Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] ム erik ム / Jailbreak

Příspěvekod Errik » 10 čer 2018, 12:05 VIP

Nick na serveru: ム erik ム

SID: STEAM_1:0:189260392

Sekce, na které chci práva: Jailbreak

Věk: 16

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=34319

Bany, které jsem dostal: 1. Za Unitmover (z toho banu som sa poučil a už to nikdy nepoužil)
2. Za FK (tento som dostal za neznalosť pravidiel a následne som dostal ban za FK)
3. Za Nadržovanie (stále neviem ako to bolo s tým nadržovaním ale ospravedlňujem sa)

Něco o mně: Volám sa Erik, mám 16 rokov, bývam na východnom slovensku v malej dedinke poblíž mesta Michalovce. Chodím na Strednú Odbornú Školu Technickú do 1. ročníka. Medzi moje záľuby patria zvieratá, šport a počítač. Rád chodím s rodinou na výlety a pod.

Proč právě já: Pretože chcem udržiavať poriadok na servery. Denne som na JB asi 4+- hodín priemerne. Každý deň stretávam niekoho kto porušuje pravidla a dokedy ho stihnem nahlásiť a PPčkari dokedy to vyriešia tak pozabíja alebo urobí dosť iných vecí ktoré ho "bavia" a keď bude viac adminov tým menej bude porušovateľov.

Zkušenosti s CS:GO: Mám nahraných 2200+ hodín. Ale každí deň získavam stále viac a viac vedomostí o tej hre.

Případné poznámky: Stále sa snažím zlepšiť chat na JB. Viem že niekedy trošku viac spamujem ale snažím sa to obmedziť.
Errik
Turnajový admin
Turnajový admin

[Přijat] ム erik ム / Jailbreak

od Rumcajz » 10 čer 2018, 12:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ム erik ム / Jailbreak

Příspěvekod Gustik » 16 čer 2018, 14:26 VIP

Dostávám na tebe spoustu kladných referencí, hrál jsem s tebou, zkusíš si test a uvidíme.

Kontaktuj mě na TS.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Nábory Adminů