• Stránka 1 z 1
[V]UNBAN SHADDE
Poprosím o unban
Nepochopitelný ban od admina "whiter"
Podla neho mám aimbot, pritom hrajem na gamesites nie jeden rok a nikdy nebol som nemal ani jediné podozrenie a nieje inak ani v tomto prípade. Čas okolo 23:50...ked to máte niekde nahraté alebo neviem, tak určite si to pozrite, aimbot nemám a nepotrebujem, hrajem csko nie jeden rok, ani dva...od roku 2003, tak skill tam je neaký...
týmto chcem poprosiť o unban a dohovorenie adminovi Whiter, pretože dávať neopravnené bany, bez overenia je trošičku smiešne. Týmto som ja bol poškodený, dakujem pekne.
S podzravom
Shadde
Nepochopitelný ban od admina "whiter"
Podla neho mám aimbot, pritom hrajem na gamesites nie jeden rok a nikdy nebol som nemal ani jediné podozrenie a nieje inak ani v tomto prípade. Čas okolo 23:50...ked to máte niekde nahraté alebo neviem, tak určite si to pozrite, aimbot nemám a nepotrebujem, hrajem csko nie jeden rok, ani dva...od roku 2003, tak skill tam je neaký...
týmto chcem poprosiť o unban a dohovorenie adminovi Whiter, pretože dávať neopravnené bany, bez overenia je trošičku smiešne. Týmto som ja bol poškodený, dakujem pekne.
S podzravom
Shadde
- Shadinko
- Kolemjdoucí
[V]UNBAN SHADDE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: UNBAN SHADDE
Nemáš žádost podle vzoru.
-
Vern - Sponzor
Ahoj,
pro priste to vypln podle vzoru.
Tu mas demo: http://leteckaposta.cz/646141373
Jestli demo bude clear tak se ti omlouvim.
pro priste to vypln podle vzoru.
Tu mas demo: http://leteckaposta.cz/646141373
Jestli demo bude clear tak se ti omlouvim.
9
-
whiter - Mistr Yoda
Ospravedlnujem sa, ale nestalo sa mi to, snád nikdy a to na gamesites serveroch, konkrétne gungame serveroch hrám fakt dlho, minimálne jeden rok stabilne...poslednú dobu som nemal času, kedže vela práce a podobne, teraz to bolo prvýkrát po dlhom čase, takže mi aj pomerne išlo...ak máte dema z pred mesiaca, dvoch, tak si ma vyhladajte a porovnajte, hrávam takto, nie často..ale občas mi to proste padá a vyzerá to akoby som mal aimbot, ale nieje to vôbec tak...ako vravím, hrám už pár rokov a sú dni, kedy mi to padá zaradom...
- Shadinko
- Kolemjdoucí
Určite by bolo fájn, ak by sa to vyriešilo čo najskôr, kedže mám obrovskú chuť hrať(zakúril som brčko a kúrim dalšie) teda, ak chápete ...
tak prosím o akútne riešenie vzniknutého nedorozumenia alebo nesprávneho posúdenia so skorým riešením situácie. Dakujem
S pozdravom
Shadde
tak prosím o akútne riešenie vzniknutého nedorozumenia alebo nesprávneho posúdenia so skorým riešením situácie. Dakujem
S pozdravom
Shadde
- Shadinko
- Kolemjdoucí
Zdravím
Čakám už viac než hodinu. Mám konečne čas si zahrať a vy mi dáte neoprávnene ban a nieje to riešené promptne, kedže ako je vidieť, mám záujem to riešiť, pretože som nič neurobil zlé, iba som hral svoju hru pri brku. Nechcem nič zlé, ale prístup nieje férovy, kedže ja nemôžem hrať a nie Vy.
Dakujem
Čakám už viac než hodinu. Mám konečne čas si zahrať a vy mi dáte neoprávnene ban a nieje to riešené promptne, kedže ako je vidieť, mám záujem to riešiť, pretože som nič neurobil zlé, iba som hral svoju hru pri brku. Nechcem nič zlé, ale prístup nieje férovy, kedže ja nemôžem hrať a nie Vy.
Dakujem
- Shadinko
- Kolemjdoucí
Ahoj, máš unban, omlouváme se za způsobené problémy.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1