• Stránka 1 z 1
Effi/Jb 1
1.Ešte pred prvým kolom čo je HVD, je taká 15-20 sekundová rozohra. V nej padol FK, nahlásil mu potom po 2 kolách admin (ktorý bol u T) VD a admin u CT menom (Effi) povedal, že ten hráč nemá mať VD. Pýtal som aj aj niektorých adminov na steame alebo na ts a povedali, že mal mať VD. Prosím vyjadrenie. Fk padol hráčovi menom Marcus - ak bude online pošlem mu TOPIC nech sa vyjadrí on k tomu tiež.
2. Demo bohužial nemám ale mám hltv, kde aj admin píśe o VD. (neskôr vo voice to začnú riešiť)
http://leteckaposta.cz/638408582
čas: 3:05 (hneď to kolo po HVD)
OTÁZKA: Chcem sa spýtať lebo toto sa týka toho istého adminka, ak má hráč pp vyberie si hráča a ten sa odpoji a terroristovi ostane PP ale nemá ako riešiť admin ho slayne, má hráč dostať ďalšie kolo VD? Ak áno, tak som ho nedostal, ak nie tak sa len pýtam. (v hltv demo som našiel aj čase mam keby náhodou)
Ďalšia vec, kúpil som si VD-hneď ako som ho mal tak som to napisal 4-5x do chatu simon dal mód bolo last round a neriešil že som to písal ale videl to aj nato odpísal, že budem svietiť ako sliepka na oranžovo. Pýtal som sa počas módu Effiho, prečo to nerieši? Povedal mi, že je to moja demencia že si ho mam kúpiť až po otvorení ciel. Prosím vyjadrenie toho admina, ktorého sa to týka ako sa bude obhajovať
Dík.
2. Demo bohužial nemám ale mám hltv, kde aj admin píśe o VD. (neskôr vo voice to začnú riešiť)
http://leteckaposta.cz/638408582
čas: 3:05 (hneď to kolo po HVD)
OTÁZKA: Chcem sa spýtať lebo toto sa týka toho istého adminka, ak má hráč pp vyberie si hráča a ten sa odpoji a terroristovi ostane PP ale nemá ako riešiť admin ho slayne, má hráč dostať ďalšie kolo VD? Ak áno, tak som ho nedostal, ak nie tak sa len pýtam. (v hltv demo som našiel aj čase mam keby náhodou)
Ďalšia vec, kúpil som si VD-hneď ako som ho mal tak som to napisal 4-5x do chatu simon dal mód bolo last round a neriešil že som to písal ale videl to aj nato odpísal, že budem svietiť ako sliepka na oranžovo. Pýtal som sa počas módu Effiho, prečo to nerieši? Povedal mi, že je to moja demencia že si ho mam kúpiť až po otvorení ciel. Prosím vyjadrenie toho admina, ktorého sa to týka ako sa bude obhajovať
Dík.
-
Srdce - Pokročilý
Re: Effi/Jb 1
Prvni situace - behem toho rozehrivaciho kola plati stejna pravidla, jako behem HVD, tudiz ze se vezni pred zbrojkou pohybuji na vlastni nebezpeci. Pokud tedy v danem prostoru padne FK, hrac ztraci narok na VD. Z HLTV bohuzel neni patrne, kde FK padl, z adminova vyjadreni na TS to bylo zrejme pred zbrojkou. Pokud budou CT situace zneuzivat a freekilly pred zbrojkou rozdavat umyslne, budou potrestani.
Druha situace - pokud se jakymkoliv zpusobem duel u PP bugne v neprospech TT, dostane kill/slay a ma automaticky narok v nasledujicim kole na VD.
Treti situace - pokud je evidentni, ze si hrac koupil VD a slusnou formou na to upozornuje v chatu, je povinnosti Simona si danou situaci zkontrolovat. Idealni je, kdyz se TT nalepi na mrize a Simon nebo CT hned vidi, ze VD skutecne ma. V takovem pripade je vylozene zlomyslnost pustit mod. Pokud je na serveru pritomny admin, mel by se snazit situaci koordinovat.
Vyjadreni admina jsem dostal na TS, tady uz je zbytecne.
Druha situace - pokud se jakymkoliv zpusobem duel u PP bugne v neprospech TT, dostane kill/slay a ma automaticky narok v nasledujicim kole na VD.
Treti situace - pokud je evidentni, ze si hrac koupil VD a slusnou formou na to upozornuje v chatu, je povinnosti Simona si danou situaci zkontrolovat. Idealni je, kdyz se TT nalepi na mrize a Simon nebo CT hned vidi, ze VD skutecne ma. V takovem pripade je vylozene zlomyslnost pustit mod. Pokud je na serveru pritomny admin, mel by se snazit situaci koordinovat.
Vyjadreni admina jsem dostal na TS, tady uz je zbytecne.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
31:15 -admin ma slayol (píše to dokonca) a nedal mi ďalšie kolo VD.
47:15 - to bolo to VD (tesla sa mi aj ospravedlnil ale admin tvrdil, že je to moja demencia si kupovať VD ešte keď neni open)
demo: http://leteckaposta.cz/994483938
Ešte ktomu VD, tesla mi pisal aj sa ospravedlnil snim to nemá nič spoločné, len mi ide o admina,ktorý to ,,neriešil,, ide mi hlavne o to, že tvrdil že je to moja demencia a niečo že to musim kupit ešte pred prikazom.
47:15 - to bolo to VD (tesla sa mi aj ospravedlnil ale admin tvrdil, že je to moja demencia si kupovať VD ešte keď neni open)
demo: http://leteckaposta.cz/994483938
Ešte ktomu VD, tesla mi pisal aj sa ospravedlnil snim to nemá nič spoločné, len mi ide o admina,ktorý to ,,neriešil,, ide mi hlavne o to, že tvrdil že je to moja demencia a niečo že to musim kupit ešte pred prikazom.
-
Srdce - Pokročilý
K prvej situácii chápem, rešpektujem ale nechápem prečo admin tvrdil, že hráč NEMAL ANI NÁROK na VD, keď mi povedali 3-4 admini, že podľa nich to FK bol a mal mať VD. Lenže on tvrdil že to FK nebol a nemal mať. To, že kde padol ja neviem, išlo mi o situáciu ale môžem sa pre istotu opýtať Marcusa.
-
Srdce - Pokročilý
Vsechny 3 situace vzbuzovaly otazniky, ktere uz snad byly odstraneny. Proto jsme to s effim probrali na teamspeaku a vysvetlili si to. Za neprijemnosti se ti samozrejme omlouvame.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
Hey ďakujem, šak aj mne išlo o to, že čo a ako sa zachovať pri daných situáciach, viem,že admin to nemal ľahké ale dúfam,že do budúcna bude silnejší
.

-
Srdce - Pokročilý
https://ctrlv.cz/R6gI
p.s ešte doučko niekomu.
p.s ešte doučko niekomu.
-
Srdce - Pokročilý
• Stránka 1 z 1