• Stránka 1 z 1
Problem
Ahoj.. mám takový problém, některé zbraně v obchodě se mi zobrazují tak trochu retardovaně, ovšem děje se mi to pouze s CSkem ze steamu 
Tak se chci zeptat jestli nevíte čím to je
nebo co mám udělat aby jsem měl CSko v pořádku.. Předem děkuji

Tak se chci zeptat jestli nevíte čím to je

-
DemasCze - Kolemjdoucí
Re: Problem
Zdravim,
podle tech textur a zbrane v leve ruce si myslim, ze to bude mit neco spolecneho s grafikou. Samotnemu se mi neco takoveho stalo, kdyz mi odesla graficka karta. Tu mas ale nejspise v poradku, kdyz pises, ze se ti to deje pouze na steamu. Zrejme to bude jenom nekde spatne nastavene. Takze pro zacatek koukni do nastaveni "Options" -> "Video" -> "Renderer". Pravdepodobne tam budes mit nastaveno "Software". Pokud muzes, zkus prepnout misto "Software" na "OpenGL". Jestlize tohle nepomuze, zkusime neco jineho.
podle tech textur a zbrane v leve ruce si myslim, ze to bude mit neco spolecneho s grafikou. Samotnemu se mi neco takoveho stalo, kdyz mi odesla graficka karta. Tu mas ale nejspise v poradku, kdyz pises, ze se ti to deje pouze na steamu. Zrejme to bude jenom nekde spatne nastavene. Takze pro zacatek koukni do nastaveni "Options" -> "Video" -> "Renderer". Pravdepodobne tam budes mit nastaveno "Software". Pokud muzes, zkus prepnout misto "Software" na "OpenGL". Jestlize tohle nepomuze, zkusime neco jineho.
-
Dreizak - Zkušený
No.. tak pomohlo to, ovšem, poté co jsem hru zavřel a chtěl jít hrát znova, nastala jiná chyba a to ta že hra se jednoduše.. nenačte. Zkoušel jsem už reinstalaci a stále nic když hru zapnu, tak jen černá obrazovka a po chvilce vyhodí Windows zprávu že hra přestala pracovat.
-
DemasCze - Kolemjdoucí
Kdyz reinstal CSka nepomaha, zkusil bych preinstalovat jeste ovladace graficke karty, jinak netusim, co by to mohlo byt.
-
Dreizak - Zkušený
Nevím jak přeinstalovat ovladače graficke karty 
A jestli nevíš, čím by to mohlo být, tak počkám na někoho kdo třeba bude vědět čím to je

A jestli nevíš, čím by to mohlo být, tak počkám na někoho kdo třeba bude vědět čím to je

-
DemasCze - Kolemjdoucí
Už sem nebudu psát blboviny .
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
Nick:Deuce
Steam Nick:DeuceORG
-
smile0300 - Mistr
smile0300 píše:máš SWAG zbraněchtěl bych to jak to máš ty , neměn jsi to

-
DemasCze - Kolemjdoucí
Re: Mam Problem
TheVomls píše:Když hraju CS tak pokud hraji na touhpadu jede to uplně normálně ale jak začnu hejbat s myší začně se mi celá hra strašně sekat. Už jsem zkoušel i přeinstalovat CS ale seká se to pořád. A věřte mi že na touchpadu se to hrát nedá. Prosím jestli s tím máte někdo zkušenosti prosím pomocte mi. Děkuji TheVomls
Mohu na tebe dotaz? .. proč píšeš dotaz sem, když já chci jen odpovědi? -_- naprosto nedává smysl, založ ai téma a do toho napiš ten svůj důvod, děkuji..
-
DemasCze - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1