• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] opakovane kazeni hry?
http://www.gamesites.cz/amxban/jailbrea ... p?bid=2844
Určitě bych nedostal permu z toho co napsal ulhanec roobert, který snad neměl ani jednu větu napsanou pravdivě a nejsem si vědom, že jsem dal MFK, proto poprosím o důkazy nebo aspoň důkladné vysvětlení za co jsem dostal permu k CT.
Určitě bych nedostal permu z toho co napsal ulhanec roobert, který snad neměl ani jednu větu napsanou pravdivě a nejsem si vědom, že jsem dal MFK, proto poprosím o důkazy nebo aspoň důkladné vysvětlení za co jsem dostal permu k CT.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
[Zamítnuto] opakovane kazeni hry?
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: opakovane kazeni hry?
Demo najdeš ZDE.
Nemám v úmyslu nechávat bývalé adminy aby poškozovali portál, tak se zamysli, omluv a zkus to znova.
Nemám v úmyslu nechávat bývalé adminy aby poškozovali portál, tak se zamysli, omluv a zkus to znova.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Jak jsem poskozoval portal?
-
Co sa tyka nichta: Berie zbrane pre teroristov, robi hluk, dal FK robertovi. Dalsie kolo povedal: "bude mluvit pouze kokot." a zapol miky. nasledne zabil roberta za to, ze nemluvil a o par sekund povedal: "jaj, ty nejsi kokot." o par kol ho v kuse hituje do hlavy cez stenu a doplna mu HP. Dalsie kolo robil zase to iste ako cisty dement. Az kym ho niekto nezabil. Takze ano. Dalsi ukazkovy zruseny admin.... --__--
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Nebavilo mě neustále číst ty jeho sračky, nadávky, nadávky do rodiny a neustály spam, proto jak se on choval ke mě, já se choval k němu.
Beru, nemůžu kazit hru nikomu z ohledem jak se chová on, měl jsem ho nahlásit. Omlouvám se za to, už se to nestane, nebudu nikomu úmyslně kazit hru. Neměl jsem úmysl nijak poškozovat portál.
Beru, nemůžu kazit hru nikomu z ohledem jak se chová on, měl jsem ho nahlásit. Omlouvám se za to, už se to nestane, nebudu nikomu úmyslně kazit hru. Neměl jsem úmysl nijak poškozovat portál.
-
To budeme rádi.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1