• Stránka 1 z 1
PC mi dává pecky
Čaute, chtěl bych se zeptat co by to mohlo způsobovat. Mam kovovou bednu (case) a když se jí dotknu dá mi to elektrickou pecku
Někdy i větší ,že to bolí
Nebo když připojím USB a šáhnu na konec usbéčka tak mi to dá taky pecku
Dělá mi to ode dneška.

-
Nocky - Profesionál
PC mi dává pecky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PC mi dává pecky
To by som povedal, že bude problém s elektrinou (zapojenie el. zásuvky) alebo zdrojom. Každopádne vo výsledku tá bedňa nebude uzemnená.
ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
Tak po vypnutí a zapnutí PC, to přestalo. Ale zásuvkou to asi nebude, mam na ní připojeno více věcí a u jiných to nedělá, i když jsem zkoušel přepojovat. Každopádně chci se zeptat co by to mohlo způsobovat ? Ten zdroj, měl bych ho vyměnit ?. Nerad bych někdy dostal velkou pecku 

-
Nocky - Profesionál
Vieš takto je to varenie z vody. Mno a zásuvku tak ľahko vylúčiť nevieš
Mno dalo by sa to premerať, stačilo by asi aj multimetrom
Ale pokiaľ nemáš aspoň základné elektrikárske znalosti, tak ti to neodporúčam.

ADMIN CS ALL CTF & PC SUPPORT & GO SUPPORT
-
zima - Mistr Yoda
ako pise kolega, je to zemou/uzemnenim skrine. Kedze skrina by mala byt zemnena cez zdroj, bude bud upalene zemnenie v zdroji, alebo je to tou zasuvkou. Detekcia "prepajanim" ako pises je presna asi ako krajcirsky meter. Odporucam si pozicat elektrikarsku skusacku a vyskusat (idealne zavolat elektrikara), ci je faza na spravnom mieste, a ci zasiuvka (mozno aj predlzovaci kabel ak pouzivas) ma zemneny zemniaci kolik. Tuto situaciu by som moc nepodcenoval, nakolko moze byt zivotu nebezpecna.
Samozrejme ze ak pouzivas predlzovak s vidlicou (bez zemniaceho kolika), alebo v zasuvke nemas zemniaci kolik, tak ide o velmi nebezpecne riesenie.
Samozrejme ze ak pouzivas predlzovak s vidlicou (bez zemniaceho kolika), alebo v zasuvke nemas zemniaci kolik, tak ide o velmi nebezpecne riesenie.
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-
R4gn4r0K - PC Support
Dobře, zkusím diky za rady.
-
Nocky - Profesionál
• Stránka 1 z 1