Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(Vyřešeno)Vaclav / PB1

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 15 čer 2018, 11:40

Nick: Vaclav (SID: VALVE_0:0:1996217076)
Kdy?: Mapa de_dust2, cca 12:20
Provinění: Nadávky/Urážky/Nevhodné chování
Popis situace: "Vaclav"ovi se na serveru nedařilo.. asi tak jako jeho týmu.. ale cítil se natolik dobrý, že si dovolil ostatní zhejtit viz co napsal níže.. protože se u toho stihl odpojit.. pravděpodobně kvůli toho, aby šel k opačnému týmu. A stále používal /rs (což mi samozřejmě nevadí.. sám ho rád používám..:D jen mi to v jeho situaci nepřišlo vhodné.. když se cítil (dle jeho výroku) lepší než všechny malé děti co tam s ním hrály ;)
Důkaz: Screeny+SID: http://leteckaposta.cz/458019067

Náš rozhovor(viz screeny):
Vaclav : to je team plnej malych decek zase jako vzdy.. sama pi ca co nic neumi, radsi jdete s matkou na prochazku pi ce
Na to jsem reagoval.. po tom, co jsem si všiml, že se reconectnul a už předtím stále resetoval scóre:
*DEAD* (VIP) PusinQa :* : Vaclave..
*DEAD* (VIP) PusinQa :* : ty co si davas reconect aby te to prehodilo..
*DEAD* (VIP) PusinQa :* : vecne /rs..:D
*DEAD* (VIP) PusinQa :* : tak nam tady budes rikat jake my jsme deti?:DD
*DEAD* (VIP) PusinQa :* : a ze nic neumime..?:DD
Václav opět neváhal slušně odpovědět..:
Vaclav : ty drz pi cu ty zmr de nebo te vyliskam jak nejakou kur vu...

Jen bych na závěr rád ještě jednou řekl, že mi vůbec nejde o to.. že by používal /rs.. ale o ten jeho přístup k dané hře.. že sám byl na tom stejně, jako ostatní hráči které urážel/zesměšňoval. Pěkný zbytek dne, PusinQa :**
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

(Vyřešeno)Vaclav / PB1

od Rumcajz » 15 čer 2018, 11:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vaclav / PB1

Příspěvekod piri » 15 čer 2018, 12:08

Ahoj, Venca je trochu nervák :). Koukám, že to dneska rozjel se vší parádou, tak mu dáme 12 hodin klid od psaní. Kdyby zítra zase začal, pošli to sem a dostane delší ban :)
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: (Vyřešeno)Vaclav / PB1

Příspěvekod PusinQaMucinQa » 15 čer 2018, 12:27

Klobouk dolů za tak rychlou odezvu ;) Já dávám ve výjimečných situacích.. a on už to přehnal.. každopádně.. kdyby byl nějaký problém (ačkoli tu v nejbližších dnech nebudu), tak to tu pošlu :) Pěkný den, PusinQa :*
PusinQaMucinQa
Zkušený
Zkušený

Re: Vaclav / PB1 DOPLNĚNÍ

Příspěvekod Spustlik » 16 čer 2018, 09:03

piri píše:Ahoj, Venca je trochu nervák :). Koukám, že to dneska rozjel se vší parádou, tak mu dáme 12 hodin klid od psaní. Kdyby zítra zase začal, pošli to sem a dostane delší ban :)

Václav a zase Václav, náhodou jsem tento server dnes navštívil, protože jinde bylo docela pusto.
Omlouvat hráče-hlupáka-ignoranta-člověka se slabší povahou či jakkoliv ho nazvat za to, že znepříjemňuje lidem kolem sebe život a hru je sice hezké, ale nepraktické. Po BANU, který si mu dal, dnes opět perlil. Po pravdě je mi to celkem u ............, protože tam nehraji, ale hráči, které urážel postupně odcházeli.
To neí asi košér. Je otázka co je lepší? Mít tam ignoranta, který sice dostane BAN, ale jak se vyspí, už ho zase nemá a může obtěžovat lidi dál nebo spokojené hráče, kteří si jdou zahrát a pobavit se. Pravidla? Vím, chápu, rozumím, ale nesouhlasím. Tento člověk nikdy nebude normální a bude všechny kolem sebe štvát donekonečna nebo do doby, kdy dostane BAN např. na měsíc a nebude moci obtěžovat ostatní hráče.
Snad se Ti něco z toho podaří.
Držím palce Spustlik

P.S: jelikož dnes blbne Steam, mám ty jeho hlášky uložené ve Wordu, takže jedině na mail :lol:
To co nemáš rád, nedělej druhým, protože nikdy nevíš, kdy a jak ti to vrátí :)
Spustlik
Amatér
Amatér

Re: (Vyřešeno)Vaclav / PB1

Příspěvekod piri » 16 čer 2018, 10:16

Svoje stanovisko a další postup jsem ti psal do PM. :)
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Zpět na Public Servery