Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Minik/Wolf/JB1

Příspěvekod WolfArasin » 24 čer 2018, 15:34

Simon dal hrači vyhodu a postavil jej mimo fotbalove hřiště na jehož středove čaře stali T... Minik si měl boxnout do hraču se kterymi chce byt v teamu... Minik se rozběhl k hrači s vyhodou... Simon tedy přikaz opravil že do hraču na středove čaře fiotbalu... Minik se rozběhl z fotbalu za hračem s označenim VD jenž byl mimo prostor atrakce... Minik odemne dostal kill... Minik mi dal ban za FK... dle meho opustil misto určene Simonem čili atrakci a prosil bych tedy UB zaroven to berte jako stižnost na tohoto admina kteremu jsem to již ve hře vysvětloval.

Diky Wolf-Arasin.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Minik/Wolf/JB1

od Rumcajz » 24 čer 2018, 15:34

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Minik/Wolf/JB1

Příspěvekod WolfArasin » 24 čer 2018, 15:46

malem bych zapoměl

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Minik^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: 240 minut
[=] Duvod trestu: Zakaz k CT [Freekill]
[=] Zabanovany nickname: Wolf
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:21126490
[=] Zabanovana IP: 89.103.170.72
[=] Pro unban jdete na: www.gamesites.cz/unban
=========================================
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod minik » 24 čer 2018, 15:48

Simon tedy přikaz opravil že do hraču na středove čaře fiotbalu

V okamžiku kdyz sem byl uz u hrace a boxoval do nej simon řekl "Na středové čáře" .. simon to řekl po půl hodině a "Na středové čáře" samo o sobě není příkaz.

dle meho opustil misto určene Simonem čili atrakci

měl sem vystoupit na simonovy střely, poté boxnout do dvou hráčů .. svůj příkaz jsem splnil a nemel sem zadne dalsi prikazy, tudiz jsem si mohl jit kam sem chtel
„Nechtěj být člověkem, který je úspěšný, ale člověkem, který za něco stojí.“
– Albert Einstein

Obrázek - HC SPARTA PRAHA
minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WolfArasin » 24 čer 2018, 15:51

Yep simon vas odvedl na fotbal s tim že si date fotbal ale ty jsi vlastně vubec tuto atrakci neopustil :D a řekl to v momentě kdy jsi boxnul regulerně do prvniho hrače na čaře pak ses rozběhl k VDčku takže ani to že to bylo pozdě řict nemužeš :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod minik » 24 čer 2018, 16:10

WolfArasin píše:a řekl to v momentě kdy jsi boxnul regulerně do prvniho hrače na čaře pak ses rozběhl k VDčku takže ani to že to bylo pozdě řict nemužeš :D

nevim jestli si byl na serveru pritomny nebo sis nevsiml ze sem nejdrive bezel k VDcku a potom k druhemu hraci co byl na care

WolfArasin píše:Yep simon vas odvedl na fotbal s tim že si date fotbal ale ty jsi vlastně vubec tuto atrakci neopustil

Me posledni misto urcene simonem byly strely simona, po splneni vsech prikazu co sem od simona dostal, a ktere sem splnil jsem zadne nemel, tudiz nevidim duvod proc bych nemohl odejit ...
– Albert Einstein

minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WolfArasin » 24 čer 2018, 16:13

Asi hraješ jinou hru.,.. Běžel jsi nejdřive k hrači s vyhodou co byl postaven u drahy... to bylo v pořadku simon se opravil došel si na čaru boxnul do hraače a pak si běžel z fotbalu směr cely k VDčku... v chodbě k celam sem tě zabil... za tohle si dostal oppravněny kill ne za to že si boxoval do hrače co byl u drahy to si uvědom.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod minik » 24 čer 2018, 16:37

WolfArasin píše:Asi hraješ jinou hru.,.. Běžel jsi nejdřive k hrači s vyhodou co byl postaven u drahy... to bylo v pořadku simon se opravil došel si na čaru boxnul do hraače a pak si běžel z fotbalu směr cely k VDčku... v chodbě k celam sem tě zabil... za tohle si dostal oppravněny kill ne za to že si boxoval do hrače co byl u drahy to si uvědom.

Zde podle toho co tu píšeš jsi asi nepochopil situaci, nejspíše sis myslel, že po simonově příkazu "Na středové čáře" sis myslel že jsem tento "příkaz", který sám o sobě vůbec nic neznamená jdu plnit a vrátit se, abych boxnul do dvou hráčů na čáře, neboť podle tebe jsem boxl pouze do jednoho hráče a pak utekl abych boxl do hráče který není na čáře VD ...

Simon nás poslal pouze na čáru na fotbale, dal výhodu jednomu hráči a postavil ho o kus vedle. Potom mě dal výhodu a postavil mě na střely. Když jsem boxl do hráče co už mel výhodu simon řekl "Na středové čáře" (což jak jsem již psal výše jsem nebral jako příkaz) a šel jsem boxnout do 2. hráče který byl na čáře. Tímto jsem všechny své příkazy splnil a žádné jiné jsem něměl, tudíž jsem běžel směrem mezi cely kde si mě zabil.
– Albert Einstein

minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WolfArasin » 24 čer 2018, 16:39

Miniku tohle už je slovičkařeni i z toho co pišeš logicky vyplyva že si Boxnul sprvaně jen do jendoho hrače a druheho jsi boxem nevybral a misto toho ses vydal z atrakce... jakooo trochu si to promysli pořad si měl přikaz vybrat si dva hrače i když se simon opravil....
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod minik » 24 čer 2018, 16:51

WolfArasin píše:když se simon opravil....

když simon řekne po půl hodině "Na středové čáře" co s tím ? Jede tam letadlo nebo jak to mám chápat ?
– Albert Einstein

minik
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod WolfArasin » 24 čer 2018, 16:58

Prosimtě tvy po pul hodině vypadalo takhle: Vyber si boxem dva hrače, rozběhl ses k hrači s vyhodou boxl do něj, simon se opravil, doběhl si na čaru boxl do jednoho a šel z atrakce... tohle kamo neuhraješ na nějaky tvy pul hodině tohle si prostě sprostě failnul a ještě se o tom dohaduješ... měl si vybrat druheho hrače boxem na čaře a pak si běž kam chceš pokud simon dla nebude pokračovat neudělal si to chyběl ti jeden hrač na vybrani dostal si kill... nepřiznal si svou chybu neunesl si to chtěl si VD napsal sem ti jasně že si stojim za svym dal si mi zakaz k CT... to co tu ted pišeš nedava absolutně smysl ten přikaz vydal ještě v momeně kdy jsi na tu čaru boxnout do hrače teprvě běžel takže taky nemluv o pul hodinach a podobně... bylo to tak 20 vteřin .
Obrázek
Obrázek
Obrázek
WolfArasin
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 24 čer 2018, 17:03

Obrázek
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost