• Stránka 1 z 1
Cheaty a Team kill
Zdar
hraju už dlouho jsem nejlepší na serveru Gungame 2 !!! Zaplatil jsem si po roce hrani VIP a sere me jedna věc idioti s Chetama a team kill. Nechapu jak nekdo neumi prohrávat a střílí do vlastnich hráču např Hráč Bunny atd ... Lidi s WH a AB např Tortoise. Upřimně Stojí to za hovno a nemáte to dobře ošetřené. Demo vám natáčet nebudu stejne to smetete ze stolu!!! A vy zasrany Děcka s chetama a co neumíte prohrávat ...Jděte se vysrat !!!! Neumíte nic !!!!!
hraju už dlouho jsem nejlepší na serveru Gungame 2 !!! Zaplatil jsem si po roce hrani VIP a sere me jedna věc idioti s Chetama a team kill. Nechapu jak nekdo neumi prohrávat a střílí do vlastnich hráču např Hráč Bunny atd ... Lidi s WH a AB např Tortoise. Upřimně Stojí to za hovno a nemáte to dobře ošetřené. Demo vám natáčet nebudu stejne to smetete ze stolu!!! A vy zasrany Děcka s chetama a co neumíte prohrávat ...Jděte se vysrat !!!! Neumíte nic !!!!!
- Kulosvrab
- Kolemjdoucí
Cheaty a Team kill
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Cheaty a Team kill
Ahoj,
když už si najdeš minutku na sepsání tohoto textu, tak myslím, že ten čas můžeš věnovat i k točení dema a následně ho poslat sem --> gungame-servery-f817.html.
Pokud do PP dodáš demo a potvrdí se tvé obvinění, hráči budou potrestáni a ty můžeš zase v klidu hrát a nebudeš si tady muset vylévat srdíčko.
Pěkný den, Lama
když už si najdeš minutku na sepsání tohoto textu, tak myslím, že ten čas můžeš věnovat i k točení dema a následně ho poslat sem --> gungame-servery-f817.html.
Pokud do PP dodáš demo a potvrdí se tvé obvinění, hráči budou potrestáni a ty můžeš zase v klidu hrát a nebudeš si tady muset vylévat srdíčko.
Pěkný den, Lama
-
TeeNka - Pokročilý
Nebudu natáčet demo !!!!! Vy si udělejte pořadek na serverech nejsem Admin !!! chcete penize za VIP ale neumíte se postarat o zakladní věci !! Máte to hlídat vy ne já !!!
- Kulosvrab
- Kolemjdoucí
Zdravím,
Máš taktiež možnosť zavolať admina na server(samozrejme slušnou formou), ktorý takého hráča určite potrestá. Stačí admina kontaktovať na steame, našom ts-ku (ts.gamesites.cz) alebo v mini-chate na našom webe.
Admini nie sú stroje.
Admini nesedia 24/7 za PC, tiež majú svoj osobný život, povinnosti a určite aj iné záľuby.
Admini si tiež chodia na server oddýchnuť a odreagovať sa, tak ako vy. Akurát s tým rozdielom, že dohliadajú na chod a plynulosť servera, aby ste mohli hrať v príjemnom a ničim nerušenom prostredí.
Admini sú taký istý ľudia ako obyčajný hráči.
Preto keď admin nie je prítomný máte možnosť hráča, ktorý porušuje pravidla nahlásiť do PP(porušovanie pravidiel), kde bude odmenený banom s príslušnou dlžkou...
Máš taktiež možnosť zavolať admina na server(samozrejme slušnou formou), ktorý takého hráča určite potrestá. Stačí admina kontaktovať na steame, našom ts-ku (ts.gamesites.cz) alebo v mini-chate na našom webe.

Preto keď admin nie je prítomný máte možnosť hráča, ktorý porušuje pravidla nahlásiť do PP(porušovanie pravidiel), kde bude odmenený banom s príslušnou dlžkou...
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
-
d0unt - Spamer Veterán
Kulosvrab píše:Nebudu natáčet demo !!!!! Vy si udělejte pořadek na serverech nejsem Admin !!! chcete penize za VIP ale neumíte se postarat o zakladní věci !! Máte to hlídat vy ne já !!!
Tak nám za to plať

...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...
Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!
Posledný mohykán Jailbreaku...
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Jo idealní řešení . Přesně o tomhle mluvím. Hlavně že jsi admin a neumíš ani normalně odpovědět. Radši se starej ať vše funguje a neodpovidej stupidně na dotazy ! Nazdar
- Kulosvrab
- Kolemjdoucí
Kulosvrab píše:Jo idealní řešení . Přesně o tomhle mluvím. Hlavně že jsi admin a neumíš ani normalně odpovědět. Radši se starej ať vše funguje a neodpovidej stupidně na dotazy ! Nazdar
Aký dotaz, taká odpoveď
sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
JA se tady nebudu hadat z 20 letym děckem. Jestli máš aspoň základní školu tak nenajdeš v mým příspěvku dotaz ani otázku. Radši dělej toho admina pořádně nebo nedělej nic!! A navíc na tvůj názor se nikdo neptal !
- Kulosvrab
- Kolemjdoucí
20 letý děcko
som sa zasmial
ver že admina robím poriadne
tak už doplač a šupuj na server, máš možnsoť nám pomáhať, my sme tu dobrovoľne, niesme platení preto, aby nejaké individuum ako ty nám tu rozkazovalo
tak sadni, šúchaj nohami a hraj 

sú 4 ráno a ja nespím,
sú 4 ráno a ja nespím,
-
odyseenko - CS 1.6 Admin
Chlapče, obviňuješ hráče - bez důkazů. Urážíš tady admina. Být tebou, tak radši mlčím a sekám dobrotu. Problémovým hráčem jsi tu ty - viz PP. Chovej se slušně a přestaň kolem sebe máchat rukama a obviňovat všechny, když sám máš horkou půdu pod nohama.
Zamysli se nad svým chováním.
A mimochodem, když se tu představuješ jako dospělý, tak prosím, příště bez těch gramatických chyb, ty přenechej
dětem.
e.GrooS: 1+
Zamysli se nad svým chováním.

A mimochodem, když se tu představuješ jako dospělý, tak prosím, příště bez těch gramatických chyb, ty přenechej
dětem.

e.GrooS: 1+
-
TeeNka - Pokročilý
Zdravím,
jako odpovědná osoba se samozřejmě omlouvám, že máme nedostatek adminů a nemůžeme řešit všechno.
Otevřel jsi mi oči a rovnou jsem se na to zaměřil, měli bychom být přísní a trestat.
Rovnou jsem si to procvičil na tobě, vzhledem k tvým nadávkám v chatu. Snad ti týden stačí. Jakmile uvidím pak jedinou nadávku, bude ti odebráno vip a trvale zakázán chat.
http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... hp?bid=640
Přeji ti krásný víkend.
Izmael
jako odpovědná osoba se samozřejmě omlouvám, že máme nedostatek adminů a nemůžeme řešit všechno.
Otevřel jsi mi oči a rovnou jsem se na to zaměřil, měli bychom být přísní a trestat.
Rovnou jsem si to procvičil na tobě, vzhledem k tvým nadávkám v chatu. Snad ti týden stačí. Jakmile uvidím pak jedinou nadávku, bude ti odebráno vip a trvale zakázán chat.
http://www.gamesites.cz/amxban/basebuil ... hp?bid=640
Přeji ti krásný víkend.
Izmael
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1