka) , tak som hráčov kickol , následne sa hráč s menom tara pripojil to isté aj Antitechnik , a hádka už nepokračovala, ak som vám tým kickom ublížil tak sa ospravedlňujem, pri toľkej práci, čo som v ten moment vykonával som vás zabudol upozorniť aby ste si nenadávali .
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Příspěvekod Izmael » 10 čer 2018, 14:10 VIP

Zdravím,

prošel jsem si hlstats i banlist, vidím, že se jedná o problémového hráče.
Začneme tedy menším bonusem - získáváš ban na chat na 2 dny, ale exponencionálně to budu zvyšovat, jestli uvidím nevhodné chování v chatlogu u tebe. http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... hp?bid=942 (zobrazuje se 4 dny, ale je to pouze 2 dny)

Stížnost zamítám.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Vyřešeno] Nomero Uno / Pub1

Příspěvekod jakubik1302 » 10 čer 2018, 14:19

Chtěl bych sem taky něco napsat,První k LeBronovi - byl jsem u te hádky, je pravda že se neustále uráželi, vše začíná LeBron, vždy umře a všechny uráží.
A teď k Mafaldovi, nevídím důvod nahlášení, admin vždy dělá to co má, a jestli jednu udělal chybu ? Je to taky jen člověk ..
Zatím je to asi nejlepší ADMIN na GS, ale ještě se má přpeci co učit :)
jakubik1302
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na Stížnosti na Adminy