I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] STÍŽNOST NA ADMINY OBECNĚ

Příspěvekod WaterpigCZ » 20 čer 2018, 19:49

Dobrý den, hraju už na gamesites rok a za tu dobu jsem potkal jen pár dobrých adminů.
Je to sice už dávno, ale dostal sem ban na FY maps kvůli zabití admina M249 přes zeď, ikdyž jsem viděl že se tam jde schovat.
Dále se mi stalo:
Zabiju admina 5x s AWP a trochu se flicknu k němu s jednou (pátou) střelou a dostanu ban za aimbot kvůli tomu, že se admin naštval a nedal si práci to prořešit.
A dnes jsem potkal admina na jailbreaku, který měl ego až do stropu a úmyslně provokoval (v mezích pravidel), přičemž čekal až mu někdo dá freekill nebo udělá jinou chybu a následně ho zabanoval z ct. Když sem s ním mluvil přes voice chat a řekl sem že mátaky podíl na chybě, začal se chovat jako že ne a nacpal mi ban z ct do ksichtu.

Tohle je názorna ukazka jaky by neměl byt admin: Egoistický, snadno rozčilitelný a take by neměl davat bany bez prosetreni a provokovat jen aby někdo udělal chybu za kterou dostane ban.

SSrovnejte si adminy a nedělejte admina z každého idiota co se vám hodí.
WaterpigCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] STÍŽNOST NA ADMINY OBECNĚ

od Rumcajz » 20 čer 2018, 19:49

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: STÍŽNOST NA ADMINY OBECNĚ

Příspěvekod WaterpigCZ » 20 čer 2018, 19:59

Mimochodem, tohle není obvinění všech adminů, jen asi 15 lidí, 10 z nich jsem už léta neviděl a nemám důvod říkat abyste jim admina odebrali - je to váš problém že máte špatné adminy, to třeba Poland vysvětlí, dá vám jen drobný výhružný ban když pochybíte a nehazí bany jen tak, bez prošetření.
WaterpigCZ
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 20 čer 2018, 20:04

Jsme rádi, že se s námi chceš podělit o své pocity za tu krátkou dobu co u nás hraješ, nicméně tahle sekce k tomu neslouží.
Věřím, že až se zařadíš mezi ty dlouhodobé a zkušené hráče GS, názor na adminy obecně pozměníš. Nicméně i názoru nováčků si vážíme ;)

Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Izmael » 20 čer 2018, 20:06 VIP

Ahoj,

máme zde skoro 200 adminů, takže by bylo vhodné vyjmenovat dané adminy a doložit nějaké důkazy - ať už demo nebo jejich chatlog.
Můžeš se spolehnout, že pokud admini postupují tak, jak nemají, jsou potrestáni/zrušeni.

Bez důkazů se však nemůžeme nikam pohnout.
Nechám ti to ještě 24 hodin otevřeno, pokud něco máš, prosím, dolož to.

Děkuji za spolupráci. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto] STÍŽNOST NA ADMINY OBECNĚ

Příspěvekod WaterpigCZ » 20 čer 2018, 20:30

Zruš to hned, jsem rád za odpověď a nemám důvod víc dokládat - už je to dávno
WaterpigCZ
Kolemjdoucí