• Stránka 1 z 1
[V]žádost o adminská práva na jailbreaku
můj nick ve hře:
spajdy
nick na foru:
spajdy1397
věk:
12
na steamu jméno:
MLGspajdy
na counter:striku jsem tak:
2/4 hodiny
bany:
žádné
hru jsem si koupil
důvod proč chci být adminem na jailbreaku:
na jailbreaku docela hodné často potkávám děti co nadávají jiným hráčům a tenhle přístup se mi nelíbí další důvody jsou cheaty AB WH SH dále porušování pravidel např:kazý hru třeba střílením do vzduchu hlučnou zbraní hází flash před simona (ct) nebo skáčou simonovi do řeči a na těch serverech bývá málo administrátů tak proto chci být adminem protože jsem na counter striku skoro každý den na jailbreaku.
něco o mě: chodím na základní školu jsem ve 6té třídě a jsem 2jkář dále mám rád přírodu a zbírání hub
děkuji za přečtení.
spajdy
nick na foru:
spajdy1397
věk:
12
na steamu jméno:
MLGspajdy
na counter:striku jsem tak:
2/4 hodiny
bany:
žádné
hru jsem si koupil

důvod proč chci být adminem na jailbreaku:
na jailbreaku docela hodné často potkávám děti co nadávají jiným hráčům a tenhle přístup se mi nelíbí další důvody jsou cheaty AB WH SH dále porušování pravidel např:kazý hru třeba střílením do vzduchu hlučnou zbraní hází flash před simona (ct) nebo skáčou simonovi do řeči a na těch serverech bývá málo administrátů tak proto chci být adminem protože jsem na counter striku skoro každý den na jailbreaku.
něco o mě: chodím na základní školu jsem ve 6té třídě a jsem 2jkář dále mám rád přírodu a zbírání hub
děkuji za přečtení.
-
spajdy1397 - Kolemjdoucí
[V]žádost o adminská práva na jailbreaku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1